Kızlar benim bu aralar sorunum eşimin erkek arkadaşı. Bu hem cocukluk arkadaşı hem proje kovaliyorlar yâni kazanmaya çalıştıkları para var. Ancak hep onunla beraber. Bunun kavgasini çok yapıyoruz. Eşim çok müdahele ettiğimi bundan vazgeçmemi söylese de ben 1 2 hafta geçince yine takılıyorum.
Ben de işten yeni ayrıldım ve esimden ilgi bekliyorum bu arada. Öyle bir dönemdeyim yani.
Ben kendimle başa çıkamıyorum. Mesela yine şu an onunla. Ben de akşam yine konuyu açınca yine kavga
Doğru olan nedir allah aşkına?? ? 6-7 aydır ben rahatsız olduğumu söylüyorum. O da benim karismamdan rahatsız olduğunu , kendisinin bizi ihmal etmediğini söylüyor. Off offf(
Evet beraber bi iş yapmaya çalışıyorlar. Ama eşimin kendi işi ayrionunla beraber derken çalışıyorlar mı
Hep buna karar veriyorum. Doğrusu bu sanki. Uygulayabilsem keşkeEşin sen ustune gittikçe sinirlenecektir rahat ol uğraşma lafını bile etme hatta kendin ayrı takıl hiç ona vakit ayırma bi süre sonra farkedip o senle biseyler yapmak isteyecektir ama sen hiç oralı olma
Evet beraber bi iş yapmaya çalışıyorlar. Ama eşimin kendi işi ayri
Çok boşlukdayim yaaSiz de kendinize yapacak bişeyler bulun..
Böyle düşünüyorum bende. Ama bir gün geliyor acaba diyorum işte. Sizlerden dönüş aldikca rahatliyorum şimdi. Teşekkürler chess.bence bırak çalışsınlar, çalışkan koca en makbul kocadır, bence kendine hobiler falan bul, kendi arkadaşlarınla ailenle takıl, kocanla olan vaktinizide en verimli şekilde dolu dolu değerlendir derim...
Çok boşlukdayim yaaboşuna sinirimi bozuyorum böyle
Ne yapsamki. 20 yıldır çalışıyordum şimdi sudan çıkmış balık gibiyimİşte ondan..
Birilerine bağımlı olmamak lazım..
Ve ayrıca eşiniz iş peşinde neyse ki..
İnsan depresyona girer..
Özgüveni yerle bir olur bir işe yaramazsa..
Şimdi düşününce evde olsa daha çok kavga ederdim. Valla öyle. Ama hep arkadaşıyla olması bana vakit ayırsın hissi veriyo.iş yapıyolarmış beraber. çok abartılmamalı bence. çalışmasa evde otursa daha mı iyi
Öyle de henüz kazanmadilar. Uğraşıyorlar. Eşimin kendi işi de ayrı.sen adı arkadaş diye böyle düşünyorsun. sabah 8 akşam 5 işi olsa patronunu da mı kıskanıcaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?