- 29 Kasım 2021
- 932
- 638
- 33
- 56
- Konu Sahibi menekse1990
-
süpheniz varsa bu konuda bence yersiz degildir insan hissediyor gelecekteki gelmekte olan kötü olaylari o bakimdan o kadinla bence hemen bütün baglarinizi koparip atin esinizede söyleyin bu gereksiz yakinlasmalarindan rahatsizliginizi ve onunda bütün konusma vs kesip atmasini söyleyin yuvaniza sana deger veriyorsa sizi dinleyecektir aksi takdirde sizi korkarim zor günler bekliyo olabilir olmamasini cani gönülden dilerimMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Bunun sizinle bir alakasi yokAma insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
bir çeşit heyecan, gurur okşanması, özgüven patlaması yaşıyorlar sanırım.Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
haram tatlidir isterse dünya cirkini olsun güzellige bakmiyorAma insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Ay onu diyecektim aynen. Öyle bir çekiniyorlar ki bu sümüklü heriflerden, şaşıp kalıyorum. Ben o herifin beynini yimiştim şimdiye, yoluk yoluk yapmıştım. Ya hayır ben hüsnü kuruntu da yapıyor olabilirim, sıkıntı o değil, sıkıntı benim sorunuma elin kadınının osuruktan sorunlarına yaklaştığı kadar güzelce yaklaşmayacak koca kişisidir. Ellere çiçek böcek, bana gelince sen hastasın. Kırarım beynini onun.Yani buradaki konu sahiplerini ben hiç anlamıyorum yok kıskanç der yok bilmem ne der. Derse desin yahu rahatsız oluyorum diyemeyecekseniz eşinizle neden evlisiniz ?
Gözümün önünde başkalarıyla flörtlesen adama kahrolmam ben mesela bosarim yani . Birde madem hissediyorsunuz kadın nasıl arkadaşınız adam nasıl kocanız kalabiliyor ?
Kadının biri sürekli eşime mesaj atıp duruyordu birlikte bir işleri vardı eşim de bana söyledi ben dedim istemiyorum yardım etme . Bitti gitti yani . Başkasının sizin hayatinizdaki yeri nedir yani ? Benim tatlı canımı bu dünyada üzecek
Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.Ay onu diyecektim aynen. Öyle bir çekiniyorlar ki bu sümüklü heriflerden, şaşıp kalıyorum. Ben o herifin beynini yimiştim şimdiye, yoluk yoluk yapmıştım. Ya hayır ben hüsnü kuruntu da yapıyor olabilirim, sıkıntı o değil, sıkıntı benim sorunuma elin kadınının osuruktan sorunlarına yaklaştığı kadar güzelce yaklaşmayacak koca kişisidir. Ellere çiçek böcek, bana gelince sen hastasın. Kırarım beynini onun.
En doğrusu bu dediğiniz gibi,dışarda görüşürüz ama okul olayı çözülmeliSizden cekinmesi yok galiba. Kadının belki aklında dahi yoktur ama eşiniz saçmalıyor o yüzden eve çağırmayın ve bir süre görüşmeyi kesin. Çünkü aksi bir durumda geri dönülmez şeylere yol açabilir. Bu sizin evliliğinize ve eşinize verdiğiniz bir şans olsun.
Siz buradaki yorumları dikkate alın.mesela sevgilisi varmış diyin bakalım napacak.En doğrusu bu dediğiniz gibi,dışarda görüşürüz ama okul olayı çözülmeli
Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
İlgi, sevgi, belki de para.Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
Sizde birçok kadın gibi bu zihniyete sahipsiniz.
Yani kilonuz fazla olsa giyiminize çok dikkat etmezsiniz aldatılmak daha normal gelecek size.
Geçen gün düğüne katıldım. Akrabalarımdan birisi ‘sarı limoncuk diyet yapıyor mu emzirirken kilosunu versin. Kocası yakışıklı adam kaparlar elinden valla’ demiş. Genel itibariyle zihniyet butmama
Kocamın kafasınin pekmezini çıkarırdim zatenMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?