Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

süpheniz varsa bu konuda bence yersiz degildir insan hissediyor gelecekteki gelmekte olan kötü olaylari o bakimdan o kadinla bence hemen bütün baglarinizi koparip atin esinizede söyleyin bu gereksiz yakinlasmalarindan rahatsizliginizi ve onunda bütün konusma vs kesip atmasini söyleyin yuvaniza sana deger veriyorsa sizi dinleyecektir aksi takdirde sizi korkarim zor günler bekliyo olabilir olmamasini cani gönülden dilerim

Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Bunun sizinle bir alakasi yok
Evde baklava dururken disardaki halka tatlisina agzi sulanan biriyse esiniz, bu sizin sucunuz degil
Esinize bu aksam cocugu servise vermek istediginizi soyleyin bakalim ne tepki verecek
Ona gore olcer tartarsiniz zaten olayi

Ay onu diyecektim aynen. Öyle bir çekiniyorlar ki bu sümüklü heriflerden, şaşıp kalıyorum. Ben o herifin beynini yimiştim şimdiye, yoluk yoluk yapmıştım. Ya hayır ben hüsnü kuruntu da yapıyor olabilirim, sıkıntı o değil, sıkıntı benim sorunuma elin kadınının osuruktan sorunlarına yaklaştığı kadar güzelce yaklaşmayacak koca kişisidir. Ellere çiçek böcek, bana gelince sen hastasın. Kırarım beynini onun.

Ben anlamadım kadın evinize geldi tamam eşiniz de farklı davrandı hissettiniz bunu. Peki kadın gidince sen kocanın karşısına geçip de "sen hayırdır oran buran niye ayrı oynuyor?" diyerek şöyle bir evi başına yıkıp niye hesap sormadınız? Adam suçlasın hasta desin vs niye bu kadar sindiniz. Ben olsam kırarım bir tarafını okulda değil konuşmak görünce kaçar. Ayrıca kadın da istese uzak durabilir okulda? Ne alaka ne paylaşıp konuşabilir hergün. Bak yine sinir oldum tepenize çıkarmayın şu adamları ya

Ay valla yani ne bileyim yemin ederim övmek için yazmıyorum benim eşim bana yaklaşırken hassas yaklaşır . Çünkü bende ona yaklaşırim . Biliyor yani onun kafasını kırarım yani . Biraz kadının da eli maşalı olacak ya.

Dedim ya eğitim icin bir grupla proje yaptı eşim o sırada kıza yardım etti çalıştırdı kız birkaç kez gece yazınca özelden hemen bana söyledi. Biliyor huyumu parçalarim .

En doğrusu bu dediğiniz gibi,dışarda görüşürüz ama okul olayı çözülmeli

Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına

Sizde birçok kadın gibi bu zihniyete sahipsiniz.
Yani kilonuz fazla olsa giyiminize çok dikkat etmezsiniz aldatılmak daha normal gelecek size.
Geçen gün düğüne katıldım. Akrabalarımdan birisi ‘sarı limoncuk diyet yapıyor mu emzirirken kilosunu versin. Kocası yakışıklı adam kaparlar elinden valla’ demiş. Genel itibariyle zihniyet bu

Evet haklısınız ama diğer konularda da sıkıntı yoksa her şey yolundaysa yada bana göre yoksa diyelim neden peki

Evde kadın kadına olduğunuzda esinizinde kosa kosa eve gelmesi bir garip. Benim arkadaşım misafir gelecekse eşim evdeyse bile dışarı çıkar rahat edebilmemiz için. Niyeti başka eşinizin malesef..

Kocamın kafasınin pekmezini çıkarırdim zaten

Daha önce kıskançsın, hastasın sözlerini duydunuz demek ki.
Duyduğunuz göre eşinizin başka kadınlara da ilgisi oldu.
Ben birinden rahatsız olsam eşim ama kıskançsın hastasin demez mesela.
Eşiniz rahatlığı arşa çıkarıp yanınızda başka kadına ilgi gösteriyor. Hic çekinme, kaybetme korkusu falan da yok.

Bi kadın kocasının baska bi kadinla konuşurken kur yapıp yapmadığını gayet iyi anlar. Çünkü malum seksten önce size de yapıyor. Yani cilvelesio gibi geliosa size tabiki de oyledir.

Ben olsam söyleyip yüz göz olmam. Muhtemelen, kadinla ilgili abuk şeyler anlatırım duzeltio mu diye bakarim veya gözünden düşsün diye soylerim. Misyonerden baska pozisyonda sevismiomus. Hemoroidi cok buyukmus oturamiomus. Agzindaki dişler cok koku yapiomus ama midesine de bi baktiracak belki ordan geliomus. Evli kuzeninden hoslaniomus itiraf etti en olmadi kadinla görüşme bitsin gitsin.

Komik olsun diye soylemiorum zamaninda yaptım da hatta yillar sonra eski sevgilimle bi konustugumda o kizla biz ayrildiktan sonra birlikte oldun mu çünkü ilgin vardi hissediodum dedim, ya dogru aklima geldi ama sen sadece misyonerde sevisiomus dedigin icin ugrasmak istemedim malum doggysiz olmaz demisti. Ahahahah.

Gönül ister ki iliskide bunlara gerek olmasin ama ne elindeyse o siradanlasio. Biz bile yeni bi elbise görünce içimiz gidio gelip dolaba takınca bi kac kere giydikten sonra yüzüne bakmaz oluyoruz :')

Siz eşiniz evdeyken neden arkadaşınızı çağırıyorsunuz ki kız rahat edemez diye eşim yokken plan yaparım ben olsam. Kendim de eşi varken arkadaşımın evine gitmem adam işten gelmiştir aile saatidir gitmem yani kız kıza yaparım. Baştan sıkı fıkı etmişsiniz uzun yıllardır da dostluğunuz yok zaten tanımıyorsunuz adam akıllı. Ha eşiniz de fena böyle bilip susmak ne bileyim eşinizin ilgisi var kadın da gayet yüz veriyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…