- 3 Şubat 2009
- 10.239
- 18.164
- 823
- 45
- Konu Sahibi menekse1990
-
Tam tersi hissedilio. Hatta güzel karısı olan adamlari daha cok arzuluolar. Kadinlar giyinirken bile erkekler icin giyinmez diger kadinlari kıskandırmak icin giyinir. Ayni o hesapla, guzel karısı olan adami tavlamak daha cok haz verio onlara.Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
bence adam karsidan bekledigi elektirigi aldi lambada henüz sari isikta hazir olda beklemekte kadin yesil isigi yakincada harekete gececekler gibime geliyorSiz eşiniz evdeyken neden arkadaşınızı çağırıyorsunuz ki kız rahat edemez diye eşim yokken plan yaparım ben olsam. Kendim de eşi varken arkadaşımın evine gitmem adam işten gelmiştir aile saatidir gitmem yani kız kıza yaparım. Baştan sıkı fıkı etmişsiniz uzun yıllardır da dostluğunuz yok zaten tanımıyorsunuz adam akıllı. Ha eşiniz de fena böyle bilip susmak ne bileyim eşinizin ilgisi var kadın da gayet yüz veriyor demek ki.
Ben anlamiyorumya gunumuz kocalarada kadinlar lafini soylemeye korkar oldu ben böyle soylersem bana hastasin kiskancsin diyicek falan.Eşinize rahatsiz oldugunuz şeyleri soylemiyicekseniz kime soyleyeceksiniz?Kadin hiss ederse birşeyler vardir ortada o kadinda ayrilmiş şimdi yanliz tabi eşinizde herhalde başka kadinin ilgisi hoşuna gitmiş.Öncelikle o kadin eşinize karşi mesafeli davranmaliydi evli bir adam sonucta ve evli adamda zaten başka kadinlarla ne işi olur ilgisini karisina versin bir zahmet.Siz alin çocugunuzu okuldan bakin bakalim yine goruşmek icin bir yerler buluyorlarmi?Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Öyle bir fark ediliyorki ben kocami duvara çarpiştim şimdiye herhalde konu sahibinin yerinde olsamErkekler birine yavsadiklari zaman anlasilmiyor saniyorlar
maalesef bazi kari koca es vs kendi eslerinde aradigini bulamayanlar baskalarinin esini görünce bi sempatiklesiyor muhabbet sohbet babinda konusmalarini normallestirdikce anormallesiyorlar sonunda icinden cikilmaz hal aliyorTamam kadın / koca anlar da. Bazı insanlar da gerçekten kafasında kuruyor ya. Eşimin tavrı değişik geliyor diyorsun sana öyle gelmiş olabilir mi? Zaten insan misafir gelince hal ve hareketlerine ayrı sempati eklemez mi ? Tam olarak da ne yaptığını da anlatmamissiniz adamın yani. Napti mesela ona fındık kırdı sana kırmadı mi ne yaptı ?
Okul çıkışı ben de erkek-kadin velilerle sohbet ediyorum kaldı ki arkadasimsa daha çok ediyorum. Benim de arkadaşımın esleri sosyal medyada ekli üstelik ben ekledim. Karşı taraftaki kadın bence boşanmış olduğu için bu sizdeki koruma içgüdüsü. Çok acı.
Ben anormal bişey görmedim sory.
Veya nasi olsa gitmez/gidemez diyosa.Müge Anlinin bir sözü geldi aklima evli erkek esini kaybetmeyi gözden cikartmissa aldatir
Tamam kadın / koca anlar da. Bazı insanlar da gerçekten kafasında kuruyor ya. Eşimin tavrı değişik geliyor diyorsun sana öyle gelmiş olabilir mi? Zaten insan misafir gelince hal ve hareketlerine ayrı sempati eklemez mi ? Tam olarak da ne yaptığını da anlatmamissiniz adamın yani. Napti mesela ona fındık kırdı sana kırmadı mi ne yaptı ?
Okul çıkışı ben de erkek-kadin velilerle sohbet ediyorum kaldı ki arkadasimsa daha çok ediyorum. Benim de arkadaşımın esleri sosyal medyada ekli üstelik ben ekledim. Karşı taraftaki kadın bence boşanmış olduğu için bu sizdeki koruma içgüdüsü. Çok acı.
Ben anormal bişey görmedim sory.
aynen adamin ekmegine tereyagi üzerinede bal sürmüs olur öyle bi giderki ici rahat ola olaVeya nasi olsa gitmez/gidemez diyosa.
Bu lafda soyleniyor zaten şakasina koca adami yerlere duvarlara serecek halimiz yok ama boyle adama tavir koyulmali ses çikarmaya korkarsan erkek herşeyi yapiyor sonra olan kadina oluyor maalesef kimse şiddeti desteklemiyor burda boşuna duyar kasmanin anlami yokYok bacaklarini kırarım yok kafasini kırarım yok duvara yapistiririm bunları söyleyen insanlar erkek olsa kadın cinayeti isleyecek kıskançlıktan herhalde.
Şiddetin hayaline ve hatta sadece dildeki ifadesine bile karşı olmalıyız
Öyle düşünmüyorlar işte, hele birde adamın durumu az biraz iyi ise...Ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidem benzer bir hikâye anlatmıştı. Kadının boşanmış arkadaşı evine gelip gitmeye başlamış. Kocası arkadaşına ilgisiz davranıyormuş bu arada. Sonrasında adam kadına ev açmış, bir level sonrası da çocuğu patlatmak ve mevcut eşi boşatmak zaten. Bana da 'kocan evdeyken evine arkadaslarini alma, senin niyetin temizdir ama karşındakini bilemezsin' gibi şeyler demişti. Kayinvalidemi eski kafalı bulmuştum içimden ama yıllar içinde tecrübe konuşmuş diyorum.Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
Aklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
sınıf babasıEşiniz sınıf annesi falan mı niye sürekli okulda? İşe gitmiyo mu bu adam? Neden siz değil de o gidiyor okula?
Evet, biliyorum varlıklarını ama hep çok saçma buluyorum. Eşim üniversitelere proje eğitimi vermeye gidiyor, üniversite öğrencisi gencecik kız evli olduğunu bile bile yürümüş geçen haftalarda, ama yüz alamamış benimkinden, stajyeri anlattı banaÖyle düşünmüyorlar işte, hele birde adamın durumu az biraz iyi ise...Ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidem benzer bir hikâye anlatmıştı. Kadının boşanmış arkadaşı evine gelip gitmeye başlamış. Kocası arkadaşına ilgisiz davranıyormuş bu arada. Sonrasında adam kadına ev açmış, bir level sonrası da çocuğu patlatmak ve mevcut eşi boşatmak zaten. Bana da 'kocan evdeyken evine arkadaslarini alma, senin niyetin temizdir ama karşındakini bilemezsin' gibi şeyler demişti. Kayinvalidemi eski kafalı bulmuştum içimden ama yıllar içinde tecrübe konuşmuş diyorum.
bu yazdığınız içimi sızlattıÖyle düşünmüyorlar işte, hele birde adamın durumu az biraz iyi ise...Ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidem benzer bir hikâye anlatmıştı. Kadının boşanmış arkadaşı evine gelip gitmeye başlamış. Kocası arkadaşına ilgisiz davranıyormuş bu arada. Sonrasında adam kadına ev açmış, bir level sonrası da çocuğu patlatmak ve mevcut eşi boşatmak zaten. Bana da 'kocan evdeyken evine arkadaslarini alma, senin niyetin temizdir ama karşındakini bilemezsin' gibi şeyler demişti. Kayinvalidemi eski kafalı bulmuştum içimden ama yıllar içinde tecrübe konuşmuş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?