Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
Tam tersi hissedilio. Hatta güzel karısı olan adamlari daha cok arzuluolar. Kadinlar giyinirken bile erkekler icin giyinmez diger kadinlari kıskandırmak icin giyinir. Ayni o hesapla, guzel karısı olan adami tavlamak daha cok haz verio onlara.

ben anlamiyorum farz degil sünnet degil neden her gördügünüz yerlerde durup elin adamlari vs kadinlari ile gördügünüz yerde sohbet etmek muhhabbete dalmak vicik vicik olmaya ne gerek varki birak esinin hanim vs esinin erkek arkadasiysa hatta görmezden geliversinler ya kimsenin yuvasini huzurunu bozmasinlar
bence adam karsidan bekledigi elektirigi aldi lambada henüz sari isikta hazir olda beklemekte kadin yesil isigi yakincada harekete gececekler gibime geliyor

Ben anlamiyorumya gunumuz kocalarada kadinlar lafini soylemeye korkar oldu ben böyle soylersem bana hastasin kiskancsin diyicek falan.Eşinize rahatsiz oldugunuz şeyleri soylemiyicekseniz kime soyleyeceksiniz?Kadin hiss ederse birşeyler vardir ortada o kadinda ayrilmiş şimdi yanliz tabi eşinizde herhalde başka kadinin ilgisi hoşuna gitmiş.Öncelikle o kadin eşinize karşi mesafeli davranmaliydi evli bir adam sonucta ve evli adamda zaten başka kadinlarla ne işi olur ilgisini karisina versin bir zahmet.Siz alin çocugunuzu okuldan bakin bakalim yine goruşmek icin bir yerler buluyorlarmi?

Tamam kadın / koca anlar da. Bazı insanlar da gerçekten kafasında kuruyor ya. Eşimin tavrı değişik geliyor diyorsun sana öyle gelmiş olabilir mi? Zaten insan misafir gelince hal ve hareketlerine ayrı sempati eklemez mi ? Tam olarak da ne yaptığını da anlatmamissiniz adamın yani. Napti mesela ona fındık kırdı sana kırmadı mi ne yaptı ?
Okul çıkışı ben de erkek-kadin velilerle sohbet ediyorum kaldı ki arkadasimsa daha çok ediyorum. Benim de arkadaşımın esleri sosyal medyada ekli üstelik ben ekledim. Karşı taraftaki kadın bence boşanmış olduğu için bu sizdeki koruma içgüdüsü. Çok acı.
Ben anormal bişey görmedim sory.

maalesef bazi kari koca es vs kendi eslerinde aradigini bulamayanlar baskalarinin esini görünce bi sempatiklesiyor muhabbet sohbet babinda konusmalarini normallestirdikce anormallesiyorlar sonunda icinden cikilmaz hal aliyor

Bu lafda soyleniyor zaten şakasina koca adami yerlere duvarlara serecek halimiz yok ama boyle adama tavir koyulmali ses çikarmaya korkarsan erkek herşeyi yapiyor sonra olan kadina oluyor maalesef kimse şiddeti desteklemiyor burda boşuna duyar kasmanin anlami yok
Size gore bu adamin yaptigi normal ola bilir soylemişsiniz zaten ama karisi zaten olayin içinde başka birşey oldugunu hiss etmiş kimsenin içine boşuna kurt duşmez.

Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek
Öyle düşünmüyorlar işte, hele birde adamın durumu az biraz iyi ise...Ilk evlendiğim zamanlarda kayınvalidem benzer bir hikâye anlatmıştı. Kadının boşanmış arkadaşı evine gelip gitmeye başlamış. Kocası arkadaşına ilgisiz davranıyormuş bu arada. Sonrasında adam kadına ev açmış, bir level sonrası da çocuğu patlatmak ve mevcut eşi boşatmak zaten. Bana da 'kocan evdeyken evine arkadaslarini alma, senin niyetin temizdir ama karşındakini bilemezsin' gibi şeyler demişti. Kayinvalidemi eski kafalı bulmuştum içimden ama yıllar içinde tecrübe konuşmuş diyorum.

Cidden çok doğru bazı insanlar var böyle, kanım çekildi vallahi

ben sizin yerinizde olsam şöyle bir oyun oynardım.eşinize akşam falan otururken" x arkadaşımla evlenmek isteyen biri varmış,oda kararsız kalmış"derim de bakayım tepkisi ne oluyor?

Evet, biliyorum varlıklarını ama hep çok saçma buluyorum. Eşim üniversitelere proje eğitimi vermeye gidiyor, üniversite öğrencisi gencecik kız evli olduğunu bile bile yürümüş geçen haftalarda, ama yüz alamamış benimkinden, stajyeri anlattı bana 20 yaşında gencecik kızsın 40 ına merdiven dayamış evli barklı adamdan ne istiyorsun salak kızım

bu yazdığınız içimi sızlattı
komşuma gider gelirim, ben boşandıktan sonra beni evine almamaya başlasaydı çok üzülürdüm... kaç yıllık komşuyuz adam da mesafesini bilir ben de..
2 evli çift görüşürken a çiftinin adamı ile b çiftinin karısı da ilişkiye başlayabiliyor.. kimseyle görüşmemek mi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…