Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

ben aynı şekilde aldatıldım ve anında boşandım hatta evliydi kadın kocasıyla geliyordu. şimdi böyle görünce travmam nüksetti

Eşiniz evdeyken davet etmeyin kimseyi zaten. Kadınlar kulübünü bilmem ama TVde izlediklerime göre aldatılmalar yoğun olarak tanıdıklarla oluyor, eve girip çıkanlarla da.

Eşinizi de uyarın. Sizi kıskançlıkla suçlayana kadar işi ilerletecektir zaten.

Tam suratına tükürülmelik bir eşiniz var. Evlerden ırak.

Yok ya bu karakterle alakalı. Benim kız arkadaşlarım geldiğinde eşim erken gelirse ya gider odasında çalışır ya da playstatian oynar. Aldatacak adam her yerde bulur avını zaten.

Hava soğuk sen yolunu değiştirme, serviste arkadaşlarıyla sosyalleşerek gelir bahanesi ile sen ona sormadan çocuğu servise yazdır.

Çaktırmadan kadının telefon numarasını onun rehberindeki rastgele bir rakamını değiştir. Yani silme rehberden numarayı değiştir. Silersen göze batar

Aldatılacaksanız servise de verseniz arkadaşınızı çağırmasanız da bu adam yapar.
Gözü dışarıda olanı durduramayız. Yine de en azından gözümün önünde o tavırları görmemek için eve davet etmezdim. Eşimi izlemeye alırdım eğer aldatılma durumunda boşanacaksam. Yok boşanamıyorsam görmemiş duymamış bilmiyormuş gibi yaparım.

Yok ya bu karakterle alakalı. Benim kız arkadaşlarım geldiğinde eşim erken gelirse ya gider odasında çalışır ya da playstatian oynar. Aldatacak adam her yerde bulur avını zaten.
Sınırını bilen eşleri kastetmemiştim aslında. Yanlış anlaşıldım sanırım.

Bir ara bdv tipi programları izliyordum da can sıkıntısından

Kadınla komşu/akraba/arkadaş dertleşiyor, evine misafirliğe geliyor. Sonra karşı tarafla kocasının ilişkisi başlıyor veya zaten varmış. Kale içten fethedilmiş vs.

Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecek

En iyi çözüm bu galiba
Sizden cekinmesi yok galiba. Kadının belki aklında dahi yoktur ama eşiniz saçmalıyor o yüzden eve çağırmayın ve bir süre görüşmeyi kesin. Çünkü aksi bir durumda geri dönülmez şeylere yol açabilir. Bu sizin evliliğinize ve eşinize verdiğiniz bir şans olsun.

Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Sogumakta haklisiniz ama bunun giyimle kusamla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bir tanıdığım var o da yıllar önce aldatildi ve cook bakımlı güzel bir kadındı. Kadın boşanmadi ama büyük bir travma oldu onda çünkü çok fedakar ve eşine aşık bir kadındı. Uzun sure tedavi gördü bunun için. İnşallah yanıliyorsunuzdur

Kadının eşinize yaklaşımı nasıl ? Yani mesafeli mi yoksa çok mu dışa dönük bir hatun ?
Eşiniz için bir şey diyemicem, resmen fırsat bekliyormuş ve siz de bilmeden bu işi kolaylaştırmış gibi olmuşsunuz.
Çocuğunuzu servise verme durumuna bende katılıyorum ve arkadaşınızla görüşmeyi kesmek yerine dışarıda görüşmeye devam etmenizi, bu esnada eşinizden gelecek olası tepkileri merak ediyorum. Neden eve davet etmiyorsun diyecek duruma gelmiş mi vs.

Arkadaşlığınız yeni zaten ben olsam kadınla ilişkimi keserdim.
Eşime de ben onla arkadaşlığımı kestim ben kesmişken sen devam ettirirsen sonuçlarına katlanırsın beni çok zorlama derdim.
Çünkü eşiniz senin arkadaşın ayıp olmasın diye konuştum diyecek

Yani buradaki konu sahiplerini ben hiç anlamıyorum yok kıskanç der yok bilmem ne der. Derse desin yahu rahatsız oluyorum diyemeyecekseniz eşinizle neden evlisiniz ?
Gözümün önünde başkalarıyla flörtlesen adama kahrolmam ben mesela bosarim yani . Birde madem hissediyorsunuz kadın nasıl arkadaşınız adam nasıl kocanız kalabiliyor ?

Kadının biri sürekli eşime mesaj atıp duruyordu birlikte bir işleri vardı eşim de bana söyledi ben dedim istemiyorum yardım etme . Bitti gitti yani . Başkasının sizin hayatinizdaki yeri nedir yani ? Benim tatlı canımı bu dünyada üzecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…