- 30 Kasım 2023
- 25
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi menekse1990
-
Ben daha geç çıkıyorum iş yerindenSizin alma ihtimaliniz yok mu?
ben aynı şekilde aldatıldım ve anında boşandım hatta evliydi kadın kocasıyla geliyordu. şimdi böyle görünce travmam nüksettiMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Servise vermeyi bir düşünün evinde beklesin kocanız çocuğu.Ben daha geç çıkıyorum iş yerinden
En iyi çözüm bu galibaServise vermeyi bir düşünün evinde beklesin kocanız çocuğu.
aldatılmamak için çözüm bulmak da cok acı ve doğru bi ilişkide olmadığının kanıtı aslında. Ah erkekler....En iyi çözüm bu galiba
Bunun sebebi sen değilsin ki, giyimin kuşamın hiç değil. Karaktersiz bir insan her türlü yapar. Unutmayalım ki Adriana Lima da aldatıldı..Ama insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
Yok ya bu karakterle alakalı. Benim kız arkadaşlarım geldiğinde eşim erken gelirse ya gider odasında çalışır ya da playstatian oynar. Aldatacak adam her yerde bulur avını zaten.Eşiniz evdeyken davet etmeyin kimseyi zaten. Kadınlar kulübünü bilmem ama TVde izlediklerime göre aldatılmalar yoğun olarak tanıdıklarla oluyor, eve girip çıkanlarla da.
Eşinizi de uyarın. Sizi kıskançlıkla suçlayana kadar işi ilerletecektir zaten.
Tam suratına tükürülmelik bir eşiniz var. Evlerden ırak.
Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
Sınırını bilen eşleri kastetmemiştim aslında. Yanlış anlaşıldım sanırım.Yok ya bu karakterle alakalı. Benim kız arkadaşlarım geldiğinde eşim erken gelirse ya gider odasında çalışır ya da playstatian oynar. Aldatacak adam her yerde bulur avını zaten.
Ne anlıyorlar elin evli barklı adamından bilmiyorum. Adamın karısına hayrı olmamış sana ne verecekSınırını bilen eşleri kastetmemiştim aslında. Yanlış anlaşıldım sanırım.
Bir ara bdv tipi programları izliyordum da can sıkıntısından
Kadınla komşu/akraba/arkadaş dertleşiyor, evine misafirliğe geliyor. Sonra karşı tarafla kocasının ilişkisi başlıyor veya zaten varmış. Kale içten fethedilmiş vs.
Sizden cekinmesi yok galiba. Kadının belki aklında dahi yoktur ama eşiniz saçmalıyor o yüzden eve çağırmayın ve bir süre görüşmeyi kesin. Çünkü aksi bir durumda geri dönülmez şeylere yol açabilir. Bu sizin evliliğinize ve eşinize verdiğiniz bir şans olsun.En iyi çözüm bu galiba
Sogumakta haklisiniz ama bunun giyimle kusamla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bir tanıdığım var o da yıllar önce aldatildi ve cook bakımlı güzel bir kadındı. Kadın boşanmadi ama büyük bir travma oldu onda çünkü çok fedakar ve eşine aşık bir kadındı. Uzun sure tedavi gördü bunun için. İnşallah yanıliyorsunuzdurAma insan da soğuyor,kiloma giyim kuşamıma dikkat ediyorum,neden bu heyecan başkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?