Eşimin arkadaşıma olan ilgisi

menekse1990

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
25
14
3
36
Merhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın

Benim anladigim cocuk okuldan alirken fln denk geliyorlar.

BU DİZİLER BİZİ BOZDU:)

kıskanç mı diyecekmiş desin
bir höttt demenizin zamanı gelmiş

okula müsaitseniz siz almaya gidin bakalım ne diyecek/ olacak

şöyle bir komplo da kurabilirsiniz
x sevgili yapmış nihayet o adama he demiş anlattığına göre ne düzgün adamdı kabul etti sonunda vs diyin
bakalım bozulacak mı ne olacak?
sonra ona göre davranırsınız

Bir şeyler olmasa bile kesin birşeyler olacak
Birbirini takip etmeleri hergün beraber bekleyip sohbet etmeleri eşinin onun yanında tavırlarının değişmesi kadına ilgisi var gibi. Tepki göster kıskançlıkla suclarsa sende onun arkadaşlarını ekleyip konuşmakla tehdit et bakalım nasıl yan çizecek. Kabul etmezse silmeyi Arkadaşına kötüle kocanı insan içinde davranışları değişiyor aslında gösterdiği gibi biri değil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…