- 30 Kasım 2023
- 25
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi menekse1990
-
TeşekkürlerBı kadın hissediyorsa mutlaka bı haltlar vardır.aldatmiyosa bile illaki bı hoşuna gitmisligi falan olmuştur.onleminizi alın bence kiskanc diyosa desin,yoksa işi ilerletirse geri dönüşü olmayan yollara girer
Benim anladigim cocuk okuldan alirken fln denk geliyorlar.Aklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
Tanıştıktan sonra ticari alışveriş yaptı kendisi,tabi haliyle onlarda arkadaş olduYeni üye hmm
Sosyal medyadan eklemesi somut bir örnek, diğerleri şüphe desek bile. Neden o aşamada ses çıkarmadınız?
Benim anladigim cocuk okuldan alirken fln denk geliyorlar.
BU DİZİLER BİZİ BOZDU:)Aklıma çok fena bir komplo geldi ya. Bu kadın sizinle tanışmadan önce eşinizle flört ediyordu da bilerek mi sizinle arkadaş oldu acaba? Daha yakın olmak için böyle bir plan yapmış olabilirler.
Yoksa niye her gün görüşüyorlar ne alaka?
Ya ben hiç dizi izlemiyorum ki sadece bilim kurgu vs o da ayda yılda bir başlarım 1 yılda bitiririm :))BU DİZİLER BİZİ BOZDU:)
Çağırmasam bile ,okulda görüşüyorlarEve gelmesin arkadaşınız, davet etmeyin. Eşiniz eklendiğinde bence tepkinizi göstermeliydiniz.
İyi de benim eşim de komşumla vs denk geliyor ama kimseyle bu kadar samimi olmuyor kimse de onla olmuyor. Bu işte bir şey var benceBenim anladigim cocuk okuldan alirken fln denk geliyorlar.
Eşiniz sınıf annesi falan mı niye sürekli okulda? İşe gitmiyo mu bu adam? Neden siz değil de o gidiyor okula?Çağırmasam bile ,okulda görüşüyorlar
Sizin alma ihtimaliniz yok mu?Çağırmasam bile ,okulda görüşüyorlar
Bir şeyler olmasa bile kesin birşeyler olacakMerhaba arkadaşlar,
Benim sıkıntım eşimin arkadaşıma ilgi göstermesi,
Geçen yıl arkadaş olduk,kendisi eşinden ayrılmış, çok şeker
Ama eve çağırdığım zamanlar bakıyorum da eşimin eve erken gelmeleri, onun yanındsfarklı bir havaya girip alışık olmadığım davranışlarda bulunması, sosyal medyada takip etmesi.
Okul çıkışı çocukları alırken beraber bekleyip sohbet etmeleri beni çok rahatsız ediyor, eşime rahatsız olduğumdan bahsetsem bana sen kıskançsın,hastasın diyecek biliyorum,ama ben eşimin bakışlarından ,tavrından ilgisi olduğunu hissediyorum, bir de her gün görüşüyor olmaları beni kahrediyor,ne yapayım?canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?