- 7 Mayıs 2015
- 225
- 73
- 18
- Konu Sahibi mutlulukgibisiyok
-
gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya ofEşin kendine kendi gibi arkadaş seçmiş işte. Yediğiniz dayağın üzerine hala takıldığınız şey o mesajmı ? Kendinizi nasıl böyle ezdirirsiniz ?
Bence de artık tavrınızı koymalısınız. Zamanı gelmiş de geçiyor bile ....hala daha bana o adamı tanıyorum kötü niyeti yok şakasına yazmış diyo ya delircem karınla olan münasebetten bahsetmiş adam nasıl bu kadar rahat oluyor bu adam kızlar üstüne ben tepki verince bana vuruyoronu affetmicem
Arkadaşlar merhaba bu saate kadar sinirimden üzüntümden doğru dürüst uyuyamadım hemen konuya giriyorum. dün akşam 11 gibi eşimle tv izliyorduk. işyerinden çok samimi arkadaşı var o aradı ama ben maç muhabbeti yaparlar vs diye boşver açma şimdi dedim eşimde boşver yarın konuşuruz dedi açmadı hemen arkasından bir mesaj geldi sexe ara ver de aç telefonu demiş gülmüş. ben şok oldum aşırı tepki verdim bu adam azcık laçka ama bu mesajı atacak kadar değil evli bebeği var. eşime ara ağzının payını ver bu saatte evli barklı adama bu msj atılır mı dedim msj atçam senin çenen durmaz şimdi dedi atmadı sonra olay büyüdü bana abartıyosun kötü niyeti yok dedi o bunu dedikçe ben resmen kriz geçirdim.eşim bana vurdu tekme attı boğazımı sıktı kızlar çok çok moralim bozuk eşimden özür beklerken bana hala abartıyorsun diyo. eşimde başkalarıyla özel hayatı konuşacak biri hayatta değil bu adam nasıl böyle mesaj atar lütfen akıl verin ben abartıyormuyum nasıl ağladım hala onu savunursun diye ama neler diyo bananasıl hareket etmeliyim bilemiyorum biz annemlerle aynı apartmandayız onlar geldi sese babam da sen git o adamın ağzının payını ver dedi onlar gittikten sonra eşim siz görürsünüz demek bana inanılmıyor dedi ya ben çok kötüyüm
eskiden tartıştığımız zaman haklı da haksız olsam hep ben özür diledim ve kızlar boşanalım desem koşa koşa gitçek yeter artık ya bu kadarını haketmedim ben yaBence de artık tavrınızı koymalısınız. Zamanı gelmiş de geçiyor bile ....
İkiniz de sinirle konuşuyorsunuz diyeceğim ama durum bu sınırı çoktan aşmış. Gereken bu. Eşiniz de ilgisizce boşanın diyor. Neden duracaksınız o evde? Dayak yemek için mi?gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of
bana beni dövdün dediğim zaman ben sana gerçekten vursam geberirsin kızım diyo sert vurmuyormuş yaniSu an asıl derdiniz kocanızin şiddet uygulaması olmalı
Boşanmaya düşünüyorsunuz sanırım
İnşallah yine böyle saçma nedenle sizi döverken hayatınızı kaybetmezsiniz
Tabiki hak etmediniz ama eşiniz çok yanlış davranmış. Denecek çok şey var da dilim varmıyor söylemeyekızlar
eskiden tartıştığımız zaman haklı da haksız olsam hep ben özür diledim ve kızlar boşanalım desem koşa koşa gitçek yeter artık ya bu kadarını haketmedim ben ya
aslında böyle biri değil bir olay olduğu zaman ben aşırı tepki veriyorum tırnaklarımla elini fln çizdiğim zaman hemen vuruyor kızlar canım yanıyor artıkİkiniz de sinirle konuşuyorsunuz diyeceğim ama durum bu sınırı çoktan aşmış. Gereken bu. Eşiniz de ilgisizce boşanın diyor. Neden duracaksınız o evde? Dayak yemek için mi?
Canım eşin hiç pişman da değil. Ne yazık ki tek çözümün boşanmakbana beni dövdün dediğim zaman ben sana gerçekten vursam geberirsin kızım diyo sert vurmuyormuş yani
Boşa sende ? Çık babanın evine olsun bitsin nedir yani ? Ortalık malımısın sen ? Sahibinmi o senin ? Senin kendi iraden yokmu? Ne demek dövmek. Dövmek ne demek ya ? Benim babam bana bi kere elini kaldırmamış kocam mı kaldıracak ?? O adamın ağzının payını verir koyarım kapının önüne. Defolsun gitsin pislik. Arkadaşıyla bilmem ne muhabbeti yapsın.gözlerim şişti ağlamaktan sesim kısıldı ve ben bunları haketmedim seni affetmicem asla diyorum boşan o zmn kızım diyor ya of
Bel altı bir saka bu.. Igrenc bir saka bu..hala daha bana o adamı tanıyorum kötü niyeti yok şakasına yazmış diyo ya delircem karınla olan münasebetten bahsetmiş adam nasıl bu kadar rahat oluyor bu adam kızlar üstüne ben tepki verince bana vuruyoronu affetmicem
bana beni dövdün dediğim zaman ben sana gerçekten vursam geberirsin kızım diyo sert vurmuyormuş yani
Canım işte dediğim gibi o zaman destek alması gerek ya da geçmişi böyle şeylerle dolu. Nasıl bir çocukluk geçirmiş? Aile hayatı nasıl?aslında böyle biri değil bir olay olduğu zaman ben aşırı tepki veriyorum tırnaklarımla elini fln çizdiğim zaman hemen vuruyor kızlar canım yanıyor artık
eşim ilk mesajı okuyunca güldü benim sinirden kızarmış suratımı görünce sanırım mesaj atıp ağzının payını vermek istedi ama ara konuş dedim ama adam bana şaka yapmış tanıyorum kötü niyeti yok diyo halaBel altı bir saka bu.. Igrenc bir saka bu..
Espri anlayısları bu mu yani..?
Aman ne güldük ne güldük bizde.
aslında böyle biri değil bir olay olduğu zaman ben aşırı tepki veriyorum tırnaklarımla elini fln çizdiğim zaman hemen vuruyor kızlar canım yanıyor artık
kızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor çok bunaldım artık ne yapayım gideyim ağzını burnunumu kırayım saçmalama kötü niyeti yok dedikçe delirdim bana vurdu bu seferŞiddet uygulamayı kendine hak gören bir ayiya ne anlatsaniz anlamaz değişmez
Zaten adam belli evli kalmak istemiyor
Bosanin
Kendinizde suç bulmaya çalışıyorsanız siz üstüne gitmişsiniz biraz, sizin tek hatanız bu ama şiddet affedilecek bir şey değil.eşim ilk mesajı okuyunca güldü benim sinirden kızarmış suratımı görünce sanırım mesaj atıp ağzının payını vermek istedi ama ara konuş dedim ama adam bana şaka yapmış tanıyorum kötü niyeti yok diyo hala
Eşinizin öfke kontrol problemi varkızlar eşim normal hayatımızda melek gibi herşeyiyle harika ama bir tartışma olduğu zaman asla kendine toz kondurmuyor çok bunaldım artık ne yapayım gideyim ağzını burnunumu kırayım saçmalama kötü niyeti yok dedikçe delirdim bana vurdu bu sefer
ya o kadar zıtlaşıyor ki emin ol sen olsan belki daha fazla tepki verirsin sanki bilerek yapıyor neler söylüyor bilerek yapmıyorum o an tartışırken oluyorIkiniz de degisiksiniz eline tırnak geçirmek nedir insanca konuşarak anlasamiyormusunuz
İkiniz de bir psikologa görünün benceya o kadar zıtlaşıyor ki emin ol sen olsan belki daha fazla tepki verirsin sanki bilerek yapıyor neler söylüyor bilerek yapmıyorum o an tartışırken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?