İyi de her konunun altında farklı fikirlerin olması kadar doğal bir şey yok ki.konu sahibi bir sey sormus. arzu eden cevap veriyor. herkes kendi kulturu icinde yasiyor. kimi bolgede kayit altina alirlar dugunde ilan ederler amcasindan bilezik yengesinden kucuk altin gibi.. o kisi diyor ki bu normal.. varlikli olan diyor ki goturursem gotururum geri gelmesini beklemem.. benim tepkim boyle bir gerceklik yokmus gibi davrananlara ve altini geri bekleyenleri dunyanin en kotu sucunu islemis gibi davrananlara.. goreceli bir durum bize ayip gelen baska bir adet de onlarin kulturunde vardir mesela.. keskin cizgilerle konusmak konu sahibine fayda saglamiyor.
konu sahibi bir sey sormus. arzu eden cevap veriyor. herkes kendi kulturu icinde yasiyor. kimi bolgede kayit altina alirlar dugunde ilan ederler amcasindan bilezik yengesinden kucuk altin gibi.. o kisi diyor ki bu normal.. varlikli olan diyor ki goturursem gotururum geri gelmesini beklemem.. benim tepkim boyle bir gerceklik yokmus gibi davrananlara ve altini geri bekleyenleri dunyanin en kotu sucunu islemis gibi davrananlara.. goreceli bir durum bize ayip gelen baska bir adet de onlarin kulturunde vardir mesela.. keskin cizgilerle konusmak konu sahibine fayda saglamiyor.
Düşüncesi bile cok ayııp geldi bana, belki durumu yok?Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
konu sahibi bir sey sormus. arzu eden cevap veriyor. herkes kendi kulturu icinde yasiyor. kimi bolgede kayit altina alirlar dugunde ilan ederler amcasindan bilezik yengesinden kucuk altin gibi.. o kisi diyor ki bu normal.. varlikli olan diyor ki goturursem gotururum geri gelmesini beklemem.. benim tepkim boyle bir gerceklik yokmus gibi davrananlara ve altini geri bekleyenleri dunyanin en kotu sucunu islemis gibi davrananlara.. goreceli bir durum bize ayip gelen baska bir adet de onlarin kulturunde vardir mesela.. keskin cizgilerle konusmak konu sahibine fayda saglamiyor.
Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Altın alacagınızı söyleme konusunda ciddi misiniz?Degilsinizdir herhaldeMerhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Biz yokmuş gibi davranmiyoruz..konu sahibi bir sey sormus. arzu eden cevap veriyor. herkes kendi kulturu icinde yasiyor. kimi bolgede kayit altina alirlar dugunde ilan ederler amcasindan bilezik yengesinden kucuk altin gibi.. o kisi diyor ki bu normal.. varlikli olan diyor ki goturursem gotururum geri gelmesini beklemem.. benim tepkim boyle bir gerceklik yokmus gibi davrananlara ve altini geri bekleyenleri dunyanin en kotu sucunu islemis gibi davrananlara.. goreceli bir durum bize ayip gelen baska bir adet de onlarin kulturunde vardir mesela.. keskin cizgilerle konusmak konu sahibine fayda saglamiyor.
O zaman fayda saglayacak seyi yapsin ve arayip istesin:)konu sahibi bir sey sormus. arzu eden cevap veriyor. herkes kendi kulturu icinde yasiyor. kimi bolgede kayit altina alirlar dugunde ilan ederler amcasindan bilezik yengesinden kucuk altin gibi.. o kisi diyor ki bu normal.. varlikli olan diyor ki goturursem gotururum geri gelmesini beklemem.. benim tepkim boyle bir gerceklik yokmus gibi davrananlara ve altini geri bekleyenleri dunyanin en kotu sucunu islemis gibi davrananlara.. goreceli bir durum bize ayip gelen baska bir adet de onlarin kulturunde vardir mesela.. keskin cizgilerle konusmak konu sahibine fayda saglamiyor.
Tabiki peşine düşmeyin komik olursunuzMerhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Haklısınız bu gerçekliği değiştirmek lazım.Biz yokmuş gibi davranmiyoruz..
Bu durumlari hos görmedigimizi belirtiyoruz.
Yorumumuz ne olmaliydi hanfendi?
Oh! Iyi yapiyorsun kiz söke söke al senin hakkin nasil taktiysa catir catir alicaksinmi?
Sizin yorumunuz katkisi ney onu da pek anlayamadim.
Bu gerceklikleri değistirmek gerekmezmi?
He diyip gecelimmi.
Evet olan şeyler ama ne yapmamiz lazm koyun gibi nereye cekilirsek orayami evrilelim.
aklimizi vicdanimizi kullanalim bi dur diyelim dimi. Farkli yorumlar yapmamiz cok normal degilmi.
Konu sahibi de pek yok ortalarda zaten neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?