Hediyeyle borç kelimesini karıştırmislarZaten arayip tatli sert altinimi ver diyecekmis
Yaşadığınız olay çok üzücü
Bebek ihtiyaçları zaten aşırı pahalı, 3-4
şey alsan çeyrek parasını buluyor. Bulmasa bile sizin düşünceniz çok güzel ve özelmiş. Kim kime yaparki. Sizin ince düşüncenize göre insanlar değillermiş. Hayatınızdan çıktıklarına üzülmeyin, böylesi daha iyi olmuş gerçekten
Sizin düşünceniz güzel evet karşı tarafı sevindirir ama çeyrek verdim çeyrek alacam düşüncesinde olmayan biri için bile mesela o kişi şampuanı farklı marka almak istiyordur battaniyesi zaten vardır ihtiyaç olan şeyleri bilemediğimiz için aslında ya zarfta para vermek ya da altın gibi şeyler daha mantıklı
Gerçekten bu görgüsüzlükle medeniyetsizlikle asla bir yere varamayız. Iğrenç ya insanlar suratlarına atıp gitseler haklilar. Samimiyetsizligin dibi.Kadinin oğlu 40 ni geçti evlenmedi halada evlenmiyor. Annesi geçen yıl herkesi arayip oğlum evlenmiyor size taktiğim altınları verin borcum var odeyemiyorum borcuma vereceğim dedi. Verenler olduğu gibi vermeyenlerde oldu. Garip mi garip . Bana göre acayip tuhaf. Özellik le iç Anadolu'da altın borç olarak takılır ve mutlaka geri gider. İstenir mi istenmez. Bu çok utanç bişey. Sırf bu altın meselesine girmemek için sünnet düğünü gibi bir organizasyon yapmayacağım oğluma gereksiz yani. O altın taktı o takmadı lakirdilari biliyorum ki ömür billah bitmeyecek.
Noterden onaylı mazeret kağıdı takın düğünde.Şimdi bu mantikla benim evli ve çocuklu bir insan olarak bundan sonra tanistigim kimseye altin takmamam gerekiyor çünkü kendimi sünnet ettirmedigim surece geri gelmeyecek
Şaka gibisiniz.
Sayın kk kadınları, konu sahibi duşunu aldı, dişini fırçaladı, yattı, uyudu, misler gibi uyku çekti ve bi yerine kimseyi takmadıama siz hala yazıyorsunuz
Altınları alamayınca kaç gün uykusuz kaldı Allah bilir şimdi altınları istediyse şöyle rahat bir uyku çekmiştir bence erkenden rahat rahatBu saatte uyumamistir daha erken yahu
Coooook şükür beklediğim cevap. Beni anladınız. Diğer mesajlar beni topa tuttular anki Amerika'da yaşıyorlar bu üyeler. Ben ne dugunler gördüm takılanları yazan yazman tutulan.bencede asıl böyle şeyler ayıp. Teşekkür ederim cevabınız için.
Görgü ve siz bi arada olmayin bence.Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
Cag atlayamadiniz gittiSizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?