- 21 Temmuz 2019
- 239
- 517
- 23
- 41
İlk size gelip 2 adet çeyrek takılmış sonra siz gidip 2 adet çeyreğin karşılığı olan 2 adet çeyreği taktınız.Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Ohh iyi valla birşey beklemeyelim.herkesin düğününe çocuğuna gidip destek olalım aynı desteği beklemeyelim ohh
Onlar tek çeyrek takti. Biz 2tane çeyrek taktik.İlk size gelip 2 adet çeyrek takılmış sonra siz gidip 2 adet çeyreğin karşılığı olan 2 adet çeyreği taktınız.
Size nasıl borcu oluyor bunların şuan gelip 50 tl de takabilirler 10 tlde.
Esitsiniz hala daha altin bekliyorsunuz yahu
Arayın söyleyin ama altınlarımi getirin diye de görüşmeyi biraksinlar sizinle.
Peki telefon açıp altın alacağım var demek hangi görgü kuralıAkşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
İnsanlar kac kere teklif etmiş eşiniz geri cevirmis. Siz altın peşine dusmussunuz.. İnsanlara atar gider yapacaginiza eşinize deyin gelsinler altın takmalarini bekliyorum diye (iadesini daha doğrusu sizin durumda öyle oluyor) arayip yazdiklarinda geri cevirme deyin. İnsanlara ne diye kiziyorsunuz? Geri ceviren eşinize kizin.Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.
Tatlım çocuk doğurmakla sunnet mevlidi düğünü aynı mi?Onlar tek çeyrek takti. Biz 2tane çeyrek taktik.
Yok artık...Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
onlarda size iyilik yapmış işte. çok hazırlık yapmayın diye ama yazdıklarınızdan anlaşılan bunları anlıycak kişiler değilsiniz ne kadar ayıpAkşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
ayyy destek olmayın o zaman, ne kadar çirkin bi tavırdır bu yaOhh iyi valla birşey beklemeyelim.herkesin düğününe çocuğuna gidip destek olalım aynı desteği beklemeyelim ohh
Coooook şükür beklediğim cevap. Beni anladınız. Diğer mesajlar beni topa tuttular anki Amerika'da yaşıyorlar bu üyeler. Ben ne dugunler gördüm takılanları yazan yazman tutulan.bencede asıl böyle şeyler ayıp. Teşekkür ederim cevabınız için.bu akşam gelcez denmiş. benım bıldığim ertesi gununden haber edilir.hazırlık yapılır.bebeklı ev zaten temızlık vs gerekır. ona gore hazırlık edersınız.nıye rahat ve guzel ağırlamak varken ıkı ayağımı bir pabuca sokayım. oda çocuk ınadına huysuzluk edıp akşama kadar ağlmazsa.çocuklar bu konuda çok ıyıdırbırı doğum yaptı bizdede. bugunden haber verıldı cumartesi gunune. altın takarsan altın beklersın absurt bır durum yok.
kız sevgılısıne hedıye alır. erkek hiç hedıye almaz konusu açılır.kk kadını ''hemen erkekden ayrıl ,ruhsuz ,odun''altın takanın altın beklemesinide'' ayyy mayy ıyygıyy çok banell boloyoromm taammı''dıyenle aynı.
borç ıstemek ayıp olur. tatlıya bağlayın sizde.msjla olacak iş değil.ara kadını şu zaman beklıyorum musait iseniz.gunu soyleyın .değilim derse ortak gunde buluşun.direk ara bozmaya değmez altın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?