Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

Büyük şehirdeyseniz insanların biraraya gelmesi çok zor, çalışma şartları birde trafik kolay değil, ne kadar da altına meraklısınız, belki takacak paraları olmaya bilir, çoğunluk geçim sıkıntısı içinde zaten

İlk size gelip 2 adet çeyrek takılmış sonra siz gidip 2 adet çeyreğin karşılığı olan 2 adet çeyreği taktınız.
Size nasıl borcu oluyor bunların şuan gelip 50 tl de takabilirler 10 tlde.
Esitsiniz hala daha altin bekliyorsunuz yahu
Arayın söyleyin ama altınlarımi getirin diye de görüşmeyi biraksinlar sizinle.

Ne kadar çirkin bir yaklaşım biçimi, çirkin düşünceler. Diyecek bir şey bulamadım.Ne demek arayıp ima etmek? İnsanlar zaten gelmek istemiş kaç kez... Valla şok oldum. Kimse de size 2 çeyrek takın demedi, bir tane taksaydınız alacağınız da olmazdı :d

Onlar tek çeyrek takti. Biz 2tane çeyrek taktik.

İnsanlar kac kere teklif etmiş eşiniz geri cevirmis. Siz altın peşine dusmussunuz.. İnsanlara atar gider yapacaginiza eşinize deyin gelsinler altın takmalarini bekliyorum diye (iadesini daha doğrusu sizin durumda öyle oluyor) arayip yazdiklarinda geri cevirme deyin. İnsanlara ne diye kiziyorsunuz? Geri ceviren eşinize kizin.

Onlar tek çeyrek takti. Biz 2tane çeyrek taktik.
Tatlım çocuk doğurmakla sunnet mevlidi düğünü aynı mi?
Şimdi para takar düğünde ceyrek takar isterse kızsa evlenirken erkekse sunnette. Keşke altinin arkasına yazsaydiniz ilk cemiyette altını isterim diye.

Madem bu kadar takiya takintilisiniz bunuda bilmeniz lazım. Düğün ya da mevlidle doğum hediyesi bir olmaz her zaman.

Yok artık...

Bana çok görgüsüzce geliyor bu muhabbetler. Kayınvalidem de çok yapar. Şimdi bir arkadaşın bebeği oldu, çeyrek yaktık. Bizim bebeğimiz oldu çeyrek taktılar. Onların bir bebeği daha oldu, üstelik isim annesi benim o yüzden iki çeyrek taktık ama biz 2. çocuğu düşünmüyoruz ne olacak şimdi Napam borç diye arayıp doğum günüme falan mı isteyeyim sizin kafayla :) Bu altının aslı destek olmak değil mi zaten, borç saçmalığı nedir yahu.

Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
onlarda size iyilik yapmış işte. çok hazırlık yapmayın diye ama yazdıklarınızdan anlaşılan bunları anlıycak kişiler değilsiniz ne kadar ayıp

Ohh iyi valla birşey beklemeyelim.herkesin düğününe çocuğuna gidip destek olalım aynı desteği beklemeyelim ohh
ayyy destek olmayın o zaman, ne kadar çirkin bi tavırdır bu ya
ki insanlar gelelim demişler naçizane tavsiyem çocuk doğurduysanız o çocuklara da kendi imkanlarınızla bakmayı kendinize görev edinin milletin altınını beklemeyin
haaa bi arkadaşa sormuşsunuz ben cevap vereyim 2 çocuğum var ve geçim derdim var
ama doğumumda bırakın arkadaşlarımı annemden bile beklentim olmadı altın da altın diye

Coooook şükür beklediğim cevap. Beni anladınız. Diğer mesajlar beni topa tuttular anki Amerika'da yaşıyorlar bu üyeler. Ben ne dugunler gördüm takılanları yazan yazman tutulan.bencede asıl böyle şeyler ayıp. Teşekkür ederim cevabınız için.

Altını geri almak icin mi taktiniz. Linc edileceginizi bile bile bu soruyu nasil soruyosunuz bunu da aciklayin. Bildiginiz görgüsüzlük altını istemek. Ayipsa onlarin ayibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…