Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

Altınımı verin deyip komik duruma düşmeyin bence.altın takmaları gerekir ama diyelimki durumları müsait değil takmak için zorla mı alacaksınız altını?siz altın takıp altın olarak karşılık almayabilirsiniz herkes ince düşünmüyor bundan sonra bunu düşünüp ona göre hediyeleşin.iki kere reddetmişsiniz belki başka müsait zamanları yoktur.

Altin alacagi diye birsey olmaz
Bu dusunceniz tamamen gorgusuzluk
Takmasaydiniz o zaman altin
Sizin cocugunuz olmasaydi ne yapacaktiniz?? Arayip geri verin altinimi benim cocugum olmuyor mu diyecektiniz
Tey allam hergun baska bir dumurluk konu okuyoruz burada
Resmen dusunce seklinizden ben utandim burda

Kısa yoldan çözüm bu :)))

Farzedelim insanların parası yok ,çeyrek altın akış gelemedi ,bir Tulum hediye alıp geldi ,o zaman nolcak?

İcraya verecek zaar ne yapacak.Baksanıza durumları çok iyiymiş kendileri sıkıntıdaymış o 1 altın parasıyla geçineceklermiş. Çocuğu da altın toplamak için yapmış sanırım defterden tek tek arayacak getirin yoksa icra başlatıcam diye hatta müge anlı tatlı serte başvurur ifşa falan eder

hayır yani o taktığında altın kaç paraydı şimdi kaç para 1 altın zaten onun taktığı 2 altın parası neredeyse şimdi o ne olacak? ayrıca öteleyen hep onlar akşam müsait değilsen arar şu gün gelin dersin hem bir çay koymaya yeriniyor hem altınımı isterim diye tepiniyor o altına güvenip çocuk yapmışlar

Düğün davetiyesi gönderirken altına ‘ altın borcunuz vardır ‘ diye not yazanı gördü bu gözler.
Fi tarihinde altın 50 lirayken takanlar şimdi kendisine gram altın geldiğinde ben sana çeyrek takmıştım diye olay çıkarıyor.
Hayır bu kadar zorunuza gidiyorsa takmayın kardeşim zorla mı istiyor karşı taraf?

Bence hiç evinize filan gelmesinler altini yollasinlar yeter size. Arayin soyleyin gelmeyin, altinimizi verin diyin direkt.

Yahu taa 3 ay once insanlar gelmek istemiş kabul etmemissniz ve ustune ustluk geri donus yapmamissiniz. Onlar yine unutmamis bir daha teklif etmiş yine insanlari kabul etmemissiniz, sizinle mi ugraşacak millet?
Ha emrivaki ben de sevmem ama musait degilseniz de en azindan sonrasinda bir geri donuş yapip "şu gun musaitiz veya yarin musaitiz size de uygunsa" diyerek bir davet yapsaydiniz bari.
Bu ne bicim davranis yahu, sizinle bu altin işlerine girdiklerine pisman etmissiniz insanlari.

Normal olmayan geleceklerini aynı günün akşamı haber etmeleri. Yani akşam 6gibi arayıp bu akşam gelicez demeleri. Ve durumları Cok çok iyi.

Küçük bebeğinizle çok hazırlık işine girişmeyin diye olabilir mi son dakika haber vermelerinin sebebi? Hem bebek görmesi dediğiniz çaylı börekli olmaz, mümkünse çok uzun da oturulmaz benim düşünceme göre. Bir sağlıkla büyüsün deyip kalkacaklardı onlar. Ben değil 2 defa 1 defa ertelendiğim yere bile ikinci kez yazmıyorum gelmek istiyorum diye. Siz birden fazla ertelemişsiniz.

Altın konusuna gelince düğün derneklerde takılan takılar Allah rızası için düğün sahibine yapılan bir sadakadır. O kadar masrafın içinde bir nefes alsın diye takı takılır. Sonra geri dönüşü olursa ne ala, olmazsa başımın gözümün sadakası olsun denir geçilir. Altın borcum vardı diye beklenmez benim bildiğim. Eğer bekleyecekseniz, sırf elalem ne der diye takmamanız lazım çünkü o altının geri dönmeme ihtimali hep var, üzülen siz olursunuz.

Son olarak misafir etmek isterseniz size gelmek isteyen kişileri arayıp kusura bakmayın 2 defa haber verdiniz ama bizim de aksiliklerimiz oldu, çok üzüldük sizi alamadığımız için, müsaitseniz şu günde veya size uygun gün hangisiyse o günde sizi bekliyoruz derseniz güzel bir dille davet etmiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…