Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

Ben şunu hiç anlamıyorum yıllarca çalıştığım kurumlarda milletin evliliği oldu sünneti oldu kızını oğlunu evlendirenler oldu vs vs ve ben hepsine katıldım.Benim hepi topu bir tane kızım var ve doğduğunda başka bir kurumdaydim ondan sonra nerdeyse on tane okul degistirdim.Simdi ben ne yapayım o zaman katıldığım her hediyenin altının peşine mi düşeyim.Bu nasıl bir sacmaliktir.Adi üstünde hediye bu karsiliksizdir.Bu tip kişiler ileride çocuk evlendirdiklerinde de geline takılan altının peşine düşenler oluyor genelde . Çünkü aynı bu konuda olduğu gibi kendi taktiklari altının karşılığı olarak geline altın takıldığını düşünüyorlar .Ve o altınların kendi hakları olduğunu düşünüyorlar.

Konu ne olursa olsun sizin gibi yapan insanlara sinir oluyorum. Adamları iki defa reddetmişsiniz. Bu akşam işim vardan sonra yarın bekleriz veya Çarşamba günü misafir etsek veya haftasonu uygunsanız cumartesi ağırlayalım vs vs demek zor mu?

Sen o altini unut bacim. Gorumcemin ogluna esim ceyrek takti 3 ay sonra ben dogum yaptim pijama takimi getirdi yani bizde borc gozuyle bakilir takiya. Esim de aldik ama o da bize getirir umuduyla takti havasini aldi tabi o yuzden umutlanma gelmez diye dusun

Aldığınız çeyreği çocuğunuza geri takarak ödemelerini mi istiyorsunuz? Şaka gibi ne ayıp...

Valla biri bana bunu söylese “ay amma mal düşkünü çıktın. Gelip takıcaz korkma. Gelmesek bile gönderirim kargoyla. Demek çocuğun olmasa kapıya dayanıp alıcaktın. Bu kadar içine dert olacaksa takmasaydın!” derim. Ayrıca gelmek istemişler siz kabul etmemişsiniz.

Komedisin gelmek için arıyor adamlar altın bu kadar muhimdi madem müsait oluverseydiniz. Gelmek için aradigim halde bana tatlı sert dille böyle saçmalayan biri olsa çok güzel bozardım. Bir de onlar size bir çeyrekle gelmiş sizde keşke bir çeyrek goturseydinz de şartlar esitlenseydi en azından smdi fazladan gotürdugunuz bir ceyregin derdine dusmemis olurdunuz.

Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı
Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik.
ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.

İşte artık düğün dernek haricinde altın takmaya bu yüzden karşıyım.
Çeyrek olmuş 450 lira.
Ben kimseye artık çeyrek takmıyorum kimseden de çeyrek beklemiyorum.
Böyle daha rahat oluyor. 50-60 liraya güzel bir bebek kıyafeti alıyorum. En kötü ihtimalle 100 liralık hediye çeki götürüyorum. Tamam bitti, bu kadar.
Ne benim kimseye altın götürmüşlüğüm olsun, ne kimse bana altın getirsin. Gerek yok böyle sahte aldı verdilere.

Bu dünyalı mı H M
arayıp taktığını altını isteyecekmiş
Valla cok şey yazilir da,
Verdiği malda gozü kalacak olan vermesin.
Istiyeceğim demek edebime uymaz.
Gucün yetiyorsa tak.
Yetmiyorsa takma yahu.
Altin işleri pahali isler ya gram alirsin ya başka birsey şart deģil.
Ama boyle bi konuma kendini dusurmeye gerek yok hos değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…