- 17 Temmuz 2013
- 2.479
- 3.072
- 333
Takariz da.takmayana da illa altinimizi versin diye pesine dusmeyiz.Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Altın alacağı mı
Daha neler okucam, duycam aceba
Onların yerinde olsam kaç kez gelmek istedik bitürlü müsait olmadınız, alın çeyreğiniz diye whatsappdan size bir çeyrek yollardım
Düğünüme takan borç olarak takmasın bi zahmet bende gidip taktigim altını borç olarak takmam çocuğuna çeyrek taktığım kendisinin 20 liralik bir takım bile almadan gelenler de oldu arayıp ver taktığım çeyreği demedim. Taktiginizi geri almak üzere taksanız bile arayıp da ver taktığım çeyreği demek görgüsüzlük olur benceSizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.
Estağfurullah, neden yanlış anlayayım. Yurtdışında doğdum, büyüdüm o yüzden Türkçe yazı dilim çok iyi değil malesef. Düzeltmek için çabaliyorum ama temel olmayınca zor olabiliyor.sevgili moranka beni yanlış anlama lütfen ama aceba değil doğrusu acaba.
sürekli görüyorum ve küçük bir düzeltme yapmak istedim..
Sana fena dönus yapicak nefes egzersizlerine başlaArkadaşlar konu sahibi şu an meşgul altını aldıktan sonra sizlere geri dönecekmiş.
Valla o zaman Mune hocam öyle bir üfürürki onu artık ne öne ne geriye giderSana fena dönus yapicak nefes egzersizlerine başla
İptal eden de sonradan arar buyur eder telafi eder. Görgünün devamı da budur.Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
İşte tamda bahsettiğim konu bu.Allahim insanlar o zaman hiç altın takmayıversinler düğünlerde falan .Taktiğin altını isteyeceksen ne anlamı var onun .Amaç geline damada yardım değil mi ya benmi yanlış biliyorum.Yeni kurulan yuvaya bir nebzede olsa eşin dostun katkisidir.En güzeli bir tane altın olsun tüm Türkiye de elden ele tüm düğünleri dolaşsın .nasıl olsa kimse de kalmayacakKayınvalidemi bir komşusu aramış, ben senin oğluna düğünde altın takmıştım, benim geri vereceğin düğünüm falan yok. Bugün düğüne götüreceğim karşılığını getir ona takayım diye. Konunuzu okuyunca o geldi aklıma.
Yanliz tum kk kadinlarinin hemfikir oldugu tek konu olarak tarihe gecti bu konuBütün kk kadınları bir araya toplansa bu kadınla başa çıkamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?