- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi ipekbocegikoza
Ve bu yüzden siz kadını uyarmak falan mı istiyorsunuz yani? Ne kadar garip olur böyle bir şey hayal edemiyorum.Elini tutma öyle tahmin ettğiniz gibi değil hani bişey anlatırken bazı insanlar karşıdakine dokunarak anlatmayı sever ben de bayan varsa karşımda eline dokunurum yada omzuna ama erkeğe yapmam yani. O da bir anlık dokunmuş o yüzden bişey demeye fırsat olmamış hani öyle sıkı sıkı tutma değil tabiki.
Bence siz random sosyalleşmek için fazla muhafazakarsınız. Eşinizle birlikte o arkadaş grubundan ayrılın. Daha kafanıza göre insanlarla takılın.
Eşiniz ona hep (yani siz yanınızda olmadığı zamanlarda da ) çok resmi davranıyor olsa kimse bir yerine dokunmaya kalkmazdı zaten, tabi kadın sapık falan değilse.
Ben de beni kocamdan ayrı yerde oturtmaya kalkan olursa genelde bir süre sonra kalkar onun yanına gider otururum. Kendi arkadaşlarımda böyle bir şey zaten yok ama ailede akrabalarda olabiliyor. Ya kocamıza gülerse ya dokunursa diye öbür odada korkuyla oturan kadınlar bırakıyor muyum arkamda bilmem