Eşim de geldiğini söylerse sıkıntı çıkacağını düşünüyor. Böyle yalana sığınmak daha kötü.Ben olsam kiyamet kopardi yani yangina körukle gitmek istemezdim ama yalan söyleyemicem..gittik yine o kiz geldi dese tamam..gelmedi diyor ama orda bu işte bi iş var
Kesinlikle öyle empati yap diyorum aynı şekilde. Yine anlamıyor yaşayınca tam anlamıyla anlayacak bence.Siz haklısınız bence, bazen erkekler kısasa kısas yapmadan anlamıyorlar.
Bende aynı fikirdeyim gerçekten. Saklamasa sıkıntı çıkmaz zaten bende giderim olur biter.Sikinti cikmasi cok kiymetliyse hic gitmesin sanki hayat meselesi
Kesinlikle aynı fikirdeyimo gelecekse sizin de olmanız uygun olur niye dışlanıyorsunuz ki her seferinde ne münasebet yani eşinizin sonradan haberi olsa bile sizi arayıp gel diyebilirdi
Karsi taraf icin kotu bi durum degil mi yaBenim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.
Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
Eve geldiginde kızın storysini gösterir yalan söyleme nedenini sorar sonra daBir kaç defa eşime dedim tamam söyleyeceğim dedi. Fakat bugün yine dışarı çıktılar bende o kızda orda mı dedim hayır dedi storye baktığımda kız aynı mekanda story atmıştı.
Evet sizin dediğiniz gibi büyük ihtimalle. Ne olursa beraber gidiyorlar. Her yere yani beraber yaşıyorlar şu an.Benim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.
Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
En doğrusu gerçekten buEve geldiginde kızın storysini gösterir yalan söyleme nedenini sorar sonra da...
Sonra ki cıkısında ben de giderdim.
Bu yuzden acikcasi gitmek istemedim. Problem olmaz deyip goturur esim. Sonradan anladim ki arkadaslarida ayni sekilde kiz arkadaslarini habersizce getiriyor. Onlar icin problem olmuyor demekkiKarsi taraf icin kotu bi durum degil mi ya
Evet kızla görüşüyoruz zaman zaman. Hayır düzgün birisi kız asöında. Sadece bu konuda böyle maalesef ki 2 kez yaşanınca sinirim bozuldu açıkçası. Yok kesinlikle düşüncelerime çok önem verir. Bu konuda böyle olması sinirimi baya bir bozduKız ile görüşüyor musunuz?Sizi rahatsız eden bariz davranışları var mı? Ayrıca burada herkesten önce hatalı olan eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyor buna rağmen aynı ortamda bulunuyor ve yalan söylüyor sadece bu konuda mı böyle yoksa genel tutumu mu bu yönde? Hani tamam tamam diyip kendi bildiğini yapanlardan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?