Eşimin arkadaşıyla buluştuğunda kız arkadaşınında yanında gelmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cnu

başına buyruk duyguları savruk
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
787
1.481
28
Eşim erkek arkadaşıyla buluştuğu zaman onun kız arkadaşı da yanında geliyor haber vermeden. Bazen eşimle akşam dışarı çıkıyorlar alkol almak için bir bakıyorum o kızda gitmiş bu durum canımı çok sıkıyor. Bir kaç defa eşime dedim tamam söyleyeceğim dedi. Fakat bugün yine dışarı çıktılar bende o kızda orda mı dedim hayır dedi storye baktığımda kız aynı mekanda story atmıştı. Bu durum oldukça güvenimi sarstı. Ben mi abartıyorum acaba? Ben diyorum ki o kız geldiği zaman beni de çağır. Kesinlikle sonradan kendi kendime öğreniyorum o kızın geldiğini. Gerçekten sinirim bozuldu iyice. Ne yapmam gerekiyor?

Ben olsam kiyamet kopardi yani yangina körukle gitmek istemezdim ama yalan söyleyemicem..gittik yine o kiz geldi dese tamam..gelmedi diyor ama orda bu işte bi iş var
Eşim de geldiğini söylerse sıkıntı çıkacağını düşünüyor. Böyle yalana sığınmak daha kötü.

Siz haklısınız bence, bazen erkekler kısasa kısas yapmadan anlamıyorlar.
Kesinlikle öyle empati yap diyorum aynı şekilde. Yine anlamıyor yaşayınca tam anlamıyla anlayacak bence.

Kız ile görüşüyor musunuz?Sizi rahatsız eden bariz davranışları var mı? Ayrıca burada herkesten önce hatalı olan eşiniz rahatsız olduğunuzu biliyor buna rağmen aynı ortamda bulunuyor ve yalan söylüyor sadece bu konuda mı böyle yoksa genel tutumu mu bu yönde? Hani tamam tamam diyip kendi bildiğini yapanlardan mı?

Benim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.

Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.

Karsi taraf icin kotu bi durum degil mi ya

Bir kaç defa eşime dedim tamam söyleyeceğim dedi. Fakat bugün yine dışarı çıktılar bende o kızda orda mı dedim hayır dedi storye baktığımda kız aynı mekanda story atmıştı.
Eve geldiginde kızın storysini gösterir yalan söyleme nedenini sorar sonra da ...
Sonra ki cıkısında ben de giderdim.

Evet sizin dediğiniz gibi büyük ihtimalle. Ne olursa beraber gidiyorlar. Her yere yani beraber yaşıyorlar şu an.
Ve gerçekten en önemlisi yalan olayı. Konuşacağım bu konuyu çok teşekkür ederim

Evet kızla görüşüyoruz zaman zaman. Hayır düzgün birisi kız asöında. Sadece bu konuda böyle maalesef ki 2 kez yaşanınca sinirim bozuldu açıkçası. Yok kesinlikle düşüncelerime çok önem verir. Bu konuda böyle olması sinirimi baya bir bozdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…