Benim çalıştığım saatlerde buluşuyorlar ters oluyor daha 2 kez oldu bu olay.Tesadüfen karşılaşsalar sorun yok bence ama her buluşmalarında arkadaşının sevgilisi de geliyorsa o zaman eşli buluşmaları daha mantıklı olurdu. Eşiniz size gel birlikte gidelim demiyor mu hiç?
Hayır öyle bir durum yok kızın burada arkadaşı yok yani.o kız arkadaş başka kız arkadaşlarını getiriyo olmasındaBi dahakine gidin habersz
Benim çalıştığım saatlerde buluşuyorlar ters oluyor daha 2 kez oldu bu olay.
Eşiniz ortamda kadın olarak tek siz olunca rahatsız olmuyor mu yahu? Ayrıca boğazından geçmeyecek ne varmış, kola su falan içsinBenim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.
Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
Toaf mı?Ben mi toaf düsünüyorum ama adam sevgilisini getirse asıl capkinlik edemezler mi, yoksa ben mi safımbelki kiz tutturuyor illaha gelicem diye kiskancliktan
:)Eşiniz ortamda kadın olarak tek siz olunca rahatsız olmuyor mu yahu? Ayrıca boğazından geçmeyecek ne varmış, kola su falan içsinBir arkadaşım böyle yapsa gıcık olurdum. Kız kıza/erkek erkeğe takılmak istiyor belki insanlar.
Toaf mı?
He tamam onlar da getiriyorsa sorun yok tabii. Bu konuda tek bir kadın olunca ben sizi de öyle sandım.:)
Esimin arkadaslarida kendi kiz arkadaslarini haber vermeden getiriyorlar. Onlarin ortamina gore normal karsilanan bir durum. Ozel bir mevzu oldugunda zaten hadi hazirlan gidelim demez. toplu sekilde yemek yenecekse goturur. Hatta eger beni goturemiyorsa ekmek arasina sandvic yapar getirir, gercekten bogazindan gecmiyor demekki
Evet bence de bana da normal geliyor bu. Birinin sevgilisi geldi diye diğerininki de mi gelmek zorunda ne saçma şey ya yarış halinde gibi. Konu sahibi o saatlerde çalışıyormuş işi gücü bırakıp sevgilisinin yanına koşacak galiba:)
Esimin arkadaslarida kendi kiz arkadaslarini haber vermeden getiriyorlar. Onlarin ortamina gore normal karsilanan bir durum. Ozel bir mevzu oldugunda zaten hadi hazirlan gidelim demez. toplu sekilde yemek yenecekse goturur. Hatta eger beni goturemiyorsa ekmek arasina sandvic yapar getirir, gercekten bogazindan gecmiyor demekki
Haber verilmeden gitmeniz resmen ayıp yalnız. Bende takılmam eşimin Arkadaşı sevgilisini yada eşini getirse sorun yapmam ama eşim der ki ee biz plan yapmıştık şimdi ne alaka. Erkek erkeğe takılamayacak mıyız der. Gitmeniz değil ama haber verilmemesi garip.Benim esimde beni her yere goturur ve bunu karsi tarafa haber vermez. Hatta gitmek istemesem bile mangal yakacagiz bogazimdan gecmez diye zorla goturur. Belli ki onlarda bizim gibi bir cift. Sizde esinizle berabet gidebilirsiniz. Demek ki esinizin arkadasi sevgili/es getirme konusunda rahat. Bir sonraki bulusmalara sizde hazirlanip gidin.
Diger bir konu esinizin yalan söylemesi. Muhtemelen problem cikmasin diye yalan soyledi ama hos degil. Yalan soyleme konusuna tepki vermeniz lazim. Ben olsam acik acik neden yalan soyluyorsun, utanmadin mi, yuzume nasil bakacaksin derdim.
Haber verilmeden gitmeniz resmen ayıp yalnız. Bende takılmam eşimin Arkadaşı sevgilisini yada eşini getirse sorun yapmam ama eşim der ki ee biz plan yapmıştık şimdi ne alaka. Erkek erkeğe takılamayacak mıyız der. Gitmeniz değil ama haber verilmemesi garip.
Evet sizin dediğiniz de çok doğru. Bilemiyorum yalana gerek yoktu o moralimi bozdu açıkçasıSizi çağırmaması ve dışlanıyor gibi olmanız kötü ama belki sevgiliniz de sonradan öğreniyordur. Bazı çiftler her yere beraber gidiyor yapışık gibi oluyorlar. Benim bir arkadaşım sevgilisiyle öyle mesela. Buluşmaya onun sevgilisi de gelince öteki de kendi sevgilisini çağırıyor bir anda saçma sapan bir ortam oluşuyor. Diyemiyordur da sevgilini getirme diye sonuçta yanlış anlaşılabilir.
Öyle demiyorum zaten. Bu konu hakkında yalan söylenmesi hoş değil.Ayrıca çağırılmayan yere börekçiyle çörekçi gidermiş. İnatla çağırmıyorlarsa direterek kendinizi davet ettirmeniz ne kadar mantıklı? İlle de ben de orada olacağım demeye yüz bulamazdım ben.
Evet gerginlik çıkmasın diye düşünüyor ama çok yanlış.Arkadaşıyla buluşmasını yasaklayın yada gidersen beni de götüreceksin yada hiç gitmeyeceksin diye söyleyin, yalan söylediği bana tuhaf geldi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?