Eşimin arkadaşıyla buluştuğunda kız arkadaşınında yanında gelmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesadüfen karşılaşsalar sorun yok bence ama her buluşmalarında arkadaşının sevgilisi de geliyorsa o zaman eşli buluşmaları daha mantıklı olurdu. Eşiniz size gel birlikte gidelim demiyor mu hiç?
Benim çalıştığım saatlerde buluşuyorlar ters oluyor daha 2 kez oldu bu olay.

Esinize sordunuz mu neden yalan söylüyorsun,kızda gelmiş diye. Ben burda yalanına takildim. Ortamda birinin eşi varsa sizinde orda olmanız lazım. Içmeye vs gidiyor karısı evde,ne anladım bu evlilikten.... kızın oraya gelmesi değil, sizin neden orda olmadığınız asıl sıkıntı. Eşiniz sizi neden bu ortamin disinda bırakiyor, ben kabul etmem, olay çıkar... normalde anlayışlı biriyim ama mevzu yalan... o kizin yaninda baska bir kiz arkadasini getirmeyeceği ne malûm,eşiniz bekar gibi neden takılıyor.. aklıma başka şeylerde geliyorda burda yazamam ban yerim,tetikte olun :)

Benim çalıştığım saatlerde buluşuyorlar ters oluyor daha 2 kez oldu bu olay.

arkadasim sevgilisini getirdi, is cikisi yanima gel diyebilirdi. Ya da boyle boyle bir durum var, haberim yoktu kusura bakma birdahaki bulusmaya beraber gideriz minvalinde konusma yapabilirdi. Sonucta 2 kez yasanmis bir olay 5-6defa yasansa problem cikmamasi icin yalan soyledi deyip gecilebilir. Bence o an mesajla tartisip gerilmemek, ortamin keyfini cikarmak icin yalan soyledi.

Eşiniz ortamda kadın olarak tek siz olunca rahatsız olmuyor mu yahu? Ayrıca boğazından geçmeyecek ne varmış, kola su falan içsin Bir arkadaşım böyle yapsa gıcık olurdum. Kız kıza/erkek erkeğe takılmak istiyor belki insanlar.

:)
Esimin arkadaslarida kendi kiz arkadaslarini haber vermeden getiriyorlar. Onlarin ortamina gore normal karsilanan bir durum. Ozel bir mevzu oldugunda zaten hadi hazirlan gidelim demez. toplu sekilde yemek yenecekse goturur. Hatta eger beni goturemiyorsa ekmek arasina sandvic yapar getirir, gercekten bogazindan gecmiyor demekki

Sizi çağırmaması ve dışlanıyor gibi olmanız kötü ama belki sevgiliniz de sonradan öğreniyordur. Bazı çiftler her yere beraber gidiyor yapışık gibi oluyorlar. Benim bir arkadaşım sevgilisiyle öyle mesela. Buluşmaya onun sevgilisi de gelince öteki de kendi sevgilisini çağırıyor bir anda saçma sapan bir ortam oluşuyor. Diyemiyordur da sevgilini getirme diye sonuçta yanlış anlaşılabilir.

He tamam onlar da getiriyorsa sorun yok tabii. Bu konuda tek bir kadın olunca ben sizi de öyle sandım.

Ayrıca çağırılmayan yere börekçiyle çörekçi gidermiş. İnatla çağırmıyorlarsa direterek kendinizi davet ettirmeniz ne kadar mantıklı? İlle de ben de orada olacağım demeye yüz bulamazdım ben.

Evet bence de bana da normal geliyor bu. Birinin sevgilisi geldi diye diğerininki de mi gelmek zorunda ne saçma şey ya yarış halinde gibi. Konu sahibi o saatlerde çalışıyormuş işi gücü bırakıp sevgilisinin yanına koşacak galiba

Eşiniz sizi neden davet etmiyor?
Ve neden yalan söyleme ihtiyacı hissetti?
Evet bu küçük çaplı bir sinir krizi için yeterli sebepler.

Haber verilmeden gitmeniz resmen ayıp yalnız. Bende takılmam eşimin Arkadaşı sevgilisini yada eşini getirse sorun yapmam ama eşim der ki ee biz plan yapmıştık şimdi ne alaka. Erkek erkeğe takılamayacak mıyız der. Gitmeniz değil ama haber verilmemesi garip.

Yanlis anladiniz sanirim. Ben asla esimin pesine takilip, benide gotur diye diretmedim. Tarzim degil zaten. Hatta gitmek istemedigim zamanlarda oldu, esim gel diye israr etti. Esimin arkadaslarida sevgililerini habersizce getiriyor. Onlarin ortami icin normal karsilanam bir durum. Ozel bir mesele varsa zaten hadi gidelim demez, bu aksam ben gidiyorum der.

Evet sizin dediğiniz de çok doğru. Bilemiyorum yalana gerek yoktu o moralimi bozdu açıkçası

Öyle demiyorum zaten. Bu konu hakkında yalan söylenmesi hoş değil.

Arkadaşıyla buluşmasını yasaklayın yada gidersen beni de götüreceksin yada hiç gitmeyeceksin diye söyleyin, yalan söylediği bana tuhaf geldi biraz
Evet gerginlik çıkmasın diye düşünüyor ama çok yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…