- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.387
- 598
toaf değil tuhaf
ziamikizler değil siyam ikizleri
Herkesin ilişki dinamigi farklıdır ama erkek erkeğe buluşacaklarsa esimle gitmemin ne manası var? Arkadaşı ile bende samimi olurum o zaman arada ok ama normal şartlarda bana saçma geliyor. Yahu bakalım arkadaşı benim orda olmamı istiyor mu? Yalan konusunda kesinlikle haklısınız.
toaf değil tuhaf diye yazılıryani toaf derken, ben sevgilisini getirmesine bu kadar takilmazdim bastan. Bazi ciftler ziamikizler gibi her yere beraber gidiyor. Garipsemezdim. Konu sahibi de beraber gidebilir. Esi acik engellese o zaman huylansin derim.
toaf değil tuhaf diye yazılır
arkadaş onu belirtmiş aslında
Spontane gelişen durumlarda ya da senin de eşinin arkadaşlarıyla samimiyetin varsa neden olmasın? Ama diğer türlü rahatsız olur insan ya. O halinden memnun olsa arkadaşları der belki bu kadın da nerden çıktı yine diye.Benimki hiç rahatsiz olmaz mesela düğunlerde otoparklarda içmeye kacarlar hep aralarında ben varımbeni gören diğer eşlerde gelir hatta belli ki konus sahibin esi istemiyor ama sevgilisi kız arkadaşını getirmek istiyor
Gerçekten mi çok güzel konuşuyorsunuz amaTürkce ana dilim degil ama düzeltme icin yinede teşekkürler
Gerçekten mi çok güzel konuşuyorsunuz ama
Ya zaten çıkıp sadece erkek erkeğe muhabbetse kimse gitmez gelde demez burada muhtemelen arkadaşlar buluşuyor ve cocukta sevgilisini getirmekde bir sakıncı görmüyor sorun konu sahibinin eşinin eşini göturmek istememsi benceSpontane gelişen durumlarda ya da senin de eşinin arkadaşlarıyla samimiyetin varsa neden olmasın? Ama diğer türlü rahatsız olur insan ya. O halinden memnun olsa arkadaşları der belki bu kadın da nerden çıktı yine diye.
Bende böyle düşünüyorum bence sanki konu sahibinin eşi istemiyorYa zaten çıkıp sadece erkek erkeğe muhabbetse kimse gitmez gelde demez burada muhtemelen arkadaşlar buluşuyor ve cocukta sevgilisini getirmekde bir sakıncı görmüyor sorun konu sahibinin eşinin eşini göturmek istememsi bence
Bence eşiniz sizin yanınızda rahat edemiyor o yüzden bazı ortamlara birlikte gitmek istemiyor. Yanlış anlaşılmasın kıskandığı için bile olabilir bu durumEşim erkek arkadaşıyla buluştuğu zaman onun kız arkadaşı da yanında geliyor haber vermeden. Bazen eşimle akşam dışarı çıkıyorlar alkol almak için bir bakıyorum o kızda gitmiş bu durum canımı çok sıkıyor. Bir kaç defa eşime dedim tamam söyleyeceğim dedi. Fakat bugün yine dışarı çıktılar bende o kızda orda mı dedim hayır dedi storye baktığımda kız aynı mekanda story atmıştı. Bu durum oldukça güvenimi sarstı. Ben mi abartıyorum acaba? Ben diyorum ki o kız geldiği zaman beni de çağır. Kesinlikle sonradan kendi kendime öğreniyorum o kızın geldiğini. Gerçekten sinirim bozuldu iyice. Ne yapmam gerekiyor?
Aynen bende ayni seyi düsündüm bi isin icinde bir b*k lik var esi bana göre pek masum gelmedi :)Ben olsam kiyamet kopardi yani yangina körukle gitmek istemezdim ama yalan söyleyemicem..gittik yine o kiz geldi dese tamam..gelmedi diyor ama orda bu işte bi iş var
Bir konu vardı. Eşi arkadaşı ile buluşuyor sonra arkadaşının sevgilisi ve bir kız arkadaşı da geliyordu her defasında. Konu sahibi rahatsızdı hakli olarak ama linç yemişti galibao kız arkadaş başka kız arkadaşlarını getiriyo olmasındaBi dahakine gidin habersz
Bu konu daha once acılmadı mı?Eşim erkek arkadaşıyla buluştuğu zaman onun kız arkadaşı da yanında geliyor haber vermeden. Bazen eşimle akşam dışarı çıkıyorlar alkol almak için bir bakıyorum o kızda gitmiş bu durum canımı çok sıkıyor. Bir kaç defa eşime dedim tamam söyleyeceğim dedi. Fakat bugün yine dışarı çıktılar bende o kızda orda mı dedim hayır dedi storye baktığımda kız aynı mekanda story atmıştı. Bu durum oldukça güvenimi sarstı. Ben mi abartıyorum acaba? Ben diyorum ki o kız geldiği zaman beni de çağır. Kesinlikle sonradan kendi kendime öğreniyorum o kızın geldiğini. Gerçekten sinirim bozuldu iyice. Ne yapmam gerekiyor?
Valla hiç aklıma gelmemişti olur mu oluro kız arkadaş başka kız arkadaşlarını getiriyo olmasındaBi dahakine gidin habersz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?