Eşimin arkadaşıyla buluştuğunda kız arkadaşınında yanında gelmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşiniz tadınız kaçmasın tartışma olmasın diye saklamış gibi görünüyor ama bunu açık açık konuşun, çocuğa anlatır gibi sonunda kavga da çıksa bağırılsa da yalan asla söylenmemesi gerektiğini filan anlatın bence
diğer konuda da kızın gelmesi bence problem yaratmamalı siz çalışıyosunuz buluşma esnasında gitmek için uygun değilsiniz, kız da arkadaşın sevgilisi sonuçta, kız sizin için riskli bir durum teşkil etmiyor.
hafta sonu hep beraber buluşursunuz olur biter

bizde de erkek erkeğe buluşulacaksa ben gitmem mesela ama arkadaşının sevgilisi ya da eşi gelecekse eşim beni de götürür mutlaka çünkü öbür türlü kendisi pek rahat edemez. geçenlerde iş yaptığı biriyle bir kafede oturmuşlar bir kaç saat, sonra kalkmaya yakın adamın nişanlısı uğramış adamın arabasını alacakmış bunun açıklamasını yaptı eve gelince halbuki ben sormamıştım kendi söylemese haberim olmayacaktı bile

Reactions: cnu

Yanlis anladiniz sanirim. Ben esimin pesine takilip, benide gotur diye diretmedim. Mesajimda da boyle bir ifade yok. Tarzim degil zaten. Hatta gitmek istemedigim zamanlarda oldu, esim gel diye israr etti. Ayrica arkadaşları ile bende samimiyim. Biz tasinirken ve bebegimiz oldugunda bize cok yardimlari oldu. Hatta esime arkadaslarini cagir yemek yiyelim dedigimde olur.

Esimin arkadaslarida sevgililerini habersizce getiriyor. Onlarin ortami icin normal karsilanam bir durum. Ozel bir mesele varsa zaten hadi gidelim demez, bu aksam ben gidiyorum der.

yani toaf derken, ben sevgilisini getirmesine bu kadar takilmazdim bastan. Bazi ciftler ziamikizler gibi her yere beraber gidiyor. Garipsemezdim. Konu sahibi de beraber gidebilir. Esi acik engellese o zaman huylansin derim.
toaf değil tuhaf diye yazılır
arkadaş onu belirtmiş aslında

Eşiniz kendi kendine arkadaş ortamını kaybediyor. Şeffafsan bu arkadaş ortamına ses çıkarmaz her çift, işin içine hangi renk olursa olsun yalan giriyorsa siz de bir yerde patlayacaksınız ona. Ya şeffaf devam et ya da son ver diyeceksiniz bir yerde.

Spontane gelişen durumlarda ya da senin de eşinin arkadaşlarıyla samimiyetin varsa neden olmasın? Ama diğer türlü rahatsız olur insan ya. O halinden memnun olsa arkadaşları der belki bu kadın da nerden çıktı yine diye.

Ya zaten çıkıp sadece erkek erkeğe muhabbetse kimse gitmez gelde demez burada muhtemelen arkadaşlar buluşuyor ve cocukta sevgilisini getirmekde bir sakıncı görmüyor sorun konu sahibinin eşinin eşini göturmek istememsi bence

Bende böyle düşünüyorum bence sanki konu sahibinin eşi istemiyor

Ben böyle şeyleri problem etmiyorum. Biz küçük yerde yaşıyoruz, neredeyse iki akşamda bir kafeye çıkarız eşimle. Arkadaş ortamımiz da var, eşimin arkadaşlarıyla da samimiyim kimsenin sevgilisi gelmemiş olsa bile oturur muhabbet ederiz. Ve ya benim çıkmadığım akşam birinin sevgilisi gelmiş olabilir, bunu da garipsemem. Adamın sevgilisi sonuçta. Fakat eşinizin yalan söylemesi çok saçma onu da sizin kızma ihtimalinizden dolayı söylediğini düşünüyorum yine de hoş değil tabii

Madem o geliyor neden esli takilmiyosunuz? Uc kisi takilmak esinin hosuna mi gidiyor cok sacma.

Yalan soylemesi hic hos bisey degil.esinizle konusun bu durumu.

Bence eşiniz sizin yanınızda rahat edemiyor o yüzden bazı ortamlara birlikte gitmek istemiyor. Yanlış anlaşılmasın kıskandığı için bile olabilir bu durum

Ben olsam kiyamet kopardi yani yangina körukle gitmek istemezdim ama yalan söyleyemicem..gittik yine o kiz geldi dese tamam..gelmedi diyor ama orda bu işte bi iş var
Aynen bende ayni seyi düsündüm bi isin icinde bir b*k lik var esi bana göre pek masum gelmedi :)

o kız arkadaş başka kız arkadaşlarını getiriyo olmasında Bi dahakine gidin habersz
Bir konu vardı. Eşi arkadaşı ile buluşuyor sonra arkadaşının sevgilisi ve bir kız arkadaşı da geliyordu her defasında. Konu sahibi rahatsızdı hakli olarak ama linç yemişti galiba

Bu konu daha once acılmadı mı?
Esınız sızı nıye goturmuyor?
Yada erkek arkadası rahatsız olmuyor mu tek gelmesınden esınızın.?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…