Eşimin arkadaşıyla buluştuğunda kız arkadaşınında yanında gelmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen neden beni götürmüyorsun demediniz mi?

Yorumlara bakınca ben mi saf düşünüyorum bilmiyorum ama sanki anlık gelişmiş, siz kızarsınız diye de söylememiş gibi geldi. Kötü bir şey hissetmedim
Evet yorumlarda biraz abartıldığını bende farkettim tekrar okuyunca tartışma yaşanmasın diye söylendiğini düşünüyorum. Yorumunuz için çok teşekkürler

Gelecek tabi ki. Sevgilisiyle birlikte geliyor işte vakit gecirmeye, beni de cagir dediginiz halde ortamdan sizi dişlayip cagirmayan sevgiliniz. Niye sizi ortama sokmak istemiyor bir dusunun bakalim.

Biz de eşimle birlikte gideriz, benim gitmem için illa digerlerinin de eşini, sevgilisini de cagirmiş olmasini beklemem arkadaş ortaminda, gelen gelsin yani.

İstediği kadar tartışma yaşanmaması için saklanıldığını söylesin yinede olay çıkarırım ben 2kere aynı şey olmuş ve benim haberim olmamış hiç sevmen böyle kurnazlıkları.
Kesinlikle bidahakine onlar buluştukdan sonra o mekana bende giderimmm geçiyodum uğradım diyip kız yoksada aynısını bu sefer ben yaparım

Kız bekar değil ki, eşinizin arkadaşının sevgilisi. İma ettiğiniz şey hoş değil. Siz bir kız arkadaşınızla buluştuğunuzda onun erkek arkadaşı da gelse, sonra bu yüzden eşiniz size kıskançlık yapıp bir daha gitmeyeceksin dese ne düşünürsünüz?

Ben anlamadim konuyu da hak veren mesajlari da.
Adamın sevgilisi. Arkadaşının sevgilisi yani...ne zararı var ki?
Nasıl denir 'senin kız arkadasin gelmesin' diye. Ben olsam,bana böyle bir cümle kullansa arkadaşım, sevgilin bara gelmesin dese 'ulan yavs.k senin benim kız arkadaşımda gözün mu var' der, dalardim heralde. Kendi kız arkadaşım da buluşmanın sonunda gelip beni alan, biraz oturan sevgilim için 'o gelmesin,kocam kiziyor' dese sanırım daha bulusmazdim.
Bence hiç normal şeyler değil
Adamın kız arkadaşı geliyorsa da sevgilisinin yanında oturmaya geliyor. Düşüncesi bile ayıp. Ayrıca madem bu kadar kiskancsiniz siz de gidin ,neden girmiyorsunuz? Haa, size "ne işin var erken muhabbetinde" diyorsa ama o kız geliyorsa, evet o zaman sinirlenebilirsiniz

*Edit; heee adam "yok gelmedi" demiş. Ama derler ya; yalan ,yalan duymak isteyene söylenir. Siz gergin gergin sorduysaniz adam nasıl doğru cevap versin ki? Yok deyip geçmiştir. Ben de hiç sevmem yalan söylemeyi ama beni yalana zorlayan kişiye de (mesela annem) söylerim

Son düzenleme:
Hayır,kız neden gidiyor böyle erkekler aralarında egleniyorsa.
Öyle bir durum yoksa,karma bir arkadaş ortamı olarak plan yapilmissa ; gidecek elbette.Sonucta sevgilisi de orada kızın.
Bence yalan söylemesinin nedeni : Tepkinden çekinmesi.
Kızın gelmesini istemediğini söyleyememesi : Arkadaşını kırmak istememesi.
Seni cagirmayisinin nedeni ise : O ortami sana yakistiramamasi bence.

Bazıları sizi haklı bulmuş bazıları da kız evli bekar değil vs gibi şeyler söylemiş. Yani sizce bu normal mi?
Arkadaşı sevgilisini götürüyor bundan muhtemelen hep kocanızın haberi var fakat size söylemiyor veya bir sonraki buluşmaya sende gel diye seni davet etmiyor. Kızı ve sevgilisine bi şey diyemeyiz ama eşiniz hem yalan söylüyor.(Ki bu tarz yalanlar karşı taraf evli olsun olmasın güven sarsıcı olur.) Hem de sizi davet bile etmiyor. O hanımefendi ile aranızda bir problem var mı? Yani kişisel bir sorununuz olmamasına rağmen sizi o ortama sokmuyorsa sıkıntı. Bir sonraki buluşmaya güzelce hazırlanıp bir geçiyordum uğradım diye görünmekte fayda var.

İnsanlar sevgilisiyle geliyorsa beni üzen kısım dislanmam olurdu ve bu konuda yalan söylenmesi .
Açıkçası sizde habersiz gidin diyenler olmuş ama ben sanırım asla o ortama girmezdim bir daha madem istemiyorlar takilsinlar birlikte

Yalan söylüyorsa büyük arıza çıkartırım ve türlü türlü şeylerle yaftalarım.

Bu konuyu abartmayı bırakman gerekiyor. Bu kadar kıskanıyorsan evde story bakcağına sende git ?

Kesinlikle haklısın. Benden mi utanıyorsun benden gizlediğin bir şey mi var diye kavga çıkarırdım.

Ya benim eski bi arkadaşım var, çocuğun sevgilisi her ortamda zorla dibinde gidiyo. Erkek arkadaşlarımız bir seferinde sırf kız gelemesin diye kahvehane gibi bi nargile kafeye davet ettiler çocuğu, kız orda da dk başı görüntülü aramış en sonunda huzursuz olup dağılmışlar. Ben ve birkaç kişi de o arkadaşla buluşmayı bıraktık sırf kız arkadaşı yüzünden.
O kız da böyle bir insan olabilir. Zorla geliyodur gelmezse huzursuzluk çıktığı için yapışık organ gibi taşıyodur adam onu. Ya siz de muhabbeti sarıyosa gidiceksiniz ya da gitmeyin otursun onlar ben bu durumdan rahatsız olmam.

Eşimin bununla alakasını çözemedim bende heryere kuyruk gibi giderim eşimle zaten bensiz biyere gitmekten hoşlanmaz kimseyede hesap vermedim geliyorum diye kızın sevgilisi gayet adam gibi adam sizim ve esinizin alakasını çözemedim yani ben

Benimki hiç rahatsiz olmaz mesela düğunlerde otoparklarda içmeye kacarlar hep aralarında ben varım beni gören diğer eşlerde gelir hatta belli ki konus sahibin esi istemiyor ama sevgilisi kız arkadaşını getirmek istiyor

Herkesin ilişki dinamigi farklıdır ama erkek erkeğe buluşacaklarsa esimle gitmemin ne manası var? Arkadaşı ile bende samimi olurum o zaman arada ok ama normal şartlarda bana saçma geliyor. Yahu bakalım arkadaşı benim orda olmamı istiyor mu? Yalan konusunda kesinlikle haklısınız.

yani toaf derken, ben sevgilisini getirmesine bu kadar takilmazdim bastan. Bazi ciftler ziamikizler gibi her yere beraber gidiyor. Garipsemezdim. Konu sahibi de beraber gidebilir. Esi acik engellese o zaman huylansin derim.
toaf değil tuhaf
ziamikizler değil siyam ikizleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…