- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim