• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim

İkna edemezsiniz, kavga edebilirsiniz ancak 😃

Eşiniz tam bir sosyal böcek, ama karısı ile geçireceği zamanda işin ayarını kaçıranlardan. En temizi küçük bir kavga ve ardından kapanış.

Yoksa her gün bir iki saat “me time” ayıracaksınız ikiniz de kendinize, o arkadaşıyla buluşacak, siz de kendiniz birşeyler yapacaksınız. Önemli olan o sürelerin sınırlarını iyi belirlemek burada tabi…

Aslında ikinizin de haklı yönleri var.
Ancak bir şehre gittiğinizde yakın bir arkadaşı varsa 1 kahve içmek çok vakit kaybettirmez ki. En azından 3 gün sakin başbaşa geçirelim deseniz ikinizi de tatmin etmez mi?
Hiç zannetmem sadece kahve olacağını .Yeni evlendik biz ekim ayında .Düğün zamanı iznimiz de yok .Eşim arkadaşlarını görmek için düğünden sonra o yorgun halimle onların yanına götürdü yemek yeriz diye :( 10 adam ,bir ben ,sadece bi arkadaşının eşi

Ben adamı çok haksız bulmadım.
Gitmişken arkadaşlarını görmek istemesi bir kahve içecek zaman ayırması bana fazla gelmedi.
Benim arkadaşlarıma da aynı şekilde davransa amenna .çok yakın arkadaşım 40 km uzakta ,ona girmek istedim mesela paramız az ay sonu felan dedi hep bahane buluyor

Ne kadar sure ayiracagna bagli bnce. Bi kahvelik zamnlar sze de degsklik olur belki iyi gelir.
İşte sorun orada düğün sonu bile düşümün ertesi gün dış çekimde olduğu halde gece 2 ye kadar oturduk .Ertwsi gün dış çekimden geldik koştur koştur yanlarına gittik geve 1 e kadar oturduk

Eşinde haklı adam arkadaşlarıyla yılda bir kez görüşüyor oda görüşürse ama senle her dakka birlikte
Sende haklısın onlar senin için yabancı
En azından 4 5 gün başbaşa kalın hem senin dediğin olsun hem eşinin

Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim
Eşiniz haklı. İnsan gittiği yerde arkadaşları varsa görmek ister. Hem zaten bütün sene evde başbaşa değil misiniz? Tatilde bikaç günün bikaç saatini başka indanlarla geçirmek, yeni insanlar tanımak hoş olmaz mı? Yok ben asla kocamın arkadaşlarıyla görüşmem diyorsanız da çözümü sunmuş, birkaç saat ayrı takılıverirsiniz. Sorun çıkarmaya kavga etmeye değer mi?

Valla sizi orada yalnız bırakan, her gününü başka bir arkadaşına ayıran kocaya yapılacak en güzel şey kocanızdan arabayı alıp ( başının çaresine baksın ya da çok sevdiği arkadaşları araba ile alsın) bulunduğunuz ilçenin en güzel yerlerine gidip tek başına tatilin tadını çıkarmak olur. Sizle vakit geçirmek istemeyen adamla benimle vakit geçir diye kavga ederek bir yere varamazsınız. Aslında en güzeli madem ekonomik gücünüz var, sen arkadaşlarınla takılmak istiyorsun planı ona göre yapalım der iki üç ay ev giderlerine beş kuruş para vermem, Antalyada beş yıldızlı otelde kendime bir tatil ayarlar, dönüşte araba ile beni alırsın der, tek başıma varsa ortak bir arkadaşımla keyfime bakarım.

İşte sorun orada düğün sonu bile düşümün ertesi gün dış çekimde olduğu halde gece 2 ye kadar oturduk .Ertwsi gün dış çekimden geldik koştur koştur yanlarına gittik geve 1 e kadar oturduk
Bunun anlasmasni bastan yapamz msnz? Yine kafasinin dikine mi gider? Ya hic gorsme ya da 1 kahvelik zamni gecrmek sartiyla gorus..yoksa tadmz kacar gbi..olumu gosterip sitmya razi etsenz :) soz verip tutmyanlardansa tabi sozune de guvenlmez

Siz haklisiniz, ama kavga etmeden sakince konuşmanız lazım, umarım sizi anlar

Evlenmeden böyle değil miydi peki?
Yani benim de tanıdığım böyle bir çift var hatta boşandılar ama çocuk ezeldendir böyleydi, evlenirken birbirini tanıyıp evlenmek gerek... yani bu adam için arkadaşları sonradan mi önemli oldu, hep mi böyleydi?

Bunun anlasmasni bastan yapamz msnz? Yine kafasinin dikine mi gider? Ya hic gorsme ya da 1 kahvelik zamni gecrmek sartiyla gorus..yoksa tadmz kacar gbi..olumu gosterip sitmya razi etsenz :) soz verip tutmyanlardansa tabi sozune de guvenlmez
Bu sefer de diyecek ki arkadaşım şuraya da gidelim dedi ondan uzadı süre yoksa kahve içip kalkacaktım .kendimi arkadaşlarının kuması hissediyorum

Düğün gecesi koşa koşa eve gidilir benim bildiğim 🤦🏼‍♀️
Eşim aslında iyi niyetli kendine yapılanı bile görmüyor ve herkesin onu sevdiğini düşünüyor .Geçen haftalarda farklı bir ile gittik 2 günlüğüne ,gezilecek çok yer de vardı ,orada da arkadaşı var diye bir hafta önce aradık .Adam da evli ,eve buyurun gelin dedi ertesi gün mesela aradı işim çıktı eve gelmeyin dedi kafede buluşalım dedi,yanımıza bile gelmedi .Çok saçma bir gezi oldı,adamın taraf ettiği cafeyi buluncaya kadar 2 saat geçti .Ben söylenince kızıyor bir de arkadaşları onun kadar değer verse yine gam yemem

Bu sefer de diyecek ki arkadaşım şuraya da gidelim dedi ondan uzadı süre yoksa kahve içip kalkacaktım .kendimi arkadaşlarının kuması hissediyorum
Bu aile-es , arkadas-es ilişkileryle ilgili erkeklere egtm verilmeli gerckten. Bencillik yapiyor. Sinir bozucu.. Umarm esiniz sinirlari dogru belirler, orta bi yol bulursnz..smdiden iyi tatiller dlyorm 🙄

Back
X