• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları

Arkadas meraklisi bir es ayni benimki 😃 mlesef bizde balayimizda bile bir suru arkadasiyla takildik adamin her şehirde arkadasi var nde sini oluyorum hala aklima geldikce sinirlenirim balayinda hic tanimadigim insanlarin evine goturmustu beni gitmeyim dedigim hlde. Ama simdili aklim olsa rezillik cikarir genede gitmezdim ozamanlar daha yumusak basliymisim 🤣

Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim

toplan kaç arkadaşıyla görüşecek? bence de can sıkıcı ama aslında iyi tarafından bakarsanız 20 gün boyunca dipdibe ve başbaşa olunca kavgalar, huysuzlanmalar olabiliyor. iki günde bir gidip birkaç saat başka arkadaşlarıyla takılsa- siz de ister onlara eşlik edin ister gönlünüzce gezip dolaşın- eminim ki birbirinize daha keyifli geri dönersiniz.

bence arkadaşlarınla görüşmesini engellemek yerine kimlerle kaç saat görüşeceğinin teminatını alın kendisinden. mesela kimseyle saatlerce rakı masasında oturmasın ama gitsin 2-3 saat kahve bira vb içsin gelsin. orta yolu böyle bulabilirsiniz.

siz de yanlarında durmak zorunda değilsiniz. ben olsam tek başıma turistik yerleri gezer dolaşırım 🤍

Sonrasında sürahi kırdı ,gitti kafasına duvara vurdu ,kaloriferi söktü :KK43: bu kadar büyüyeceğini olayların hiç düşünmemiştim .Böyle hayat istemiyormuş ,arkadaşları onun canıymış ,sen delisin arkadaşlarıma bile laf ediyorsun dedi
İşiniz çok zor bu kocayla....

Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim
Bütün günü beraber geçirelim dememiş ki. Onların evinde kalalım da dememiş. Bİr kahve içimlik ne var ki? Ben olsam tanışmak isterdim. Sıkıntı yapmazdım.

Az önce de alkol aldı baya bağırdı bana ,sen beni kaldıramıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum ,…git dedi çok korktum zaten bi anda oldu böyle siniri ne oldu anlamadım .Neden böyle oldu ,vileda tapmıştım sabah pis kovayı aldı salona döktü :KK43: Önceden de alkol aldığı olurdu ama böyle değildi bir anda parladı sonra hemen özür diledi ama geçtim salona ağlıyorum :KK43:
Yani sonuç olarak insanları sıkarsak olumlu geri dönüt almıyoruz
Saat sınırı koyarak veya peşine baika bi aktivite planlayarak görüşmek bu kadar zor olmamalıydı bence
İnsan herhalde her yıl oralara gitmiyordur
Gitmişken arkadaş görmeyi istemek bana normal geldi
Sonrasında sürahi kırdı ,gitti kafasına duvara vurdu ,kaloriferi söktü :KK43: bu kadar büyüyeceğini olayların hiç düşünmemiştim .Böyle hayat istemiyormuş ,arkadaşları onun canıymış ,sen delisin arkadaşlarıma bile laf ediyorsun dedi
Şu mesajınızdan sonra deliyse gitsin hastaneye yatsın

Sizin evlilik hatırladığım kadarıyla hiç normal başlamamıştı zaten
Nasıl başladıysa öyle gidiyor işte

Can güvenliğin tehlikede, kendine dikkat et. Öfkesini kontrol edemeyen adam tehlikelidir.

ne zaman gideceksiniz bizimde planlar aynı =D
bir çay içip kalkılabilir. sürekli gezilmiyor hava sıcak soluklanacağınız yerlerde buluşmak fena sayılmaz. tartışmadan güzelce halledin. birde illaki buluşulmaz emin ol. plan yapıyoruz ama önümüze ne çıkacağı belli ve kesin değilken şimdiden tartışmak gereksiz olur.

Bu arada eski konularınıza baktım. Eşinizle evlilik anlayışlarınız gerçekten çok farklı. Adam ben böyle bir evlilik istemiyorum derken haklı. Sizin istediğiniz sürekli yan yana, dip dibe, baş başa, ailelerle iç içe bir evlilik. Adam bunu istemiyor, o daha rahat bir evlilik istiyor.

Dün gece yaptıklarının doğru olduğu anlamına gelmez bu yazdıklarım. Kesinlikle tehlikeli bir adam, öfke kontrol sorunu var. Ancak kontrol sorunu olmayan bir insan bile bu kadar şiddetli olmasa da bir yerde patlardı.

Son düzenleme:
Nasıl ya, yuh
Bu insanla nasıl aynı evde kalacaksınız. Kalorifer sökmek kafasını duvara vurmak normal insanların yapacağı şeyler değil bence gerçekten güvende değilsiniz

Enişte ağır manyak çıktı.
Yok arkadaşım sen bu adamla yapamazsın.
Bi de sana deli diyormuş, hı hı kendisi çok aklı başında.
Hadi sen delirttin desem kova döktün orda bırak, kalorifer sökmek nedir?

Ben adamı çok haksız bulmadım.
Gitmişken arkadaşlarını görmek istemesi bir kahve içecek zaman ayırması bana fazla gelmedi.
Bana da yani normal geldi. Benim eşim de böyledir. tatil için gittiğimiz bir yerde tanıdığı / arkadaşı vs varsa uğrar, ya da buluşuruz bir kahve filan içilir sohbet edilir. Dozunda olduğu sürece bir sorun yok bence, yani yine baş başa zaman geçirebilirsiniz. 20gün 24 saat başbaşa geçmek zorunda değil (hem sıkıcı olur diyecektim ama vazgeçtim) yani tabi ki dozunda olduğu sürece arkadaşlarını görmesinde ne sakınca olur ki? Eğer siz istemezseniz, o arkadaşı ile kahve içerken siz de istediğiniz başka bir şey yapabilirsiniz, alışveriş falan mesela :)

Buradaki konuları gördükçe evlilikten soğuyorum, en son yazdıklarınız nedir öyle !

Bu adam değişmez, evlilik terapisti falan yaramaz bu adama çünkü sorun evlilikten çok şiddete eğiliminde . Gerçekten şiddet görmeyi beklemeyin ,Allah korusun çocuk falan olur ,şimdiden boşanma davası açın . Bu adam siz biraz sinirlenseniz neler yapar düşünemiyorum.

Ben olsam kredi kartını ister ve her alışverişimde bildirim gitmesini sağlardım. Kahve içimi uzadıkça ne hoş olurdu. 🤣😎

Konuyu okuyunca her iki tarafta kendince haklı dedim. Ama yorumlarınızı okuyunca anladım ki eşinize evlilik ağır gelmiş sizinle vakit geçirmektense arkadaşlarını tercih ediyor malesef. Bunun sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorm evliliğe giden süreçte neler yaşadınız bilmiyorm ama eşinize baya ağır gelmiş bu evlilik. Bu hareketleri normal değil ve kafa dağıtmaya ihtiyacı var sanki. Tatilde bırakın arkadaşlarıyla dinlensin sizde müdahale etmeyin gerekirse tek takılın. Ben sevmediğini düşünmüyorm sizde sevmiyor beni istemiyor dye düşünmeyin sakin yaklaşın bence eşiniz bunalmış baya. Evlilik danışmanına gidin bi an önce yeni evlenmişsiniz tamam ilk sene mutlaka anlaşmazlıklar olur ama bu şekilde değil ilişkinin dinamiği bu olmamalı eşiniz kendi bunalımı yüzünden size zulmetmemeli ama bunu siz anlatsanızda anlamaz şu an

Back
X