• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşları

İşte sorun orada düğün sonu bile düşümün ertesi gün dış çekimde olduğu halde gece 2 ye kadar oturduk .Ertwsi gün dış çekimden geldik koştur koştur yanlarına gittik geve 1 e kadar oturduk
bu noktalarda hayir demeyi bilseydiniz bugun tatilinizi de istemediginiz insanlarla gecirmek zorunda kalmazdiniz. hic normal degil dugunden sonra kosa kosa yirmi erkegin arasina gitmek vs.

Bu aile-es , arkadas-es ilişkileryle ilgili erkeklere egtm verilmeli gerckten. Bencillik yapiyor. Sinir bozucu.. Umarm esiniz sinirlari dogru belirler, orta bi yol bulursnz..smdiden iyi tatiller dlyorm 🙄
Çok teşekkür ederim .Baktım anlaşamıyorum çıkar alışveriş yaparım ,kuaföre giderim aklıma onu sinir edecek başka bir şey gelmiyor

Yani 3 gün kaldığımız yerde bir aksam arkadaslarimla buluşayim demiş, sikilacaginizi düşünüyorsanız siz de o akşam çarşıyı falan gezin, dondurma alıp yürüyün. Yani evlisiniz diye edibudu 7/24 yanyana olmanız şart değil ki... Benim de sevgilimle gittiğim kısa süreli tatillerde 'yaaa gelmişken eski arkadaşımi da göreyim' diye teklifte bulunduğum olmuştu. Genelde beraber takılırız, ya da beni bırakır merhabalaşir, gider - akşam zaten yine onla buluşuruz. Hayatın içinden böyle basit ve doğal isteklere bile öf pöf yapmak bence bencillik .
( Hiç duymadım ama Benim sevgilim de 'aaa gelmişken xy ile görüşeyim' dese o gün için kendime plan yapardım herhald)
Böyle seyler ile hayatı birbirinize zor hale getirip insanı evlendiğine pişman etmeyin lutfen

Sadece bir kahveyle kalmaz o iş, yaşadım çünkü. Bi saat kahve içip hadi görüşürüz demeyeceklerine göre, arkadaşları eve yemeğe davet ederler, sonra hadi bu gece burada kalın olur, her gittiğiniz ilde bu yaşansa e adı tatil değil arkadaş ziyareti olur.
Eşiniz çok sosyal önceden biliyor olmanız lazım aslında.
Eşim arkadaşlarını ziyaret etmek istiyorsa tek başına etsin, bende o sırada tek başına alışveriş, müze gezmek, gunduzse güneşlenmek akşamsa güzel bir yerde yeni tatlar keşfedeyim. Ama eş ile gidiliyorsa tatil bu değil yani.

Hiç zannetmem sadece kahve olacağını .Yeni evlendik biz ekim ayında .Düğün zamanı iznimiz de yok .Eşim arkadaşlarını görmek için düğünden sonra o yorgun halimle onların yanına götürdü yemek yeriz diye :KK43: 10 adam ,bir ben ,sadece bi arkadaşının eşi

Aa o zaman bi enteresan. Yani biz balayımızda mesela eşimin yakın arkadaşı benim de eski arkadaşım yabancı değildi ve eşiyle oturmuştuk ama bir kahve içip kalktık. Sosyalliğe bakış açınız farklı diyecektim ki şu yorumu gördükten sonra empati kurmasını sağlayın sadece.

Benim arkadaşlarıma da aynı şekilde davransa amenna .çok yakın arkadaşım 40 km uzakta ,ona girmek istedim mesela paramız az ay sonu felan dedi hep bahane buluyor

Az önce de alkol aldı baya bağırdı bana ,sen beni kaldıramıyorsun ben böyle evlilik istemiyorum ,…git dedi çok korktum zaten bi anda oldu böyle siniri ne oldu anlamadım .Neden böyle oldu ,vileda tapmıştım sabah pis kovayı aldı salona döktü :( Önceden de alkol aldığı olurdu ama böyle değildi bir anda parladı sonra hemen özür diledi ama geçtim salona ağlıyorum :(

Özür diledi bi anda parladım diye ama bizim evlilik yürüyecek gibi değil anladım :KK43: ufacık bir sorun çok büyüyor
İkinizin de orta yolu bulma niyetiniz yok çünkü bence. Çok kolay çözülebilecek bir olaydan bu hale gelebildiniz daha birkaç aylık evlilikte. Ama sinirine hakim olamayan adamla evlilik yürütülmez. Siz de biraz ürkeksiniz anladığım kadarıyla. O kovayı kafasına geçirir öyle temizletirdim orayı ben olsam.

Benim eşim de arkadaş delisidir. 6 senedir bi kere bile başbaşa tatil yapmadık. Hep arkadaşlarıyla ayarladık. Ben bu noktada ona ayak uyduran taraf oldum. Adama ille başbaşa olalım diye tutturursanız boğulmuş, kapana kısılmış gibi hisseder, zaten sizin ısrarınızla iknanızla başbaşa kalsanız da içinize siner mi? Adamın aklı kankilerinde olacak. Ama diğer yandan sizin beklentileriniz de çok normal, çok haklısınız, ama bunlar evlenmeden gözlemlemeniz gereken şeylerdi. Bi de sizin arkadaşlarınıza da zaman ayırmak istememesi bencillik. Hele son tepkileri tam bir facia. Asıl sorun bu saçma sapan tepkileri. Bana çok ürkütücü geldi. Çok ezer bu sizi...

İkinizin de orta yolu bulma niyetiniz yok çünkü bence. Çok kolay çözülebilecek bir olaydan bu hale gelebildiniz daha birkaç aylık evlilikte. Ama sinirine hakim olamayan adamla evlilik yürütülmez. Siz de biraz ürkeksiniz anladığım kadarıyla. O kovayı kafasına geçirir öyle temizletirdim orayı ben olsam.
Sonrasında sürahi kırdı ,gitti kafasına duvara vurdu ,kaloriferi söktü :( bu kadar büyüyeceğini olayların hiç düşünmemiştim .Böyle hayat istemiyormuş ,arkadaşları onun canıymış ,sen delisin arkadaşlarıma bile laf ediyorsun dedi

Bence kocanızın isteğini doğal buldum. Yani bütün gün ve geceyi arkadaşlarıyla geçirmeyecek. Atıyorum arkadaşlarıyla kahvaltı yapıp sohbet edip başbaşa tatilinize devam edersiniz yada tüm gün birlikte takılır akşam yemeğinden sonra arkadaşlarıyla kahve içer sohbet edersiniz. Ben eşimle vakit geçirmeyi sohbet etmeyi çok severim ama yanımızda bir arkadaş varken de ayrı bir keyif alırım. Farklı muhabbetler, yeni konular,yeni bir enerji….ilişkiye iyi gelir bunlar. 7 24 başbaşa sürekli konuşacak birşeyde kalmıyor. Hem yeni insanlar tanımak vefalı olmak her zaman iyidir

Sonrasında sürahi kırdı ,gitti kafasına duvara vurdu ,kaloriferi söktü :KK43: bu kadar büyüyeceğini olayların hiç düşünmemiştim .Böyle hayat istemiyormuş ,arkadaşları onun canıymış ,sen delisin arkadaşlarıma bile laf ediyorsun dedi
Nasıl yani 😳😳😳
Öfke kontrolü problemi var . Ne yapacağını sen biliyorsun ama kesinlikle çocuk yapmamak için önlemini al. Bu tür tatillerde insan bir coşkuyla hamile kalabiliyor. Sakın gaza gelip hamile kalayım deme.
Zamana bırak yavaş yavaş oturur kafanda bir şeyler

Nasıl yani 😳😳😳
Öfke kontrolü problemi var . Ne yapacağını sen biliyorsun ama kesinlikle çocuk yapmamak için önlemini al. Bu tür tatillerde insan bir coşkuyla hamile kalabiliyor. Sakın gaza gelip hamile kalayım deme.
Zamana bırak yavaş yavaş oturur kafanda bir şeyler
Gece o kadar korktum ki .1 saat uykuyla işime geldim ,sırf arkadaşları için bana bunu yaşatmaya hakkı yoktu .Herkes soruyor zaten gözlerim şiş ne bu halin diye ne diyeceğimi şaşırdı m .

Gece o kadar korktum ki .1 saat uykuyla işime geldim ,sırf arkadaşları için bana bunu yaşatmaya hakkı yoktu .Herkes soruyor zaten gözlerim şiş ne bu halin diye ne diyeceğimi şaşırdı m .
Günaydın sizin tayininiz çıkacaktı değil mi aile terapisi ayarlayın muhakkak gittiğiniz yerde ilk iş ya da online olarak alın. Eski konularını da hatırlıyorum. Sürekli şikayet eden bir annen vardı. Biz kızlar bazen annemizin sevmediğimiz huylarını farkına varmadan yapıyoruz. Bunun sende de böyle olup olmadığını gorebilmen için bireysel terapi alabilirsin bence. Acaba eşinde sürekli şikayet edecek bişey buluyor olabilirmisin diye düşündüm.
Eşin başlarda da kafasını vurup kalorifer soken bir adam mıydı yoksa evliliğin gidişatı mı adamı bu hale getirdi yoksa onu bilmek lazım. Her halükarda kabul edilebilir değil ama tedavi şart

şimdi bir kahvelik 1 saat falan zaman ayıracaksa çok da sorun değil ama o 1 saat dediği 3-4 saat olacaksa o zaman saçma olur. bir de sen tek takıl ne demek ya? bana çok çirkin geldi ki ben yalnızlığı çok seven biri olmama rağmen.

ailelerde 1 hafta geçirmek de saçma bence. her ailede 2 gün falan kalsanız toplam 4 gün eder, size 3 gün zaman çıkmış olur. bunu da bir düşünün.

Back
X