- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Seviyorum da sevmesem bir dakika durmam ama sevmediğini düşünüyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari arkadaslarinda kalsaniz bedavaya getirseniz kalacak yer parasini. Gozden cikardiginiz paranin bir kismiyle kendine istedigin alisverisi yapardin. Sonra haftasonlari turlara katilirdiniz artan parayla . Cok asiri borca girmezdiniz hem. Yani tatil yerine eziyet olacaksa, diger yonlerden mutlu etsin derdim ben.Tabiki hayır normalde ama bu tatil bize çok pahalıya malolacak ,eşimde borca girdikçe huzursuz olan tiplerden .Battıkça batalım hep ben mi huzursuz olayım ,empati yapamıyor çünkü
Son yaptıklarından sonra tatili düşünecek halim kalmadı inanın ki .Tatili de onun olsun arkadaşı daBari arkadaslarinda kalsaniz bedavaya getirseniz kalacak yer parasini. Gozden cikardiginiz paranin bir kismiyle kendine istedigin alisverisi yapardin. Sonra haftasonlari turlara katilirdiniz artan parayla . Cok asiri borca girmezdiniz hem. Yani tatil yerine eziyet olacaksa, diger yonlerden mutlu etsin derdim ben.
Son yazdıklarımı okumadınız sanırım .asıl sorun o değil ki çok küçük tartışma dağ oldu .Evde durmak dahi istemiyorum20 günlük tatilde de takılıversin arkadaşlarıyla bir iki gün nolcak ya :) eğlenceli bile olur bence
Bence sonra yazdıklarınızı da ilk mesaja ekleyin.Son yaptıklarından sonra tatili düşünecek halim kalmadı inanın ki .Tatili de onun olsun arkadaşı da
Yani günde 1-2 saat ayrılabilir belki ama daha fazla değil.Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim
Sizin açınızdan sinir bozucu ama belki yarım saat bir saat oturup sizde muhabbet edersiniz?? Sıkılırsanız bir sonraki sefere arkadaş istemiyorum dersiniz??Kızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Tartıştık az önce ,söylenip durdu sen böyle yaparsan 2 yıla kalmaz benim arkadaşım kalmaz vs.diyor . Bende 20 günlük tatilimi tanımadğım insanlarla geçirmek hiç istemiyorum .Çünkü o tatil dönüşü baya borca girmiş olucaz ,başbaşa olalım kafa dinleyelim diyorum .Eee ben arkadaşlarımı ne zaman görümcem diyor .Sen tek takıl istediğin yere bırakırım diyor. Gerçekten bazen sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum , nasıl ikna ederim
Arkadaşı eşiyle gecirecegi zamanin önüne koyan yada araya sokanlara gıcık oluyorum. Benim eşimde yapardı eskiden çok kızıyordum. Gerçekten sinir bozucu. Kısıtlı zaman sonuçta. Maddi manevi iki kisiyi ilgilendiren bir zaman diliminde bir tarafın zaman çalmaya hakki yokKızlar merhaba .Eşimde bende Doğu görevini yapan memuruz .yıllık 20 gün iznimiz var .Bir haftası ailelerde geçicek , geri kalanı Akdeniz turu yapacağız arabayla .Benim sorunum şu gideceğimiz her şehirde eşimin arkadaşları var .Ve eşim hepsine vakit ayırmak istiyor .mesela Muğla da 3 gün kalıcaz,bir akşamda askerlik arkadaşımla takılırız diyor ,Antalya geçicez bir haftalık daha önce orada çalışmış eşim her ilçede arkadaşı var .Şunun yanına da uğrarız,şu ilçeye gidince şu arkadaşımda çağırırım kahve içeriz gibi .
Sosyal böcek :)))İkna edemezsiniz, kavga edebilirsiniz ancak
Eşiniz tam bir sosyal böcek, ama karısı ile geçireceği zamanda işin ayarını kaçıranlardan. En temizi küçük bir kavga ve ardından kapanış.
Yoksa her gün bir iki saat “me time” ayıracaksınız ikiniz de kendinize, o arkadaşıyla buluşacak, siz de kendiniz birşeyler yapacaksınız. Önemli olan o sürelerin sınırlarını iyi belirlemek burada tabi…