Evet zor ama evlilik nasip işi ben de hiç evlenemeyecigimi sanırdım ama eşimle 27Bazı kişilerin arkadaştan yana şansının tutmadığını düşünüyorum ben.siz de o kişilerden olabilirsiniz.bakıyorsun koca grupta ne yapsan ne etsen dışta kalan tek kişi olmayı başarıyorsun.bu duyguyu iyi bilirim.ben de kabullenip geçiyorum artık.bu arada maşallah hepiniz kısmetli insanlarmışsınız.herkes evlenmeyi başarmış.bu devirde zor valla.
Aynısını bire bir yaşadım bir defaya mahsustu bir daha ne onlara bu şansı verdim ne de kendime bu haksızlığı tekrarlattımMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
En iyisini yapmışsınız sanırım bizimde sonunda böyle olacak artık şunu anladım ki hoslanmadigin durumları idare etmek yerine net tavır koyup gerekirse silip atacaksın yoksa diğer türlü konu başka yerlere gidiyor bende 1 kez evime davet ettim daha da etmem zaten birbirlerine gidip gelsinler benim işim olmazAynısını bire bir yaşadım bir defaya mahsustu bir daha ne onlara bu şansı verdim ne de kendime bu haksızlığı tekrarlattım
Elektriğim tutmadı sevmedim dedim benimle tartıştı sonra ben genede istemedim evime davet etmedim 1 sene sonra arkadaş grubu dağıldı
Kötü niyet olmayabilir ama eşiniz gibi çok ve boş konuşan insanları bende sevmem.Eşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlarda
Yani sonuç olarak benim bir suçum yok eşime yapılan asıl taviri ben çekmek zorunda değilim o nasılsa rahatsız olmuyor gitsin görüşsünKötü niyet olmaya bilir ama eşiniz gibi çok ve boş konuşan insanları bende sevmem.
Eşimin böyle bir arkadaşı var önce eşli görüştük ama adam o kader rahatsız etti ki konuşma tarzıyla beni bir iki görüşmeden sonra ben artık çekemem bu arkadaşını dedim. Karısını da sevdim farklı bahanelerle biz tek görüşmeye başladık. Eşimde arkadaşıyla tek görüşüyor.
Eşinizi sevmemeleri size nezaketsiz davranmalarına sebep olmamalı yine de tabi.
Siz görüşmeyin artık, eşiniz arkadaşlarıyla tek görüşsün. O güzel bakır geçirecek diye sizin neden kendinizi kötü hissedeceksiniz?
Neden arkadaşınız yok tercih mi etmiyorsunuz, bana dislanmaktan daha çok sizin uyum saglamadiginiz enerjisi geçti . Herkesin sizi dislamasi pek mümkün değil özeleştiri yapın nerde hata yaptığınızı görünEvet aynen öyle oluyor zaten pek arkadaşım yok var ama hep benden büyükler mesela onlarla hiç sıkıntı yaşamıyorum yıllardır görüşüyoruz beni çok severler hatta her yere çağırıyorlar ama kendi yaşıtlarımla olan gruplarda hep dislaniyorum yıllardır böyle bende kabullendim sanırım kendi arkadaşım olsa görüşmem olur biter siler atarım ama evlenince öyle olmuyormuş
Hayır ya ergen mi bu kadında eşinden dolayı sana cephe alsın. Bence sebep bu olamaz. Büyük ihtimalle siz sonradan geldiyseniz ortama ilginin size kaymasından korkuyordur. Espriden rahatsız olan terlik vermemeyi bırak evine çağırmaz.Eşim çok konuşuyor ve çok şakacı şakasına onlara takılıyor hatta o kız bir kere ortamda anlattı bunlar bekarken diğerinin evine yemeğe gitmişler hep beraber benim eşimde yemekler güzel değildi filan diye öyle ortaya şaka yapmışlar gulmusler ama eşim bunu kotu niyetle söylemez ben biliyorum o kız bunu anlattı böyle aşağılar bir şekilde yalnız erkek arkadaşları seviyor eşimi çok hatta muhabbeti eşim döndürüyor onlarda
Ya arkadaşım var aslında 2 tane yaşıtım onlarla sorun yaşamıyorum ama ben genelde mesafeli biriyim arkadaş konusunda seciciyim ve ilk girdiğim ortam da çekinirim ilk etapta evet çekinme oldu ama sonraki bulusmalsrda geçti ben gayet güler yüzlü davranıyorum iltifat ediyorum gördüğümde sarılıyorum sorular soruyorum konuşmak için bilmiyorum ki antipatik geldim desem bisey yapmadım cidden çok ta saygılı biriyimdirNeden arkadaşınız yok tercih mi etmiyorsunuz, bana dislanmaktan daha çok sizin uyum saglamadiginiz enerjisi geçti . Herkesin sizi dislamasi pek mümkün değil özeleştiri yapın nerde hata yaptığınızı görün
Bu da olabilir ama diğer kizla niye konuşuyor peki onunla çok yakın olmaya çalışıyor o da sonradan geldiHayır ya ergen mi bu kadında eşinden dolayı sana cephe alsın. Bence sebep bu olamaz. Büyük ihtimalle siz sonradan geldiyseniz ortama ilginin size kaymasından korkuyordur. Espriden rahatsız olan terlik vermemeyi bırak evine çağırmaz.
Sanmiyirum asagi yukarı hepimiz aynıyız ne eksik ne fazlabence görüşme, ama bir kıskançlık sezdim seni bir sebeple kıskanacakları bir durum var mı mesleki olur fiziksel olur
yoksay yoksay ve sosyalleşme başka çevreler edin. bazı insanlar yok sayılmaktan anlar. yeterince gözlem yapmak şansınız olmuşSanmiyirum asagi yukarı hepimiz aynıyız ne eksik ne fazla
Bence psikolojinizi etkileyecek kadarsa görüşmeyin . Bahane bulun yada eşinize uygun dille söyleyin eşiniz tek gitsin illa eşlerinde olması gerekiyor muMerhaba eşimin 5 kişilik arkadaş gurubu var yıllardır görüştüğü şimdi herkes evli arada eşli olarak toplu bir şekilde buluşuyoruz ben ve bir tanesi daha aralarına henüz geçen sene girdik diğer 3 u önceden beri tanıdık özellikle içlerinden biri yıllardır sevgili oldukları için bunların içinde iyice alışmış o yüzden sohbeti muhabbeti bu kız döndürüyor diğer ikisi zaten tanıdık olduğu için onlarla konuşuyor diğer kızı da sohbete dahil ediyor biseylwr soruyor konu acıyor onunla ilgili eşiyle konuşuyor ama bana hiç bisey sormuyor sohbete dahil olamıyorum bu yüzden hiç konuşurken benimle göz teması kurmuyorlar beni tanımaya çalışıyorlar diğer yeni kızla ben sohbet ediyorum o konuşuyor ama bir süre sonra onu sohbete çekiyorlar sürü psikolojisi oda onlara odaklanıyor ben sap gibi kalıyorum öyle uzaktan izliyorum arada sohbete girmeye çalışıyorum kısa kısa cevaplar verip bazen duymuyorlar zaten ilk o kızın evine davetlidir kendi evin de de aynısını yaptı diğerlerine ev terliği vermiş bana sormadı bile benimle ilgili hiç bisey sormadı tanımaya çalışmadı eşime bu durumu anlattım sen on yargilisin dedi bende kendi kendime daha yeni tanışıyoruz herhalde bana öyle geldi zamanla alışırım dedim ama bu belki 8. Buluşmamız değişen. Hiç birsey yok ben kendimi dışlanmış hissediyorum kendimi zorla gruba dahil etmeye çalışıyorum diğerlerinin hiç öyle bir çabası yok evet çok konuşkan biri değilim ama susmam da yerine göre konuşurum hep güler yüzlü davranırım evime davet ettim hepsini ama dün akşam buluştuk ben yine kendimi kötü hissettim erken kalktık hatta psikolojim bozuldu bu durumdan eşim de liseden beri arkadaş onlarla seviyor hepsini sizce ben ne yapayım?
Eşim bundan sonra eşli bulusmalara gitmeyiz madem ben de erkek erkeğe olanlara giderim dediBence psikolojinizi etkileyecek kadarsa görüşmeyin . Bahane bulun yada eşinize uygun dille söyleyin eşiniz tek gitsin illa eşlerinde olması gerekiyor mu
Bu ortam için demiyorum ama kendinizi geliştirmek adına o yakın kız arkadaşına sorun, kendimde neyi iylestirsem daha iyi bir arkadaş olabilirim gibi . Bazı insanlar manyak gereksiz yere dışlama yapabiliyorlar ama dediğim gibi genel bir sıkıntı da olabilirYa arkadaşım var aslında 2 tane yaşıtım onlarla sorun yaşamıyorum ama ben genelde mesafeli biriyim arkadaş konusunda seciciyim ve ilk girdiğim ortam da çekinirim ilk etapta evet çekinme oldu ama sonraki bulusmalsrda geçti ben gayet güler yüzlü davranıyorum iltifat ediyorum gördüğümde sarılıyorum sorular soruyorum konuşmak için bilmiyorum ki antipatik geldim desem bisey yapmadım cidden çok ta saygılı biriyimdir
Böyle bisey yaparak kendimi asagilamis olurum çünkü ben çalışan da bir insanım bir çok ortama girdim bazen nedensiz kadınlarda böyle bir şey oluyorBu ortam için demiyorum ama kendinizi geliştirmek adına o yakın kız arkadaşına sorun, kendimde neyi iylestirsem daha iyi bir arkadaş olabilirim gibi . Bazı insanlar manyak gereksiz yere dışlama yapabiliyorlar ama dediğim gibi genel bir sıkıntı da olabilir
Ya dediğin gibi nedensiz de olabilir ama ben güvendiğim kardeşim dediğim insanlara sorarım onlar da bana sorar kendimizi geliştirir, destekleriz . Neden aşağılama olsun ki . Yaşıtlarınizla genelde dışlanma sorunu olduğunu söylediğiniz için bir öneriydi . Tek bir grup olsa tamam grup sorunlu diyebilirdik ama genelde olduğunu belirttinizBöyle bisey yaparak kendimi asagilamis olurum çünkü ben çalışan da bir insanım bir çok ortama girdim bazen nedensiz kadınlarda böyle bir şey oluyor
Senden önemli değil yaa boşverin tek gitsinEşim bundan sonra eşli bulusmalara gitmeyiz madem ben de erkek erkeğe olanlara giderim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?