Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet zor ama evlilik nasip işi ben de hiç evlenemeyecigimi sanırdım ama eşimle 27
Yasinda tanıştım birden bire evlendik 10 ay içinde

Aynısını bire bir yaşadım bir defaya mahsustu bir daha ne onlara bu şansı verdim ne de kendime bu haksızlığı tekrarlattım

Elektriğim tutmadı sevmedim dedim benimle tartıştı sonra ben genede istemedim evime davet etmedim 1 sene sonra arkadaş grubu dağıldı

En iyisini yapmışsınız sanırım bizimde sonunda böyle olacak artık şunu anladım ki hoslanmadigin durumları idare etmek yerine net tavır koyup gerekirse silip atacaksın yoksa diğer türlü konu başka yerlere gidiyor bende 1 kez evime davet ettim daha da etmem zaten birbirlerine gidip gelsinler benim işim olmaz

Aralarında kendinizi yakın hissettiğiniz varsa onunla ikili ilişkiler kurabilirsiniz. Açıkçası ben de kalabalık ortama yeni girdiğimde muhabbete katılmakta zorlanırım özellikle ortak noktalar yoksa. Ama iki üç kişi olunca daha samimi bir ortam oluşuyor ve sohbet akıyor.

Kötü niyet olmayabilir ama eşiniz gibi çok ve boş konuşan insanları bende sevmem.
Eşimin böyle bir arkadaşı var önce eşli görüştük ama adam o kader rahatsız etti ki konuşma tarzıyla beni bir iki görüşmeden sonra ben artık çekemem bu arkadaşını dedim. Karısını da sevdim farklı bahanelerle biz tek görüşmeye başladık. Eşimde arkadaşıyla tek görüşüyor.
Eşinizi sevmemeleri size nezaketsiz davranmalarına sebep olmamalı yine de tabi.
Siz görüşmeyin artık, eşiniz arkadaşlarıyla tek görüşsün. O güzel vakit geçirecek diye sizin neden kendinizi kötü hissedeceksiniz?

Yani sonuç olarak benim bir suçum yok eşime yapılan asıl taviri ben çekmek zorunda değilim o nasılsa rahatsız olmuyor gitsin görüşsün

Yok sayacaksin bacim. Hep biraz tepeden davranacaksin. Hep böyle aciyarak bakip gülümseyeceksin birsey anlatsa. Böyleleri ancak o zaman rahatliyor. Evine davet etse. "Ay sagol. Ama önemli islerim var" diye reddeteceksin. Esine "ayy hepsi ne kadar süper" diyip ama görünce yok sayacaksin. Pytonluk bunu gerektirir.

Neden arkadaşınız yok tercih mi etmiyorsunuz, bana dislanmaktan daha çok sizin uyum saglamadiginiz enerjisi geçti . Herkesin sizi dislamasi pek mümkün değil özeleştiri yapın nerde hata yaptığınızı görün

Hayır ya ergen mi bu kadında eşinden dolayı sana cephe alsın. Bence sebep bu olamaz. Büyük ihtimalle siz sonradan geldiyseniz ortama ilginin size kaymasından korkuyordur. Espriden rahatsız olan terlik vermemeyi bırak evine çağırmaz.

bence görüşme, ama bir kıskançlık sezdim seni bir sebeple kıskanacakları bir durum var mı mesleki olur fiziksel olur

Ya arkadaşım var aslında 2 tane yaşıtım onlarla sorun yaşamıyorum ama ben genelde mesafeli biriyim arkadaş konusunda seciciyim ve ilk girdiğim ortam da çekinirim ilk etapta evet çekinme oldu ama sonraki bulusmalsrda geçti ben gayet güler yüzlü davranıyorum iltifat ediyorum gördüğümde sarılıyorum sorular soruyorum konuşmak için bilmiyorum ki antipatik geldim desem bisey yapmadım cidden çok ta saygılı biriyimdir

Bu da olabilir ama diğer kizla niye konuşuyor peki onunla çok yakın olmaya çalışıyor o da sonradan geldi

Bence psikolojinizi etkileyecek kadarsa görüşmeyin . Bahane bulun yada eşinize uygun dille söyleyin eşiniz tek gitsin illa eşlerinde olması gerekiyor mu

Bu ortam için demiyorum ama kendinizi geliştirmek adına o yakın kız arkadaşına sorun, kendimde neyi iylestirsem daha iyi bir arkadaş olabilirim gibi . Bazı insanlar manyak gereksiz yere dışlama yapabiliyorlar ama dediğim gibi genel bir sıkıntı da olabilir

Böyle bisey yaparak kendimi asagilamis olurum çünkü ben çalışan da bir insanım bir çok ortama girdim bazen nedensiz kadınlarda böyle bir şey oluyor

Böyle bisey yaparak kendimi asagilamis olurum çünkü ben çalışan da bir insanım bir çok ortama girdim bazen nedensiz kadınlarda böyle bir şey oluyor
Ya dediğin gibi nedensiz de olabilir ama ben güvendiğim kardeşim dediğim insanlara sorarım onlar da bana sorar kendimizi geliştirir, destekleriz . Neden aşağılama olsun ki . Yaşıtlarınizla genelde dışlanma sorunu olduğunu söylediğiniz için bir öneriydi . Tek bir grup olsa tamam grup sorunlu diyebilirdik ama genelde olduğunu belirttiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…