Eşimin arkadaşlarinin eşleri beni dışlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim beni ciddiye almadı en başından beri söylüyorum her buluşmamız da ama o ben biraz sessiz biriyim diye benden kaynaklandığını düşünüyordu benim onlara dahil olamadigimi düşünüyordu ama ben son konuşmamızda yaptıklarını birebir anlatıtim bana diyor ki sen bu kıza niye taktın bu kadar ben niye durup dururken birine takayım ki öyle olsa diğer arkadaşlarıyla da görüşmem durum böyle olunca bende sert çıktım bundan sonra da gitmeme gerek kalmayacak zaten artık kendi de eşim gelecek diyemez eşli olan bulusmalara bahane uydurur gelemeyecegimjzk söyler erkekli olanlara gider

Arkadaş grubu işi tutmuyor ya bir yaştan sonra.öğrencilikten çıkmışsan bir daha dikiş tutmuyor bu işler.herkesin 3,5 tane kensi cinsinden arkadaşı olur, herkes bireysel görüşür.ideali bu gibi.

İlle bi tane böyle bi tip her yerde çıkıyor.

Sizin taktığınız yok ki kadının yaptığı terbiyesizligin dik alası.

Böyle tiplere maruz kalmak insanı bi süre sonra hasta ediyor.
Bunlarla insan zaman harcayacağına kendine zaman harcar.

Simdi bunlar görüşüp foto atarlar seviye bu kadardır…

O kadar samimiyetsiz zoraki bir ortam ki fotoğraf bile cekilmiyorlar dün akşam mesela doğum günü için buluştuk 1 tane resim cekilmediler ama başka günler bakıyorum hepsi bireysel olarak farklı arkadaşlarıyla paylaşım yapıyorlar ama bu grupta yok belki diğerleri de sırf eşleri için geliyor

Hiç oralı olma.
Benim eşimin cocukluk arkadaşı var. Kadın ilk evime geldi öyle laflar etti ki hayat görüşüne beni de dahil eden konuşmalar, evlerine gittik ben konuşurken dinliyormuş gibi yapıp dinlememek…
Eşime direk ben bu kadınla görüsmek istemiyorum siz görüşün dedim.

Hayatımda bi kac kez gördüğüm insanlara zoraki tahammül edemem…

Al benden de o kadar her insanla arkadaş olunmaz zaten

Sizin kendi arkadaşlariniz yokmu ? Sonuçta eşiniz arkadaslarinin eşi zoraki arkadaslik gibi.Ayda yılda bir görüşün yeter bu kadar dert etmeyin.

gorusmeyin siz de , neden gorusmek zorundaymissiniz gibi hissediyorsunuz ki.. esinize "ben isinamadim ortama" deyin ve esli gorusulmesin. evlendikten sonra benzer bir durumu yasadim. esimin de 3 lu arkadas grubu vardi. eslerden birine isindim digerine isinamamistim. isinamadigim kadin ben ne soylersem beni asagi cekmeye calisiyordu hatta. dedim heralde bunun uslubu boyle, baktim sadece bana yapiyor ben de buna ha bire laf sokunca bir da gorusmedik daha dogrusu esimle beni davet etmediler bulusmalarina. aradan 3 sene gecti, meğer biz evlenmeden bi kac ay once beni asagi cekmeye calisan kadinin kiz kardesini esime yapmaya calismislar ama esim kabul etmemis. sebebini de 3 sene sonra ogrenmis oldum

Ay ne saçma ya öyle olsa bile sana bu şekilde davranmasını gerektirmez ben nedenini bilmiyorum öğrenmemek de gerek yok zaten çok netim Eşime de öyle net konuştum daha asla keyfi görüşmem evime davet etmem davet ederlerse gitmem bebeği olur hastalık olur eşim yalnız kalmasın diye gider yanında dururum mesela içlerinden biri evli aslında ama nikahliydilar sadece Almanya'da oldukları için düğünleri cumartesi olacak süslenip puslenip gidicem hiç bunlarla konuşma ya da calismicam öyle karşıdan dinlerim sorarlarsa kısa kısa cevaplar veririm anlasınlar bir daha da bizi davet etmesinler eşim erkeklerle görüşsün o beni ilgilendirmez zaten

Gitmeyin ne onlar sizi arar neden gelmedi diye nede siz onlarin arasında degilim diye.8.bulusmada hala ayniysa kisi istenmedigi yere gitmemeli bosverin esiniz gitsin erkk erkkege

Ne demek önyargılısın, ne demek ben sessiz biriyim?
Kendinizde neden kusur arıyorsunuz? Ortam enerjisi uymamışsa uymamıştır. Bir kaç kez gelip gitmiş evinize davet etmişsiniz. Zorla güzellik yok olmaz. Yapmak zorunda da değilsiniz. Erkekler buluşsun, siz de o günlere iş çıkartın işte o gğn anneme söz vermiştim arkadaşın günü var bebek görmeye gidicez temizlik günüm vs vs. Bahane mi yok allah aşkına?

Artık bahaneye de gerek yok zaten eşim bulsun bahaneyi ben direkt artık o arkadaşlarınla bulusmam deyip kestirip attım şu ana kadar yeterince sabrettim bundan sonrası salaklık olur

Başlığa istinaden: eşimin arkadaşlarının eşleri ……u yesin . Ne uğraşıyosunuz ya, eşinizin de saygısı yok mu size hiç? Sebep ne olursa olsun, oladabilir, istenmiyorsanız gitmezsiniz. Zerre çabayı dda hak etmiyorlar, o kadar enerjim olsa kendime harcarım, kıytırık arkadaşlıklara değil.
Kusura bakmayın biraz sert oldu ama eskiden ben de kısmen böyleydim diye ayrıca sinir oluyorum bu durumlara, sen sal onları yakında biri diğerlerine sinir olup size kusmaya gelir kendi ayağıyla, sanki gerçek arkadaşlar

Şu zoraki görüşmeleri hiç sevmiyorum. Olur ya enerji tutar, ortak ilgi alanları olur o zaman keyifli ama bu şekilde hiç gerek yok. Herkese terlik verip, sizi yok saymak falan nedir yani ergen gibi tavırlar. Keşke siz de laf arasında sürekli ezikleseydiniz bazıları bundan anlıyor. Ben olsam görüşmezdim bir daha. Kendileri arayıp davet edecek olursa da daha önemli işlerim var der geçerdim.

Esimin boyle bir arkadas grubu vardi 5 kisilik ayni seyler yasandi en son ben hamile kalinca bana dusman oldular dagildi o grup simdi sadece biriyle gorusuyoruz

Bende sinir oluyorum zaten her o ortama girdiğim de evde tartışma çıkıyor ozguvenimi asagi çekiyorlar benim bu tip bir arkadaşım vardı baktım karakter bu çağırdı gitm3dim evime davet etmedim sildim her yerden normal şartlarda ben böylelerine pabuç bırakmam ama işte evli olunca farklı oluyor ama artık umurumda değil daha işim olmaz onlar kim ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…