mlkctk Guru Kayıtlı Üye 27 Aralık 2011 5.593 4.467 373 26 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayal359 #61 peki hep iyi mi davrandın kocanın bu halini göre göre? yani azcık kendi haline baksan çocuğunla ilgilensen ve ambargo uygulasan ona da her anlamda ne yapar şaşırır mı yoksa yine takmaz mı?
peki hep iyi mi davrandın kocanın bu halini göre göre? yani azcık kendi haline baksan çocuğunla ilgilensen ve ambargo uygulasan ona da her anlamda ne yapar şaşırır mı yoksa yine takmaz mı?
H Hayal359 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 29 0 36 İstanbul 11 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Hayal359 #62 minicikumut .!.: Bu cümleyi pek doğru bulmuyorum.''Karı''biraz kaba kaçıyor sizde farkındaysanız. Genişletmek için tıkla... farkında oldugum ıcın onun tabirinle onun bu şekilde düşünüp bana soylemesıyle bu cümleyi yazdım...
minicikumut .!.: Bu cümleyi pek doğru bulmuyorum.''Karı''biraz kaba kaçıyor sizde farkındaysanız. Genişletmek için tıkla... farkında oldugum ıcın onun tabirinle onun bu şekilde düşünüp bana soylemesıyle bu cümleyi yazdım...