eşin ne yazık ki bencil ve egoist biri...çok saygısız davranıyor sana karşı sanki sen kölesin o kral...
ne kdr mutsuz olduğunu hissedebiliyorum...bir insana değer verilmemesi hele bu eşin tarafından
yapılıyor ise daha da acı...Umarım çoluk çocuk yoktur....Değiştirebilir misin bilmiyorum ama
evlenmiş odun veya kalaslar olarak nitelendiriyorum bu tip insanları , eğer denemek istersen
bi süre daha gözlemle...eğer ki değişiklik yok ise iyi düşün ve taşın son karar ayrılmaktır ...en azından
kendini üzmekten kurtulursun...
bu hayatta kim mutlu olabilir ki
esini seviyormusun peki?
erkeklerin çoğu böyle galiba odun odunbenim eşimde kahvehane düşkünü(kendisi işletiyor).evden öğlen çıkar gece 12 den sonra gelir.19 aylık oğlum var.bizimle hiç vakit geçirmez.bende seninle aynı durumdayım.seni çok iyi anlıyorum.bazen bende boşanmayı düşünüyorum.biz evli ama bekar hayatı yaşıyoruz sanki
Canım ne yalan söyleyim boşanmayı düşünmekte haklısın öyle bir adamla ömürmü geçer ama çocuğun var gerçi böyle bir adam çocuğuylada ilgilenmez ama bir tavrını koy dişini göster bak ne yapacak ona göre kararını ver veya sevdiği biriyle konuş belki düzelir
evlendikten sonra nasıl biri oldugunu anladıgım gibi sevmemeye basladım..ne saygı var ne sevgi..hersey öldü benim içimde.. karşımdaki insanı bir tek cocugumun babası olarak görüyorum..ve bazen bu durumdan bile utanıyorum..
canım yaaa seni çok iyi anlıyorum bazen eşlerine değer verip onları el üstünde tutan kişilerin evliliklerini görünce bağıra bağıra ağlayasım geliyo valla. Sana çoktan boşan derdim ama arada çocukta var kendine ait gelirin varmı çalışıyomusun bilmiyorum. Böyle bi konuda çözüm üretmek çok zor bende arıyorum, düşünüyorum ama bulamıyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
esinin baska sorunlari olmasin
yeni evlide degilsiniz bir cocuk var ve hamilesin
konusmayi denedin mi tatli dille
bencil bir kişilik hep bana rabbena diyor....evde yemegi pişsin yesin canı isterse işi düşerse yanaşsın...gel deyince gelip, git deyince gidiyor nede olsa buldum yolumu istediğim kadar çift koştururum düşüncesindeodun değil kendi çıkarıınıı düşünen taş kafalı egoist kişilik bu bence odun erkekler bile yontulunca şekil alıyor anacıım...konu sahibi arkadaşım size ve çocugunuza .çok üzüldüm inanın ama bir yolunu bulmalısınız yoksa bu ömür evde saksı gibi bir süs eşyası gibi beklemekle asla geçmez...
amin allah hepimize sabır versin.eşim kahvehane işi yapmadan öncede kahveden çıkmazdı.bu erkekleri gerçekten anlamıyorum.evlenene kadar peşinden koşarlar evlendikten sonra ilgilenmezler.evdeki eşyadan pek bir farkın kalmaz
hamile değilim sadece hamileyken basımdan geçen olayı yazdım..1 yasında cocugum var.. hiçbir sorunu yok kendi işi altında arabası karısanı yok maddi imkansızlıgı yok ailevi problemi yokk ki olsada takmaz çünkü kimseyle işi olmuyo..sadece ablasına değer veriyo hatta bana bikeresinde demişti ki ben,m için önce ablam ve yegenım gelir siz sonraki planda kalırsınız demiştitatlı dille cok denedim ama konusmalarımı dinlemiyo off sus tv ye bak cocuguna bak uğrasamıcam şimdi böyle boş muhabbetlerinle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?