eşimin aşırı ilgisizliği

Hayal359

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
29
0
36
İstanbul
2 senelik evliyim ve evlendiğimizden beri eşim bana karşı çok ilgisiz..işten eve geliyo yemek hazırmı deyip hızlı hızlı yemeğini yiyor ve tv karsısına gecip hiçbir muhabbet etmeden uyuyakalıyo..ben bi muhabbet actığım zaman off sus banane,nabim falan gibi laflar soyleyip beni deli ediyo.. ama kendi ablasına gidince sanki o adam değişiyo ve ablasında öyle bı muhabbet edioki..benim söylediklerim ona hiçbir türlü etki yapmıyor bi nevi beni kaale almıyo..örneğin ben hamile oldugumu ögrendiğim gün hastane secimi konusunda tartıstık onun söylediği hastaneyi çok uzak buldugum için olmaz sonucta bu hamılelık benım sancım tuttugunda nasıl yetişebiliriz demiştim ve bu konu yuzunden benimle çok kavga etmişti..daha sonra bu kavganın üzerine muhasebecisine gitmiştik orada işimiz vardı..neyse muhasebeci kız neler yaptıgımızı falan sordu bende hamıle oldugumu soyledım ve hastane konusu tekrar acıldı..eşim söylediği hastaneyi muhasebeci kız duyunca eşime sacmalama bu hamılelık sakaya gelmez buradaki bi hastaneye gidin deyince eşim hemen tamam ya dogru haklısın dedi..halbuki 1-2 saat öncesi benimle bu konu yuzunden delice tartısan adam o kıza direk tamam haklısın ben nasıl düşünemedim ki dedi..yani benim düşüncelerimin onun için hiçbbir önemi yok.. ve baska bir konuda aşırı kahvehane düşkünlüğü var.. 2 aydır kendi işi oldugu halde işine gitmiyor ve gece gündüz kahveye gidiyor... bu kadar güzel havaları benımle ve cocugumuzla birkere bile değerlendirmedi biz hep evde kaldık o hep dısarlardaydı ben onun için resmen bi ev robotu haline geldim ve onun gozundede gercekten böyleymişim çünkü kendiside bunu söylüyor..ve bide ne zaman kendi çıkarları varsa ozaman benımle cok iyi oluyor.geceleri arkadaslarınla içmeye sabaha kadar eve gelmemeye karar verdiği an,eve gelip bana askım canım dıye yaklasıyo yemeğini yiyip askım ben dısarı cıkıyorum içmeye yarında senınle butun gun vakit gecırırız diyo ve cıkıp gıdıo yarın oluncada ona hatırlatıyorum hani demiştin bütün gün beraber olucaz diye onunda verdiği cevap aman baska zaman gideriz hiç çıkamam ben zaten birasdan kahveye gidicem diyo..çok bunaldım ne yapabilirim

eşin ne yazık ki bencil ve egoist biri...çok saygısız davranıyor sana karşı sanki sen kölesin o kral...
ne kdr mutsuz olduğunu hissedebiliyorum...bir insana değer verilmemesi hele bu eşin tarafından
yapılıyor ise daha da acı...Umarım çoluk çocuk yoktur....Değiştirebilir misin bilmiyorum ama
evlenmiş odun veya kalaslar olarak nitelendiriyorum bu tip insanları , eğer denemek istersen
bi süre daha gözlemle...eğer ki değişiklik yok ise iyi düşün ve taşın son karar ayrılmaktır ...en azından
kendini üzmekten kurtulursun...

erkeklerin çoğu böyle galiba odun odun benim eşimde kahvehane düşkünü(kendisi işletiyor).evden öğlen çıkar gece 12 den sonra gelir.19 aylık oğlum var.bizimle hiç vakit geçirmez.bende seninle aynı durumdayım.seni çok iyi anlıyorum.bazen bende boşanmayı düşünüyorum.biz evli ama bekar hayatı yaşıyoruz sanki

Canım ne yalan söyleyim boşanmayı düşünmekte haklısın öyle bir adamla ömürmü geçer ama çocuğun var gerçi böyle bir adam çocuğuylada ilgilenmez ama bir tavrını koy dişini göster bak ne yapacak ona göre kararını ver veya sevdiği biriyle konuş belki düzelir

okadar doğru yazmıssınki.. gercekten çok bencil ve egoist biri hep benim en mükemmel benim ben ne dersem odur havalarında..evet cocugum var 1 yasında..bu tarz bi insanı asla değiştiremem bunu biliyorum ama yinede çocugum için çözüm yolları arıyorum sırf cocugum babasız büyümesin zorlugunu hissetmesin diye

bu hayatta kim mutlu olabilir ki
esini seviyormusun peki?

evlendikten sonra nasıl biri oldugunu anladıgım gibi sevmemeye basladım..ne saygı var ne sevgi..hersey öldü benim içimde.. karşımdaki insanı bir tek cocugumun babası olarak görüyorum..ve bazen bu durumdan bile utanıyorum..

canım yaaa seni çok iyi anlıyorum bazen eşlerine değer verip onları el üstünde tutan kişilerin evliliklerini görünce bağıra bağıra ağlayasım geliyo valla. Sana çoktan boşan derdim ama arada çocukta var kendine ait gelirin varmı çalışıyomusun bilmiyorum. Böyle bi konuda çözüm üretmek çok zor bende arıyorum, düşünüyorum ama bulamıyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.

senin eşinin işi bu oldugu için normal karsılanabılır..ama benimkisi kendi işine gitmeyip kahveye gidiyor ve bana kızıma harcayacagı parayı ve zamanı oraya veriyor allah sanada sabır versin

ahh neler denemedimki herseyi yaptım tavır yaptım konusmadım yemek vermedım giysilerini yıkamadım ütülemedim ve aynı yatakta yatmadım..yerı geldı en iyi niyetımle yaklastım..ama hiçbir türlü olmuyo değişmiyo..benim yaptıklarım benim düşüncelerim ve ona bütün gercekleri göstermeye calısmam ona sacma boş şeyler olarak geliyomuş...bide bizim kültürlerimizde farklı..benım dusunce yapım ona uymuyo onun dusuncelerı bana uymuyo..ki adamda düşüncede yok ama :S:S çok üzülüyorum elim kolum sırf cocugum yüzünden baglı allahım dusmanımın basına vermesin boyle bi durumu

esinin baska sorunlari olmasin
yeni evlide degilsiniz bir cocuk var ve hamilesin
konusmayi denedin mi tatli dille

bencil bir kişilik hep bana rabbena diyor....evde yemegi pişsin yesin canı isterse işi düşerse yanaşsın...gel deyince gelip, git deyince gidiyor nede olsa buldum yolumu istediğim kadar çift koştururum düşüncesinde odun değil kendi çıkarıınıı düşünen taş kafalı egoist kişilik bu bence odun erkekler bile yontulunca şekil alıyor anacıım...konu sahibi arkadaşım size ve çocugunuza .çok üzüldüm inanınama bir yolunu bulmalısınız yoksa bu ömür evde saksı gibi bir süs eşyası gibi beklemekle asla geçmez...

amin allah hepimize sabır versin.eşim kahvehane işi yapmadan öncede kahveden çıkmazdı.bu erkekleri gerçekten anlamıyorum.evlenene kadar peşinden koşarlar evlendikten sonra ilgilenmezler.evdeki eşyadan pek bir farkın kalmaz

al bendende o kadar bende senin gibiyim öyle aileleri görünce çok imreniyorum..cocugum 1 yasında ve calısmıyorum suanlık bir gelirim yok tek destekcim annem..ki öyle biseyki adam 2 aydır calısmadıgı gibi bizim evide annem geçindiriyor..onların ailesinden tek kurus gelmiyo ki onların ailesi benim ailemden daha varlıklı..

esinin baska sorunlari olmasin
yeni evlide degilsiniz bir cocuk var ve hamilesin
konusmayi denedin mi tatli dille

hamile değilim sadece hamileyken basımdan geçen olayı yazdım..1 yasında cocugum var.. hiçbir sorunu yok kendi işi altında arabası karısanı yok maddi imkansızlıgı yok ailevi problemi yokk ki olsada takmaz çünkü kimseyle işi olmuyo..sadece ablasına değer veriyo hatta bana bikeresinde demişti ki ben,m için önce ablam ve yegenım gelir siz sonraki planda kalırsınız demişti tatlı dille cok denedim ama konusmalarımı dinlemiyo off sus tv ye bak cocuguna bak uğrasamıcam şimdi böyle boş muhabbetlerinle diyo

çok haklısın gercekten öyle..inan içimden geçen tüm lafları saydırdın rahatlattın beni :) cocugumun biraz büyümesini bekliyorum en azından 2-3 yasına gelince hem bende calısabılırım onuda kreşe verebilirim ve böylelikle kızıma ve kendıme aıt yenı bır yasam belirleyebilirim

evet evlenene kadar kapımın önlerinde araba içinde yatardı sırf benı camdan balkondan gorsun diye.. sımdı benle vakit gecırmek istemiyo aynı odadayken yuzume bakmıyor..halbuki bütün görevlerimi yerine getiriyorum.. ya bu erkeklerde evlılık anlayısı nasıl bişeydir arkadas ınsan nıye evlenır sever asık olur hep beraber olsun acıyı tatlıyı beraber gögüslesin cocukları olsun beraber hayat mucadelesi versin diye..ama benımkı nabıo evlendı karı evde otursun cocugu buyutsun yemek yapsın o gezsin ya varmı boyle bi anlayıs..nerden evlendim

ama canim resmen sizi önemsemedigini söylüyor ama
hayret yaa
zorlami evlenmissin
yazik ama
benim esimde derki gerci ben bunu pek tasvip etmiyorum
cocugumdan önce sen gelirsin diyor
sen daha önemlisin diyor
o söyle düsünüyor o ilerde evlenip gidecek biz basbasa kalacagiz ama buda bana göre normal degil
ben diyorum sen ayrisin kizim ayri
sevgimin derecesi olmaz

neyse
senin durumun cok zor
belki abartiyor olmayasin yani bu erkeklerin bazi söylerini ciddiye almayacaksin aslinda
esin sana deger verdigini önemsedigini hic belli etmez mi
yada bu hep böylemiydi basindan beri
sonrami oldu

Kusura bakma ama eşin resmen mobilyanın ham maddesi kılıklı bir adam... Bu kadar bencil ve egoist bir insan cidden çekilmez, biraz kompleksli gibi de geldi bana, sana karşı bir kompleksi var sanırım anlayamadım neden... Ben bekarım evlilik nedir bilmem ama böyle bir evlilik sürdürülebilir mi gerçekten bilmiyorum, Allah yardımcın olsun, inşallah düzelir her şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…