Eşimin aşırı şüpheciliği :(

aynen bu yazdıklarınızı abisi filan varsa ona söyleyin ya da kayınpederinize .

Eşiniz şirofreni olabilir mi ?

Allah yardımcınız olsun arkadaşım, bu ne böyle ya resmen hayatınızı zindan etmiş bu adam sizin. Eşinizin psikolojik sorunları olabilir gibi geldi bana çünkü bu davranışlar pek normal değil. Psikoloja gitmeyi önerseniz gider mi?

bu yazıyı okurken aklıma psikolojik rahatsızlıklar geldi, eşiniz hiç gitti mi doktora ? aşırı şüphecilik durumu ciddi rahatsızlıkların göstergesi oluyor genelde ama inşallah öyle değildir , ne zaman başladı bu durumu peki ? hep öyle bir insan mıydı ?

Eşiniz şirofreni olabilir mi ?

Eşiniz şizofreni olabilir mi ?

Hani derler ya insan herkesi kendi gibi görürmüş. Acaba eşin seni aldatıyor Olmasın yada aldatmış. Şuan Seninde öyle yaptığını düşünüyor! Bilemedim.

Eşinin bilinçaltında neler var ki öyle. Bence beraber bir doktora görünün diyeceğim de ne kadar kabul eder bilmem... Genelde güvensizlik, karşıdaki tarafından kandırılınca falan olur ama eşiniz çok abartmış. Telefonla çaldırmak, sesleri dinlemek falan... Neden böyle şeyler düşündüğünü sordun mu hiç?

Üzgünüm iki seçenek var.
1- Kişi kendinden bilirmiş işi.
2-Adam ciddi ruh hastası.
Eğer kendisi bir halt karıştırmıyorsa acil tedavi olsun,Allahım korusun bu durum ilerlerse sizin için tehlike çanları başlayacak çalmaya...

kişi kendinden bilir işi

ayrıca hiç normal değil bu davranışlar sizde kabullenmiş bir de üstüne sürekli kendinizi isptalamaya çalışıyorsuuz böyle ömü mü geçer ?

yeni mi başladı bunlara söylemeye ,

Evlenmeden önce iyiydi şimdi mi böyle oldu ?

Eşiniz takıntılı birisi,kendine olan güvensizliğinin acısını sizden çıkartıyor..

Allah sabır versin de bu adamı çekebilesiniz mi desem, yoksa vermesin de ayrılın çekmeyin mi desem bilemedim
Söyledikleri çok aşağılayıcı
Kimbilir nasıl üzülüyorsunuzdur...
Eşinize paranoya belirtilerini okutun
Kendisi karar versin belirtilerin uyup uymadığına
Önce reddedebilir, ancak en azından kafasında soru işareti oluşturabildiğiniz için bir süre sonra tedaviyi kabul edebilir diye düşünüyorum

Eşiniz hasta ve tedavi olması gerekiyor farkındasınız değil mi? Siz de onun istediği gibi davranarak bu hastalığını ya d takıntılarını iyice sivriltmesine neden oluyorsnuz.

Bir kaç hafta önce sizinle aynı şeyler yaşayan bir arkadaş vadı. En son kaçıp saklanmıştı başına bişey gelmesin diye. Bulursanız o konuları okuyun derim.

Esinizin mutlaka tedavi olmasi gerekiyor cunku psikolojik sorunlari var.
Bu sekilde ömür gecermi yaa. Onu yapma bunu yapma caldir kapat her gittigin yerde diken üstünde oturursun. Ikna etmeye calisin tedavi olsun

Eşiniz maalesef ki hasta ve tedavi edilmesi gerekiyor. Bu duruma daha fazla göz yummayın , ilerlemesine sebep olabilirsiniz belkide. Uzmana gitmesi konusunda ikna etmelisiniz.
Çok zor durumunuz, okurken bile insan bunalıyor. Sabırlı birisiniz sanırım

eşiniz şizofreni olabilirmi devamlı kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…