- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
çok vahim bişey yaaahttp://www.milliyet.com.tr/kiskancliktan-erkege-benzetmis--gundem-1989053/
şu haberi okumanı istiyorum, hayatını mahfetme, eşinin kıskançlığı normal boyutu çoktan geçmiş, kesinlikle doktora gitmesi lazım yoksa yılların hayattan kendini geri çekerek geçecek
aile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!Allah yardımcınız olsun arkadaşım, bu ne böyle ya resmen hayatınızı zindan etmiş bu adam sizin. Eşinizin psikolojik sorunları olabilir gibi geldi bana çünkü bu davranışlar pek normal değil. Psikoloja gitmeyi önerseniz gider mi?
kayınpederim de aynı, gençliğinde kayınvalideme nerdeyse aynı şeyleri yaşatmış. işin kötüsü tüm bunları bilmesine rağmen kayınvalidem de beni anlamıyor ! erkek kıskanır diyor ikisi de !aynen bu yazdıklarınızı abisi filan varsa ona söyleyin ya da kayınpederinize .
aile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!
kayınpederim de aynı, gençliğinde kayınvalideme nerdeyse aynı şeyleri yaşatmış. işin kötüsü tüm bunları bilmesine rağmen kayınvalidem de beni anlamıyor ! erkek kıskanır diyor ikisi de !
Psikolojik rahatsızlıkların çoğu genetiktiraile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!
kayınpederim de aynı, gençliğinde kayınvalideme nerdeyse aynı şeyleri yaşatmış. işin kötüsü tüm bunları bilmesine rağmen kayınvalidem de beni anlamıyor ! erkek kıskanır diyor ikisi de !
Zaten hastalığın kanıtı bu şizofreni ,paranoya bunlar ırsi rahatsızlıklar.aile terapisine gitmeyi önerdim ama sorunun bende olduğunu söylüyor. evli çocuklu biri olarak sadakatsiz davranan benmişim!
o da pek sosyal sayılmaz. genelde babasıyla vakit geçirirler. arada bir de halı saha maçına gider o kadar.seni bir cam fanus içine koyarken kendi ne yapıyor.
eşinde mi işten eve onun sosyalliği varmı ?arkadaş eş dost dışarda gezme tozmaları varmıdır.
çok canımı acıtıyor buSize alenen namussuz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?