Eşimin aşırı şüpheciliği :(

Psikolog şarttt.Allah yardımcın olsun nasıl dayanmışsın arkadaş vallahi pess.Arkadaş sende ki de peygamber sabrıymış

sayfa olmuş 14 ..
139 kişi yorum yazmış 1900 küsür kişi konuya bakmış...

ben de bir kaç kez yorum yazdım.benim gibi diğer arkadaşlar da yorumları yazdılar ...

şimdi bu kadar yorum sonrası senin tutumun ne olucak...

eşinle nasıl baş ediceksin bu kadar yorum sonrası evet ben şunu yapmalıyım diye bir fikir oluştu mu?

bide şu var...genelde bu tarz konular açılır ve konu sahipler gider sen kalıp herkese yorum yaptın bunun için teşekkürler

1.bu adamı boşuyacaksın
2.bu adamla iyi bir kavga ediceksin sonu ne olur demeden
3.terk edip ailenin yanına gidiceksin yada çalışıyorsun ayrı eve çıkıcaksın
4.kendini onca yıl ezdirmişin yine buna devam ediceksin susup oturucaksın
5.yada adamın tam tersi şeyler yapıcaksın mesela işe gittiğini söylemeyeceksin yada evden çıktığını..
6.yine kabga ediceksin doktora gitmesi konusun da yoksa yuvanı yıkıcagını söyleyceksin ki en önemlisi bu

bunların hangisini yapıcaksın...

yazılanlar genelde aynı şeyler okuduklarından sonuç ne çıkardın...

Ayyy inanamıyorum güven olmayan bir evlilik nasıl devam eder ki? Sevginin en önemli temellerinden biridir güven. Kocanız kesinlikle hasta. Böyle bir evlilik işkence gibi.

evet yazılan yorumlar genelde benim bugüne kadar düşündüğüm, yapmaya çalıştığım şeyler. herkese teşekkür ederim yorumları için.
çok büyük kavgalar ettim, ailemin yanına gittim birkaç gün, ne zaman işe geldim ne zaman çıktım söylemedim, bana güvenmiyorsan ayrılalım deyip getirdiği boşanma protokolünü imzaladım, düzeltik sandım, bir daha olmasın diye boyun eğdim, istediklerini yaptım, ezdirdim kendimi.

sanırım madde 1 dışındaki herşeyi yaptım !
imzaladığım yeni bir boşanma protokolü evde bekliyor. sen git ver demiştim en son.
eğer vermediyse ve yine özürler dileyecekse, bu sefer konunun üstünü örtmeyeceğimizi, mutlaka birinden yardım almamız gerektiğini, yanaşmıyorsa boşanma davası açabileceğini söyleyeceğim.

Beraberce bir evlilik terapistine gidin derim ben.
Eşiniz yanınızdayeken rahatsızlığını anlatın.Oda sizin yaşadıklarınızı ve rahatsızlığınızı dışardan bir göz olarak bakıp yorumlar.

MasAllah diyeyim ne sabir varmis.. bunlarin adi patolojik kiskanclik oluyor.. maalesef benim esimde oyle.. yaklasik bir yilda flört nisan evlilik oldu.. ve suan bosanma karari aldik.. elimde yskamda telefon geziyordum.. surekli birseylerin izahatini veriyordum.. ya oyle bir alistiriyorlar ki seni sonrasinda bosluga dusuyorsun heo yanlis birsey yaptim hissine kapiliyorsun..Allah kolaylik versin.. boyle adamlar iftira da atar.. Allah korusun

Seni çok iyi anlıyorum. senin de hakkında hayırlısı olsun canım.

[Qderinvera, post: 38518187, member: 366565"]evet yazılan yorumlar genelde benim bugüne kadar düşündüğüm, yapmaya çalıştığım şeyler. herkese teşekkür ederim yorumları için.
çok büyük kavgalar ettim, ailemin yanına gittim birkaç gün, ne zaman işe geldim ne zaman çıktım söylemedim, bana güvenmiyorsan ayrılalım deyip getirdiği boşanma protokolünü imzaladım, düzeltik sandım, bir daha olmasın diye boyun eğdim, istediklerini yaptım, ezdirdim kendimi.

sanırım madde 1 dışındaki herşeyi yaptım !
imzaladığım yeni bir boşanma protokolü evde bekliyor. sen git ver demiştim en son.
eğer vermediyse ve yine özürler dileyecekse, bu sefer konunun üstünü örtmeyeceğimizi, mutlaka birinden yardım almamız gerektiğini, yanaşmıyorsa boşanma davası açabileceğini söyleyeceğim.[/QUOTE]

Hakkında hayırlısı olsun

Hakkında hayırlısı olsun[/QUOTE]
teşekkür ederim, amin hepimizin hakkında hayırlsıını versin allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…