Evlenmeden once cinsellik oluncada böyle oluyor ama
evet yazılan yorumlar genelde benim bugüne kadar düşündüğüm, yapmaya çalıştığım şeyler. herkese teşekkür ederim yorumları için.sayfa olmuş 14 ..
139 kişi yorum yazmış 1900 küsür kişi konuya bakmış...
ben de bir kaç kez yorum yazdım.benim gibi diğer arkadaşlar da yorumları yazdılar ...
şimdi bu kadar yorum sonrası senin tutumun ne olucak...
eşinle nasıl baş ediceksin bu kadar yorum sonrası evet ben şunu yapmalıyım diye bir fikir oluştu mu?
bide şu var...genelde bu tarz konular açılır ve konu sahipler gider sen kalıp herkese yorum yaptın bunun için teşekkürler
1.bu adamı boşuyacaksın
2.bu adamla iyi bir kavga ediceksin sonu ne olur demeden
3.terk edip ailenin yanına gidiceksin yada çalışıyorsun ayrı eve çıkıcaksın
4.kendini onca yıl ezdirmişin yine buna devam ediceksin susup oturucaksın
5.yada adamın tam tersi şeyler yapıcaksın mesela işe gittiğini söylemeyeceksin yada evden çıktığını..
6.yine kabga ediceksin doktora gitmesi konusun da yoksa yuvanı yıkıcagını söyleyceksin ki en önemlisi bu
bunların hangisini yapıcaksın...
yazılanlar genelde aynı şeyler okuduklarından sonuç ne çıkardın...
MasAllah diyeyim ne sabir varmis.. bunlarin adi patolojik kiskanclik oluyor.. maalesef benim esimde oyle.. yaklasik bir yilda flört nisan evlilik oldu.. ve suan bosanma karari aldik.. elimde yskamda telefon geziyordum.. surekli birseylerin izahatini veriyordum.. ya oyle bir alistiriyorlar ki seni sonrasinda bosluga dusuyorsun heo yanlis birsey yaptim hissine kapiliyorsun..Allah kolaylik versin.. boyle adamlar iftira da atar.. Allah korusunMerhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim, 1 yaşında bir kızım var. ikimiz de aynı üniversiteyi bitirdik, güzel kariyerlerimiz var.
eşimle çok büyük bir problemimiz var ve bir türlü aşamıyoruz. sürekli benim onu aldattığımı düşünüyor. etrafımdaki herkesten şüpheleniyor, bir değil iki değil herkes. hiç arkadaşım yok, sosyal hayatım sıfır. iş-ev-aileler çemberinde debelenip duruyorum. yani onu böyle düşünmeye itecek hareketlerim de yok. hatta kafası rahat olsun diye yapmadığı kalmıyor. ama bazen kafasında o kadar saçma olaylar kuruyor ve inanıyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum, çok bunaldım.
işe geldiğimde mutlaka iş telefonundan çaldırıp haber veririm geldim diye, çıkarken de öyle. anneme o bırakır, yukarı çıkınca evden çaldırırım.yanımda kimler var kimler yok öğrenmek ister, sözüme inanmaz, telefondan ortamdakilerin sesini dinletirim.kendi evimdeyken bile rahat değilim, kim geldi diye hesap sorar. başka bir mail adresinden, iş telefonundan başkalarıyla görüştüğümü, hatta onun kendi arkadaşlarıyla gizli gizli görüştüğümü düşünüyor ki o arkadaşları da başka şehirlerde,evimize de 1-2 kere gelmişlerdir o da eşleriyle çocuklarıyla! eşim tarafından yanlış anlaşılmamak adına aşırı derecede mesafeli de davranıyorum herkese,suratsızın teki oldum çıktım. ama bir türlü yenemiyorum bu düşüncelerini.
bu durum benim iş hayatıma, aileme, onun ailesine de etki ediyor. kafamda bu sorunlar varken insanlara karşı da normal davranamıyorum. yolda onu aldattığımla ilgili kavga etmişken, ailesinin yanına gittiğimde hep gülmemi, sevgi dolu davranmamı istiyor. ama yapamıyorum, yapım böyle, içim kan ağlıyorken gülemiyorum. böyle olunca da herkesin yaptığı, söylediği batıyor, bir de bu yüzden problemler yaşıyoruz. her kavgamızda boşanma dilekçeleri doldururuz, sonra evde suratlar asık birkaç gün geçirdikten sonra normale dönmüş gibi yaparız, sonra herşey başa döner, çok bunaldım sadece içimi dökmek istedim.
Seni çok iyi anlıyorum. senin de hakkında hayırlısı olsun canım.MasAllah diyeyim ne sabir varmis.. bunlarin adi patolojik kiskanclik oluyor.. maalesef benim esimde oyle.. yaklasik bir yilda flört nisan evlilik oldu.. ve suan bosanma karari aldik.. elimde yskamda telefon geziyordum.. surekli birseylerin izahatini veriyordum.. ya oyle bir alistiriyorlar ki seni sonrasinda bosluga dusuyorsun heo yanlis birsey yaptim hissine kapiliyorsun..Allah kolaylik versin.. boyle adamlar iftira da atar.. Allah korusun
[Qderinvera, post: 38518187, member: 366565"]evet yazılan yorumlar genelde benim bugüne kadar düşündüğüm, yapmaya çalıştığım şeyler. herkese teşekkür ederim yorumları için.
çok büyük kavgalar ettim, ailemin yanına gittim birkaç gün, ne zaman işe geldim ne zaman çıktım söylemedim, bana güvenmiyorsan ayrılalım deyip getirdiği boşanma protokolünü imzaladım, düzeltik sandım, bir daha olmasın diye boyun eğdim, istediklerini yaptım, ezdirdim kendimi.
sanırım madde 1 dışındaki herşeyi yaptım !
imzaladığım yeni bir boşanma protokolü evde bekliyor. sen git ver demiştim en son.
eğer vermediyse ve yine özürler dileyecekse, bu sefer konunun üstünü örtmeyeceğimizi, mutlaka birinden yardım almamız gerektiğini, yanaşmıyorsa boşanma davası açabileceğini söyleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?