Eşimin aşırı şüpheciliği :(

yani düşün birde iş arkadaşları ateş olmayan yerden duman çıkmaz ,kız fındık kırıyor var birşey diye düşünmüyorsa benn oky değilim

okypete 38514976 .!.:
yani düşün birde iş arkadaşları ateş olmayan yerden duman çıkmaz ,kız fındık kırıyor var birşey diye düşünmüyorsa benn oky değilim

Ne dedikodu artik...biri dese kimle konusuyordun diye kadının düşeceği duruma bak...yazdım bunu yorum da çok sakat bir durum resmen pamuk ipliğin de bir hayat

yani düşün birde iş arkadaşlarını ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanırım kız fındık kırıyor var birşey diye düşüğnmüyorsa benn oky değilim
beni biliyorlar, çok iyi tanıyorlar, öyle düşüneceklerini sanmıyorum.
etrafımdaki herkes "kendime bile sana olduğum kadar kefil olmam bu konuda" der durur.

Şu kurduğun cümleden ötesi benim için yok biliyor musun.Bir erkeğin karısına yapabileceği,en aşağılık en haysiyetsiz harekettir bu.
Değil düşünmek,şüphelenmek,bana böyle birşeyi ima dahi etmesini asla kabullenemem.
Ama ben hatayı sen de görüyorum.Senin kendine güvenin yok mu?Ne diye eşine kendini kanıtlama derdindesin.Nasıl böyle aşağılamayı,gururuna dokunası hareketi kabul ediyorsun.Bir de geldim çaldır,gittim çaldır,insanların sesini dinlet.Ne gerek var bunlara.Üniversite mezunuyum diyorsun.Bu acizliği,bu suçlamayı,bu aşağılayıcı tavırları kendine nasıl yaptırıyorsun.İnsan restini çekmez mi?Sen çocuk musun da azarlanıp suçlanacaksın.Dışardaki herhangi bir kadın mısın,onun nikahlı karısı,çocuğunun annesi misin?
Şöyle de bir dipnot eklemek istiyorum.Önceden güven zedeleyici bir olay mı yaşadı eşin senle ilgili

Ya bir erkek haltta karıştırsa,eşini aldatsa da,karısına böyle bir yakıştırmayı nasıl yapar.
Ama ruh hastası olduğu kesin.

beni biliyorlar, çok iyi tanıyorlar, öyle düşüneceklerini sanmıyorum.
etrafımdaki herkes "kendime bile sana olduğum kadar kefil olmam bu konuda" der durur.

Herkes yuze güler canım senin kocan ozelin herşeyin sevdiğin hayat kurup çocuk yaptığın senelerini verdiğin koca sana bunu yyapıyorsa herkes neler yapar bu kadar emin olma

eşimin hayata karşı bir güven sorunu var, ona göre insanlar genelde güvenilmezdir. yaşadığı birkaç olay da bunu tetiklemiş. işyerinde herkes ona karşı kumpas kurar, işten attırır vs.
ben onun güvenini zedelemedim. baştan beri fazlasıyla dürüst olmaya çalıştım. ama meğer bugünlerin kuyusunu kazıyormuşum kafası rahat olsun diye tavizler verirken. elbet bir gün anlar beni diye yaptım herşeyi, tevekkel allah, o görüyor nasılsa dedim...

Benim nişanlımda buna yakın bişey.Çok zor böyle birine düşündüklerinin doğru olmadığını anlatmak

Senin şu açıkladığın hiçbirşey onun yaptıklarını haklı çıkarmaz canım.Sebep her ne olursa olsun,böyle birşeyi kabullenmek,sineye çekmek,haddini bildirmemek,susmak,kendini ıspatlamaya çalışmak ebn az onun kadar senin de hasta olduğunu gösterir kusura bakma.Üzmek istemem ama.Hangi aklı başında kadın kabul eder böyle birşeyi.Hangi anne,hangi eş,böyle birşeyi kabullenir tavrını almaz,haddini bildirmez.Eski nişanlısı aldatmışmış.Banane derim senin eski nişanlından.Senin eski nişanlının suçunun cezasını ben mi çekeceğim.Benim de ömrüm gidiyor.Ben evleneceğim yuva kuracağım evlat vereceğim.Evimle barkımla ilgileneceğim.Bir de sabah kalkıp işe gideceğim.Eşşek gibi çalışacağım.Adam kaljksın benim telefon dökümanlarımı arkadaşlarımdan istesin.Sen böyle birşeye nasıl tepkisiz kalmaz,son noktayı koymazsın.Ya insan böyle birşeyi nasıl kabullenir.Kendini boynuzlu durumuna düşürmekle kalmıyor,seni arkadaşlarının içinde ne duruma düşürüyor.İnsanoğlu.Hiç mi milletin içinde acaba kalmıyor.Ya da ne gerek var böyle çirkin böyle iğrenç bir saplantı iş arkadaşlarına yansısın.
Senin anan baban abin amcan dayın kimsen yok mu?
kaynananın aklıyla mı hareket edeceksin.Kaynanan kıskançlıkla,damga vurmayı birbirine karıştırmış.SENİN KOCANIN Kİ KISKANÇLIK DEĞİL.Resmen,seni itham ediyor.Ve sen taviz verdikçe o haddini aşmış.
Bu adaın tedeavi edilecek bi tarafı yok.Tedavi de edilse,sen bunları ömrün boyunca unutamazsın.

Ne yaptinda böyle oldu benim kocam.tek başına tatile gonderir benide sormaz. Sonsuz güvenir sen demekki zmaaninda basit şeyler yaptın evlenmeden Adamın güvenini yiktin

Siz hala durumun ciddiyetini farkında değilsiniz
İşyeri arkadaşları güya ona tuzak kuruyor, siz aldatıyor, arkasından kuyusunu kazıyorsunuz falan
Bunlar sağlıklı düşünceler değil kesinlikle
Öyle oturup onun yaptıklarından pişman olmasını beklerseniz; daha çookk beklersiniz...
Kesindir diyemem tabi ama eşinizin ruh yapısı sağlıklı görünmüyor
Ve bu tür rahatsızlıklar tedavi edilmezse sizi de kendisini de çocuğunuzu da zor duruma sokar

Ne yaptinda böyle oldu benim kocam.tek başına tatile gonderir benide sormaz. Sonsuz güvenir sen demekki zmaaninda basit şeyler yaptın evlenmeden Adamın güvenini yiktin

şöyle söyleyeyim:
daha çıkmaya başlayalı birkaç hafta olmuştu. ben dişlerime dolgu yaptırıyordum. diş kliniğine birlikte gittik. o bekleme salonunda bekliyordu. işlem biraz uzadı tabi, biraz sıkılmış. benim de dolgum bitti, klinikten çıktık. neden bu kadar uzadı" diye sordu, ben de "iki dolguyu birden yaptı bugün. bir de en son, dişlerinizi böyle fırçalamalısınız diye yapay diş üzerinde uygulama gösterdi" dedim. yalan söylüyorsun, içerde adamla muhabbet ettin diil mi diye çıkıştı.
sonuç: yol ortasında tek başıma kalakaldım.
sonrasında özür diledi düzelttik.
aslında bu bir sinyalmiş o zaman. ama ben bunu anlayamayacak kadar aşıktım. beni nasıl da kıskanıyor dedim...

anladın mı canım, aslında benim yapmadığım, kafada yapmış gibi kurgulanan şeyler bitirdi güveni.

Bu adam hasta olmalı okurken ben bile bunaldım.
Sen ondan hiç şüphe duymuyormusun peki

Evlenmeden once cinsellik oluncada böyle oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…