yani düşün birde iş arkadaşları ateş olmayan yerden duman çıkmaz ,kız fındık kırıyor var birşey diye düşünmüyorsa benn oky değilimayrıca böyle davranarak arkadaşlarının yanında da küçük düşürüyor...
kadını aşalıyor.eşine inanmıyor birde arkadaştan kontrol yapıyor.
benim olsa ne telimi veririm ne kontrol ettiririm ne deme yani sadece eşi değil arkadaşlar da tehlike de
okypete 38514976 .!.:yani düşün birde iş arkadaşları ateş olmayan yerden duman çıkmaz ,kız fındık kırıyor var birşey diye düşünmüyorsa benn oky değilim
beni biliyorlar, çok iyi tanıyorlar, öyle düşüneceklerini sanmıyorum.yani düşün birde iş arkadaşlarını ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanırım kız fındık kırıyor var birşey diye düşüğnmüyorsa benn oky değilim
insanların içini bilemezsiniiz.beni biliyorlar, çok iyi tanıyorlar, öyle düşüneceklerini sanmıyorum.
etrafımdaki herkes "kendime bile sana olduğum kadar kefil olmam bu konuda" der durur.
Şu kurduğun cümleden ötesi benim için yok biliyor musun.Bir erkeğin karısına yapabileceği,en aşağılık en haysiyetsiz harekettir bu.Merhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim, 1 yaşında bir kızım var. ikimiz de aynı üniversiteyi bitirdik, güzel kariyerlerimiz var.
eşimle çok büyük bir problemimiz var ve bir türlü aşamıyoruz. sürekli benim onu aldattığımı düşünüyor. etrafımdaki herkesten şüpheleniyor, bir değil iki değil herkes. hiç arkadaşım yok, sosyal hayatım sıfır. iş-ev-aileler çemberinde debelenip duruyorum. yani onu böyle düşünmeye itecek hareketlerim de yok. hatta kafası rahat olsun diye yapmadığı kalmıyor. ama bazen kafasında o kadar saçma olaylar kuruyor ve inanıyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum, çok bunaldım.
işe geldiğimde mutlaka iş telefonundan çaldırıp haber veririm geldim diye, çıkarken de öyle. anneme o bırakır, yukarı çıkınca evden çaldırırım.yanımda kimler var kimler yok öğrenmek ister, sözüme inanmaz, telefondan ortamdakilerin sesini dinletirim.kendi evimdeyken bile rahat değilim, kim geldi diye hesap sorar. başka bir mail adresinden, iş telefonundan başkalarıyla görüştüğümü, hatta onun kendi arkadaşlarıyla gizli gizli görüştüğümü düşünüyor ki o arkadaşları da başka şehirlerde,evimize de 1-2 kere gelmişlerdir o da eşleriyle çocuklarıyla! eşim tarafından yanlış anlaşılmamak adına aşırı derecede mesafeli de davranıyorum herkese,suratsızın teki oldum çıktım. ama bir türlü yenemiyorum bu düşüncelerini.
bu durum benim iş hayatıma, aileme, onun ailesine de etki ediyor. kafamda bu sorunlar varken insanlara karşı da normal davranamıyorum. yolda onu aldattığımla ilgili kavga etmişken, ailesinin yanına gittiğimde hep gülmemi, sevgi dolu davranmamı istiyor. ama yapamıyorum, yapım böyle, içim kan ağlıyorken gülemiyorum. böyle olunca da herkesin yaptığı, söylediği batıyor, bir de bu yüzden problemler yaşıyoruz. her kavgamızda boşanma dilekçeleri doldururuz, sonra evde suratlar asık birkaç gün geçirdikten sonra normale dönmüş gibi yaparız, sonra herşey başa döner, çok bunaldım sadece içimi dökmek istedim.
Ya bir erkek haltta karıştırsa,eşini aldatsa da,karısına böyle bir yakıştırmayı nasıl yapar.Üzgünüm iki seçenek var.
1- Kişi kendinden bilirmiş işi.
2-Adam ciddi ruh hastası.
Eğer kendisi bir halt karıştırmıyorsa acil tedavi olsun,Allahım korusun bu durum ilerlerse sizin için tehlike çanları başlayacak çalmaya...
beni biliyorlar, çok iyi tanıyorlar, öyle düşüneceklerini sanmıyorum.
etrafımdaki herkes "kendime bile sana olduğum kadar kefil olmam bu konuda" der durur.
eşimin hayata karşı bir güven sorunu var, ona göre insanlar genelde güvenilmezdir. yaşadığı birkaç olay da bunu tetiklemiş. işyerinde herkes ona karşı kumpas kurar, işten attırır vs.Şu kurduğun cümleden ötesi benim için yok biliyor musun.Bir erkeğin karısına yapabileceği,en aşağılık en haysiyetsiz harekettir bu.
Değil düşünmek,şüphelenmek,bana böyle birşeyi ima dahi etmesini asla kabullenemem.
Ama ben hatayı sen de görüyorum.Senin kendine güvenin yok mu?Ne idye eşine kendini kanıtlama derdindesin.Nasıl böyle aşağılamayı,gururuna dokunası hareketi kabul ediyorsun.Bir de geldim çaldır,gittim çaldır,insanların sesini dinlet.Ne gerek var bunlara.Üniversite emzunuyum diyorsun.Bu acizliği,bu suçlamayı,bu aşağılayıcı tavırları kendine nasıl yaptırıyorsun.İnsan restini çekmez mi?Sen çocuk musun da azarlanıp suçlanacaksın.Dışardaki herhangi bir kadın mısın,onun nikahlı karısı,çocuğunun annesi misin?
Şöyle de bir dipnot eklemek istiyorum.Önceden güven sedeleyici bir olay mı yaşadı eşin senle ilgili
Benim nişanlımda buna yakın bişey.Çok zor böyle birine düşündüklerinin doğru olmadığını anlatmakMerhaba kızlar,
3,5 yıllık evliyim, 1 yaşında bir kızım var. ikimiz de aynı üniversiteyi bitirdik, güzel kariyerlerimiz var.
eşimle çok büyük bir problemimiz var ve bir türlü aşamıyoruz. sürekli benim onu aldattığımı düşünüyor. etrafımdaki herkesten şüpheleniyor, bir değil iki değil herkes. hiç arkadaşım yok, sosyal hayatım sıfır. iş-ev-aileler çemberinde debelenip duruyorum. yani onu böyle düşünmeye itecek hareketlerim de yok. hatta kafası rahat olsun diye yapmadığı kalmıyor. ama bazen kafasında o kadar saçma olaylar kuruyor ve inanıyor ki, nasıl baş edeceğimi bilmiyorum, çok bunaldım.
işe geldiğimde mutlaka iş telefonundan çaldırıp haber veririm geldim diye, çıkarken de öyle. anneme o bırakır, yukarı çıkınca evden çaldırırım.yanımda kimler var kimler yok öğrenmek ister, sözüme inanmaz, telefondan ortamdakilerin sesini dinletirim.kendi evimdeyken bile rahat değilim, kim geldi diye hesap sorar. başka bir mail adresinden, iş telefonundan başkalarıyla görüştüğümü, hatta onun kendi arkadaşlarıyla gizli gizli görüştüğümü düşünüyor ki o arkadaşları da başka şehirlerde,evimize de 1-2 kere gelmişlerdir o da eşleriyle çocuklarıyla! eşim tarafından yanlış anlaşılmamak adına aşırı derecede mesafeli de davranıyorum herkese,suratsızın teki oldum çıktım. ama bir türlü yenemiyorum bu düşüncelerini.
bu durum benim iş hayatıma, aileme, onun ailesine de etki ediyor. kafamda bu sorunlar varken insanlara karşı da normal davranamıyorum. yolda onu aldattığımla ilgili kavga etmişken, ailesinin yanına gittiğimde hep gülmemi, sevgi dolu davranmamı istiyor. ama yapamıyorum, yapım böyle, içim kan ağlıyorken gülemiyorum. böyle olunca da herkesin yaptığı, söylediği batıyor, bir de bu yüzden problemler yaşıyoruz. her kavgamızda boşanma dilekçeleri doldururuz, sonra evde suratlar asık birkaç gün geçirdikten sonra normale dönmüş gibi yaparız, sonra herşey başa döner, çok bunaldım sadece içimi dökmek istedim.
Senin şu açıkladığın hiçbirşey onun yaptıklarını haklı çıkarmaz canım.Sebep her ne olursa olsun,böyle birşeyi kabullenmek,sineye çekmek,haddini bildirmemek,susmak,kendini ıspatlamaya çalışmak ebn az onun kadar senin de hasta olduğunu gösterir kusura bakma.Üzmek istemem ama.Hangi aklı başında kadın kabul eder böyle birşeyi.Hangi anne,hangi eş,böyle birşeyi kabullenir tavrını almaz,haddini bildirmez.Eski nişanlısı aldatmışmış.Banane derim senin eski nişanlından.Senin eski nişanlının suçunun cezasını ben mi çekeceğim.Benim de ömrüm gidiyor.Ben evleneceğim yuva kuracağım evlat vereceğim.Evimle barkımla ilgileneceğim.Bir de sabah kalkıp işe gideceğim.Eşşek gibi çalışacağım.Adam kaljksın benim telefon dökümanlarımı arkadaşlarımdan istesin.Sen böyle birşeye nasıl tepkisiz kalmaz,son noktayı koymazsın.Ya insan böyle birşeyi nasıl kabullenir.Kendini boynuzlu durumuna düşürmekle kalmıyor,seni arkadaşlarının içinde ne duruma düşürüyor.İnsanoğlu.Hiç mi milletin içinde acaba kalmıyor.Ya da ne gerek var böyle çirkin böyle iğrenç bir saplantı iş arkadaşlarına yansısın.eşimin hayata karşı bir güven sorunu var, ona göre insanlar genelde güvenilmezdir. yaşadığı birkaç olay da bunu tetiklemiş. işyerinde herkes ona karşı kumpas kurar, işten attırır vs.
ben onun güvenini zedelemedim. baştan beri fazlasıyla dürüst olmaya çalıştım. ama meğer bugünlerin kuyusunu kazıyormuşum kafası rahat olsun diye tavizler verirken. elbet bir gün anlar beni diye yaptım herşeyi, tevekkel allah, o görüyor nasılsa dedim...
Ne yaptinda böyle oldu benim kocam.tek başına tatile gonderir benide sormaz. Sonsuz güvenir sen demekki zmaaninda basit şeyler yaptın evlenmeden Adamın güvenini yiktin
Evlenmeden once cinsellik oluncada böyle oluyor amaşöyle söyleyeyim:
daha çıkmaya başlayalı birkaç hafta olmuştu. ben dişlerime dolgu yaptırıyordum. diş kliniğine birlikte gittik. o bekleme salonunda bekliyordu. işlem biraz uzadı tabi, biraz sıkılmış. benim de dolgum bitti, klinikten çıktık. neden bu kadar uzadı" diye sordu, ben de "iki dolguyu birden yaptı bugün. bir de en son, dişlerinizi böyle fırçalamalısınız diye yapay diş üzerinde uygulama gösterdi" dedim. yalan söylüyorsun, içerde adamla muhabbet ettin diil mi diye çıkıştı.
sonuç: yol ortasında tek başıma kalakaldım.
sonrasında özür diledi düzelttik.
aslında bu bir sinyalmiş o zaman. ama ben bunu anlayamayacak kadar aşıktım. beni nasıl da kıskanıyor dedim...
anladın mı canım, aslında benim yapmadığım, kafada yapmış gibi kurgulanan şeyler bitirdi güveni.
Evlenmeden once cinsellik oluncada böyle oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?