- 1 Haziran 2017
- 100
- 106
- 18
- 36
- Konu Sahibi Zeynep7999
-
Arkadaşlar baslıkta belirttiğim gibi eşim aşırı zayıf. Aslında iştahı da iyi yemek yer ama ara öğün yemez biraz kilo alsın diye zorlasam midesi rahatsız oluyor. İştah açıcı surup falan mı kullansa ne yapsam... yardım edebilecek olan var mı
İns benimkine de fayda ederDiyetisyene gitsin.Seneler boyu erkek arkadasima git git dedim ki asiri zayif boyuna gore.Ikna oldu gitti ve 10 kilo aldi.Inanmiyordu alacagina ama aldi ve simdi de kendi daha alicam diyor.hedefi 6-7 kilo daha almak.Once kan tahlilleri ve tetkikleri yapilsin sonra sıkı bir diyetle alir.
Belki bağırsaklarında kıl kurdu vs gibi şeyler vardırArkadaşlar baslıkta belirttiğim gibi eşim aşırı zayıf. Aslında iştahı da iyi yemek yer ama ara öğün yemez biraz kilo alsın diye zorlasam midesi rahatsız oluyor. İştah açıcı surup falan mı kullansa ne yapsam... yardım edebilecek olan var mı
kaç yaşında, boyu, kilosu ne durumda?
eğer sağlığını tehdit edecek kadar zayıfsa bir doktora ve diyetisyene başvurun, değilse takmayın zayıflığın kimseye zararı olduğunu görmedim (dediğim gibi, sağlığını tehdit ediyorsa tedavi olmalı)
Kurt yok bence belirtilerinin hiçbiri yok çünküBelki bağırsaklarında kıl kurdu vs gibi şeyler vardır
175 boy 63 kilo ama cok daha zayıf duruyor. Sağlığında bir sorun yok çok şükür..kaç yaşında, boyu, kilosu ne durumda?
eğer sağlığını tehdit edecek kadar zayıfsa bir doktora ve diyetisyene başvurun, değilse takmayın zayıflığın kimseye zararı olduğunu görmedim (dediğim gibi, sağlığını tehdit ediyorsa tedavi olmalı)
Özellikle yaş önemli
Biz şimdi eşinizi bilmiyoruz 40 a yakınsa kilo alıma vücut meyleder de 20 ise çıta gibi olması olağan
Eşimin 19-20 yaşında giydiği pantolonlarla ben o yaşlarda da asla sığmazdım şimdi kendisi 90 kilo civarı
175 boy 63 kilo ama cok daha zayıf duruyor. Sağlığında bir sorun yok çok şükür..
Ama çok daha zayıf duruyor. Safinaz gibi neredeyse...yaaa çok zayıf diyince ben 50-55 kilo bişey düşünmüştüm, eşim 26 yaşındayken dünyayı yerdi 58 kiloydu, 1.85 boyu,
şimdi yaş 40 kilo 78 üstelik dikkat ediyor sözde
hiç uğraşmayın zamanla vermeye çalışacaksınız o kiloları...
Ama çok daha zayıf duruyor. Safinaz gibi neredeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?