Eşimin aşırı zayıflığı

Zeynep7999

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
100
106
18
36
Arkadaşlar baslıkta belirttiğim gibi eşim aşırı zayıf. Aslında iştahı da iyi yemek yer ama ara öğün yemez biraz kilo alsın diye zorlasam midesi rahatsız oluyor. İştah açıcı surup falan mı kullansa ne yapsam... yardım edebilecek olan var mı

Diyetisyene gidip adamakıllı bi listeyle sağlıklı kilo alması lazım. O zaman rahatsız da olmaz. Ne güzel metabolizması süper çalışıyo demek ki..

Rahatsızlığı da olabilir, doktora gitmekte fayda var.

Benim esimde ara ögün yemez hatta 2 ögün yer sadece ona rağmen normal kilosunda. Bünye meselesi birazda boşuna daha çok yesin diye zorlama. Bir doktorla gorusun belki ona gore bir cozum bulur.

Bende bir ara cok zayiftim ve kilo almamda inanilmaz zordur spora başladim 6 ögün yememe ragmen zar zor kilo aldim ama aldim. Spora gidebilir işe yariyor bir duzen olusturma acisindan basarili. Ama devam etmeli.

Kan ilaçları iyi kilo aldırır.aksam yatmadan da birşeyler yedirip yatırın.ogunde atlamazsa.evde surekli pasta börek pogaca bulunsun.

Eşim spor salonuna gidiyor kilo almak için, faydalı oluyor, sporu bırakınca geri veriyor, ay şaka gibi, gıcık oluyorum.

Doktora takviye danışmıştı, doktoru yaş ilerledikçe zaten kilo alacaksın hiç takviye vs uğraşma demişti.

Diyetisyene gitsin.Seneler boyu erkek arkadasima git git dedim ki asiri zayif boyuna gore.Ikna oldu gitti ve 10 kilo aldi.Inanmiyordu alacagina ama aldi ve simdi de kendi daha alicam diyor.hedefi 6-7 kilo daha almak.Once kan tahlilleri ve tetkikleri yapilsin sonra sıkı bir diyetle alir.

İns benimkine de fayda eder

Listesi biraz sagliksiz ama vucudunda kasa donusturecek hic yag olmadigi icin su anda vucuda sadece yag depolatiyor doktor.Belli kiloya geldimi kasa cevirmesi icin degistiricekmis diyeti.Protein yasak su anda mesela.Bir degisik diyetisyen.En onemli nokta yemeklerden yarim saat sonra ucu 1 arada iciriyor.O olmazsa olmaz demis mesela.Kahvalti,yemek sonrasi apar topar nescafe iciyor.

Ayni benim esimdede o sorun var benimde esimin istahi yerinde hatta asiri yedigi de oluyor hatta ben ona dönüp ayyy askim senin yedigin yemegi ben yesem balina gibi olurum diyorum. Ama ne yalan söyleyim kiskanmiyorum desem yalan olur adam yer ama banamisin demez.

Belki bağırsaklarında kıl kurdu vs gibi şeyler vardır

kaç yaşında, boyu, kilosu ne durumda?
eğer sağlığını tehdit edecek kadar zayıfsa bir doktora ve diyetisyene başvurun, değilse takmayın zayıflığın kimseye zararı olduğunu görmedim (dediğim gibi, sağlığını tehdit ediyorsa tedavi olmalı)

Özellikle yaş önemli

Biz şimdi eşinizi bilmiyoruz 40 a yakınsa kilo alıma vücut meyleder de 20 ise çıta gibi olması olağan

Eşimin 19-20 yaşında giydiği pantolonlarla ben o yaşlarda da asla sığmazdım şimdi kendisi 90 kilo civarı

175 boy 63 kilo ama cok daha zayıf duruyor. Sağlığında bir sorun yok çok şükür..

bizde de durum aynı, evlendiğimizde eşim 58 kiloydu (boy 1.85) en küçük beden takım elbiseyi alıp bi de tadilatla daralttırmıştık, şimdi 80 e yakın kilosu, üstelik o zamanlar yediklerinin yarısını anca yiyor

175 boy 63 kilo ama cok daha zayıf duruyor. Sağlığında bir sorun yok çok şükür..

yaaa çok zayıf diyince ben 50-55 kilo bişey düşünmüştüm, eşim 26 yaşındayken dünyayı yerdi 58 kiloydu, 1.85 boyu,
şimdi yaş 40 kilo 78 üstelik dikkat ediyor sözde
hiç uğraşmayın zamanla vermeye çalışacaksınız o kiloları...

Ama çok daha zayıf duruyor. Safinaz gibi neredeyse...

Adamı neden değiştirmeye çalışıyorsun ki
Yiyorsa ve sağlıklıysa bu yeter.
Metabolizması çok hızlı demekki.
Adamı dr a götürüp ilaç kullandırıp psikolojisini bozma.
Kimisi yer kilo alamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…