Eşimin aşırı zayıflığı

Tok yatmıyorsa kilo almaz. Yatmadan önce sütün içine bal, arı sütü, bıldırcın yumurtası öneriyorum. Bıldırcın yumurtası ve arı sütünün çok faydası var aşırı zayıflığına iyi geliceğini sanıyorum.

Ben burdan kendime pay çıkardım yemek sonrası neskafeyi yasakladım şuan

Diyetisyenlerin ne kadar bir eğitim aldıklarını cidden merak ediyorum. 3 ü 1 arada denilen şey kansere davetiye. Hem.şeker hem yanmış süt proteini var onlarda. Kilo için bunu sevdiğiniz birine icirmeyin.

Esim benimle tanismadan once cok zayifmis. Eski fotolarini gordum de inanamadim. Yanaklar iceri cokmus, vucut celimsiz. Sonra vucut gelistirmeye baslamis. Ilk tanistigimizda baya iyiydi geniz omuzlu dolgun yuzlu falan. Sonra evlenince bu defa saldi simdi gobekli bir kocam var

Bence en iyi yontem vucut gelistirme.

Esim de her yemekte ekmege gomulmesine ragmen kilo almiyor. Allahtan kaslı bi vucudu var da sırıtmıyo. Mide asidiyle alakali demisti sordugumda. Esinizin de boyle bi seyi olabilir belki.

Pasta borek pogaca önermek nedir kalitesiz ve sagliksiz ne varsa yazmissiniz :))) bacim metabolizma denen bir durum var oncelikle kocanda seker hastaligi olabilir hipertiroid olabilir yahuu endokrine gotur once... :) baktin tertemiz o zaman guzel bir beslenme programi dahilinde ağırlık çalısacak bak dikkatini cekerim cardio değil ağırlık idmanı yapacak bol protein kaliteli karbonhidrat tuketecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…