- 17 Aralık 2015
- 27.110
- 49.567
- 598
belki babasi belki değil ama yerinizde olsam kurcalamamIlk esi ben degilim mi demek istedi yoksa kari koca olmadik mi demek istedi anlamadim. Kv esim kucukken guvenip babasina vermezmis mesela. Bilmiyorum ne demek istedi ama cok buyuk bir sir bu soyledigi ona eminim. Telefonda konustular. Esimin yanindaydim. Esime defalarca yalniz misin kimse duymuyor dimi diye sordu soylemeden once.
Simdiki babasi da oyle. Esime iskence etmis. Hakaret etmis dovmus gram faydasi olmamis. Simdi de bize maddi beklentilerle geliyor.Allah aşkına ne fark eder? Diğer adamın varlığından şimdi haberiniz olmuş, eşinize bu yaşına kadar kim baktıysa gerçek babası odur. Diğeri bir baba olacaksa şam babası olur ancak.
Su an gorusmuyorlar zaten.Konularınıza şöyle bir göz attım hep kayinvalide etrafında dönüyor. İçinizden geçen babasının gerçek babası olmaması mı ? Bu şekilde kv ile eşinizin arası belki daima bozulur düşüncesi mi ?
Hıı diyosun ki diğer adam biyolojik babası çıksın, biz de para vermeyiz vasıfsıza..Simdiki babasi da oyle. Esime iskence etmis. Hakaret etmis dovmus gram faydasi olmamis. Simdi de bize maddi beklentilerle geliyor.
Eşiniz ne iş yapıyor bir işi var mı? Tek başına mı büyümüş?Simdiki babasi da oyle. Esime iskence etmis. Hakaret etmis dovmus gram faydasi olmamis. Simdi de bize maddi beklentilerle geliyor.
Yazmışsınız daha önceki konuda ama bir barış bir küs devam ediyorlar. Ağlıyor eşiniz tekrar gidiyor dert yanıyor falan.Su an gorusmuyorlar zaten.
Eyvah şimdi 7 aylık doğuranların eşleri şüphelensin acabağğ çocuk bendenmi diyeEsim yedi aylik dogmus onu biliyorum bir de.
Yanlışım varsa düzeltin. Siz eş ailesinden bikmissiniz ve eğer gerçek babası değilse hem ondan, hemde bunca yıl kandırmış olacağı için annesinden kurtulmuş olacaksınız. Amaç bu sanırım.Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.
Cunku su anda baba dedigi insandan nefret ediyor ve halen onun derdini cekiyor. Cefakar fedakar annesi kendisini acindirmaya devam ediyor. Belki de anlamsiz bir merak. Şok oldum duydugumda. Siz olsaniz aklinizi kurcalamaz miydi.
Bence konu sahibi kardeşimizin eşinin ailesine maddi /manevi destekleri var...bu olay vesilesi ile bunu sonlandırmak istiyorAllah aşkına ne fark eder? Diğer adamın varlığından şimdi haberiniz olmuş, eşinize bu yaşına kadar kim baktıysa gerçek babası odur. Diğeri bir baba olacaksa şam babası olur ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?