- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
İnsan eşi için nasıl banane onun hayatı der ki :/ adam durup dururken neden bunu soylerki belkide devamınıda getirmek istedi ama yapamadı. Her 7 aylık dogana şüpheyle bakılmaz evet ama bu olay biraz farklı. O konuşmadan sonra eşinizde hiç fatklılık olmadı mı? Belkide onunda aklına geldı ama ögrenmek istemiyordur
KötüymüşHerkes konu sahibine "seni ilgilendirmez" demiş ama konu sahibi eşinin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordu kocasından.
Asıl kayınpeder o değilse bu kadın neden çekmek zorunda ki onları?
Eşi " babamdır, idare et ne yapalım" diye düşünürken konu sahibi psikologluk oldu.
Asıl kayınpeder bile olsa yine de çekmek zorunda değil yaa o da ayrı bir konu
Hep kaynanası bunların arasını bozuyor. Bir kere de bu bozsun onların arasınıKötüymüşyine de herşey daha kötü olabilir. Mesela gerçek babasıdır ve herkes konu sahibine karşı cephe alır. Eşi de ailenle aramı bozmaya çalışıyorsun der ve ilişkileri daha fazla bozulur. Üvey babası çıkabilir, ama bu defada eşi beni büyütmüş bu kadar sene, seni ilgilendirmez diye cephe alabilir.
Bunları yazdım çünkü karısının yanında olan bir adam yok ortada dediğine göre.
Eşiniz niye babayla görüşmuyorBence karışmayın erkekler bu konularda cok.hassas ve paylaşmayı sevmez benim esimde öz babasıyla görüşmez onla ilgili konismaz soru sormaz size tavsiyem ellesmeyin kendi içinde çözer bu problemi
Daha doğmadan bırakıp gitmiş ve zamanında hiç arayip sormamış erkekler bu durumda çok hassas oluyor baba eksikliği çok başka öyle herhangi bir konuya benzemiyorEşiniz niye babayla görüşmuyor
:) hemen de böyle durumlarda bebekler 7 aylık doğuyolar çok garip değil miEvlilik tarihlerini bilmiyorum ki. Ama hemen esim dogmus. Yani bir iki sene bekleyelim dememisler onu biliyorum. Esim yedi aylik dogmus onu biliyorum bir de.
Eşlerimiz 'başkası' mı oluyor? Bir hayatı bir yastığı paylaşıyoruz. Şahsen ben babamdan nefret ediyorsam gerçek babam olmadığını duymak bilmek isterdim. Benim eşim de babasından nefret ediyor 'keşke biri çıkıp sen evlatlıksın dese' diyor.Baskasinin hayati, yasanmisliklari neden benim aklimi kurcalasin? Herkes kendi hayatindan sorumludur. Kimseyi yargilamak benim haddim degildir diye dusunurum ben. Size dedikodu malzemesi cikti bence itiraf edinfazla merakakli bir tipsiniz bence :)
Kusura bakmayın benm eşiminde babası problemlide oyüzden sordum bazı ana babalar ne kadar acımasız yaa gercekten böyleleri insan değilDaha doğmadan bırakıp gitmiş ve zamanında hiç arayip sormamış erkekler bu durumda çok hassas oluyor baba eksikliği çok başka öyle herhangi bir konuya benzemiyor
Eşlerimiz 'başkası' mı oluyor? Bir hayatı bir yastığı paylaşıyoruz. Şahsen ben babamdan nefret ediyorsam gerçek babam olmadığını duymak bilmek isterdim. Benim eşim de babasından nefret ediyor 'keşke biri çıkıp sen evlatlıksın dese' diyor.
Her ilişkinin dinamiği farklı gerçi. Ben olsam eşime bu düşüncelerimi açardım. Hem konu sahibinin kp'i sorunlu birisi. Maddi beklentisi varmış falan. Eğer öz babası olmadığını ortaya çıkarırsa kurtulurlar daha ne.
Keşke benim kp'im de sahte çıksa. Kurtulurdu eşim de ben de.
Önemli değil canım 10 yil oldu eşimle tanısali hala konuşmayız biylekonulariKusura bakmayın benm eşiminde babası problemlide oyüzden sordum bazı ana babalar ne kadar acımasız yaa gercekten böyleleri insan değil
Hayır okuduğumu gayet de anladım. Bence siz anlamadınız da, neyse.Okudugunu anlamadan alintilama olur mu.
Ha yani ne oluyormuş bunca yıllık karısıyla?ben annenin kocasi degilim ne demek onu anlamadim neyiymis kocasi degilse
Ya Bu defa her şeyler ortaya dökülüp bu yaştan sonra boşanmaya kalkarlarsaHep kaynanası bunların arasını bozuyor. Bir kere de bu bozsun onların arasını
Şaka bir yana ister üvey ister öz olsun, bakmışsa bakmış. Bakmış diye konu sahibini psikolojisini bozmak zorunda mı?
kimsenin bunları yapmaya hakkı yok.
Orası da var tabiki. Ama kayınpeder bile bile evlendiyse bu saatten sonra neden boşansın?Ya Bu defa her şeyler ortaya dökülüp bu yaştan sonra boşanmaya kalkarlarsa
All bu defa aynı evde kaynanaya beraber yaşama konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?