Kv deniz cok fedalar guclu bir kadinmis.esinizdeki ozlemden daha guclu olan duygu kirginlik kizginlik.
Annesinin yerine baska kadin,cocuklarina denk baska cocuklar..
Onlarin hep daha onde gelmesi ofke duyuyor haksizliga.annesini uzdugu icin kiziyor,sorumlu bir baba olmadigi icin kiziyor,diger kadindan olan cocuklari daha ustte tuttugu icin kiziyor.haklida olmasada olur...
Sorsa ne olacakki giden yillar gelmeyecek.herzaman kadinlar fedakar.bosversin babayi ihtiyaclari varken yokmus artik hic olmasin benceHep şunu der birgün ceketini alıp gelecek bize tekrar. O zaman ben de hesabını sorucam yasadiklarimizin
Bunu ben de merak ediyorum. Babasi vefat eden yahut bir sekilde onsuz büyüyen erkek çocukları cok çabuk mu pes ediyorlar? Hayata bağlılıkları daha mı az oluyor.. bunu hep merak etmisimdir.
Hep şunu der birgün ceketini alıp gelecek bize tekrar. O zaman ben de hesabını sorucam yasadiklarimizin
Ben daha güçlü olduklarını fakat saklamaya çalıştıkları bi özgüvensizlik olduklarını gözlemledim. Bazen ben de nasıl davranmalı ne yapmalı bilemiyorum.
@Kahve-Kokulu-Kadin tecrübe sahibi bu konuda, beni de aydınlatırsan sevinirim.
Hayır öyle olmuyor.Bunu ben de merak ediyorum. Babasi vefat eden yahut bir sekilde onsuz büyüyen erkek çocukları cok çabuk mu pes ediyorlar? Hayata bağlılıkları daha mı az oluyor.. bunu hep merak etmisimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?