Hayır öyle olmuyor.
Sadece rol model eksiği oluyor hayatlarında.
Bir örneğin, yol göstericinin, ışık tutan birinin eksikliğini hissediyorlar.
Bir yanları eksik kalıyor, onu deli de sevseniz, herkes yerine de sevseniz eksiği kapatamıyorsunuz.
Boşan, ben evlenicem demek.Nikahi ver ne demek?
Asla geçmiyor böyle yaralar. Eşinizi çok iyi anladım. Yarama tuz bastı yazdıklarınız, o yüzden daha yazamayacağım. Eşinize sımsıkı sarılın, olur mu?
çocuğunuz var mı bilmiyorum ama eşinizin görmediği baba sevgisini çocuklarına vereceği çok açık. kayınvalidenize de helal olsun. kayınvalidesi ile bu durumda km kabul eder ki yaşamayı
Zaten o eksik nasıl kapansın ki.. annenin yeri baska babanin yeri baska eşin yeri baska..
Benim eski erkek arkadasımın da babasi vefat etmisti o küçükken. Çok güçlüydü elbette, hayatındaki her seyi 5 kere düşünürdü, kimseye güvencesi olmadığı icin de sorumluluklarına bağlıydı. Ama sadece cok cabuk negatifi düşünürdü, hemen "artık olmycak, düzelmez artk" diye demoralize olurdu. Sürekli kötü düşünmeye yatkındı.
Bunun sebebi bu mu acaba diye düşündüm simdi bu konuyu okuyunca
Ben daha güçlü olduklarını fakat saklamaya çalıştıkları bi özgüvensizlik olduklarını gözlemledim. Bazen ben de nasıl davranmalı ne yapmalı bilemiyorum.
@Kahve-Kokulu-Kadin tecrübe sahibi bu konuda, beni de aydınlatırsan sevinirim.
Eşim sadece babasından ufacık bir sevgi istedi ama o da yok malesef. Ben bile konuştum kayinpederimle ne olur dedim arada bir ara laf olsun diye bir nasılsın de dedim. Ama anladım ki konuşmaya bile degmezmis
Eşiniz için üzüldüm .
Benim eşimin babası da o doğmadan ölmüş.O görmediği babasını özler bazen kızar,sinirlenir ama biliyorum ki çok üzülüyor.
Koca adamlar da olsalar baba kavramına özlem içindeler.
Neyse ki onunla üzülen sizin gibi bir eşi var .
O tarz adamlar konusmaktan anlamıyor ne yazikki. Keske esiniz de annesinin sözünü dinlemese artık o adamı hayatından cıkarsa..
Uckuruna sahip çıkmayıp yolunu gözleyen ailesini yarıyolda bırakıyorsa saygı duyulacak bir yanı yok o adamın. Ne kadar igrenc bisey ya.. karın senin yoklugunda baba rolünü de üstlensin, cocukların senden mahrum kalsın sen orda libidona sahip cıkama. Keske memleketinde otursaydı da adabıyla yasasaydı ailesiyle.. hepsi nefretlik bunlarin.
Esinizin durumuyla eski erkek arkadasımin durumu bir degil elbette.. ne diyim allah yardımcınz olsun. Keske hayatinizdan cıkarsanz o cibilliyetsizi.
Konu da bahsetmedim uzun olmasın diye ama bazı sorunlar çıktı artık gorusmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?