Ay abartmayın Allah Aşkına ya. Her şeyi dramatize etmeye bayılıyoruz.
tamam baksaymış daha doğru olurmuş ama konu sahibini böyle mesajlarla huzursuz etmeye ne gerek var?
ne alakasi var onla.onun o ortamda olmadiginiz icin ne anlatamaya çalıştığımi pek abladiginizk sanmıyorumTek derdin bu olsun. Televizyondaki kızlara da baktırma o zaman. Ondan çok bir farkı yok. Erotik filmde seyretirme. Hayalde kurdurma. Hayret birşey ya. Sizin sanırsamki başka derdiniz yok
bunu düşündükçe de nasıl sinir oluyorum utanc duyuyorumKız açısından düşünün.O da rahatsız olmuştur belki.Düşünsenize çocuğunu oynatma bahanesi ile sizi rahatsız ediyor.
is oraya gekirse pekte o lafın önemi kalmaz gibi geliyor o saatten sonra beni suclu bulmus yada bulmamais önemli olmaz benom icinbence uzatmayin. insanin eline koz vermek oluyor bu. Allah korusun bi aldatma olayi bile olsa "benle konusup suratimami baktin" lafini bile duyabilirsiniz. yani elbette agir bisey yapmiyorsunuz ama insanoglu, karsimiza ne ile geleceklerini kestirmek zor
Olayları büyütup insanları huzursuz etmeye ortalığı karıştırmaya ne kadar da meraklısınız. Adam bakmış bahsettiğine gore kız gösterişli biz bile öyle bayanları görünce dönüp suzuyoruz tabiki eşinin yaptığı hareketleri haklı çıkarmaz tepkini göster en sert şekilde ama abartılacak kadar büyük bisey de degil can sıkıcıbugün bakar fırsatını bulsa aldatır
olsun. yani simdi burda gekipte benim sevgilim/kocam asla bakmaz diyen kadin da, asla bakmam diyen erkek te yalan soyler. onemli olan baska seyler var. buyutmeyin cok fazla bence, daha once bunu sik sik yaptigini gorduyseniz hadi tamam. ama bi kereye mahsus bir olay icin hayati zindan etmeyiis oraya gekirse pekte o lafın önemi kalmaz gibi geliyor o saatten sonra beni suclu bulmus yada bulmamais önemli olmaz benom icin
Kız açısından düşünün.O da rahatsız olmuştur belki.Düşünsenize çocuğunu oynatma bahanesi ile sizi rahatsız ediyor.
Upuzun saçlı gösterişli diyosun. Sende kendini bakıma sok saçlarını uzat sende gösterişli ol o zamandün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!
O da evlenirken upuzun saçlı gösterişli biriyle evlenseymişUpuzun saçlı gösterişli diyosun. Sende kendini bakıma sok saçlarını uzat sende gösterişli ol o zaman
Sen bir baksana Bi adama kocanın yanında ne olacak erkek olunca elinin kiri ne olacak sanki oluyoOlayları büyütup insanları huzursuz etmeye ortalığı karıştırmaya ne kadar da meraklısınız. Adam bakmış bahsettiğine gore kız gösterişli biz bile öyle bayanları görünce dönüp suzuyoruz tabiki eşinin yaptığı hareketleri haklı çıkarmaz tepkini göster en sert şekilde ama abartılacak kadar büyük bisey de degil can sıkıcı
Zaten bakıma soksada evdekinin değeri unutuluyo evlenirken saclarım kalçamdaydı hiç kesmedim 4 yıllık evliyim adam daha yeni soylene soylene saçimi kestirdi kotuymuş yakışmıyomuş bilmemne evdeki güzel gelmiyo işteO da evlenirken upuzun saçlı gösterişli biriyle evlenseymiş
yok uzatmıyorum ama bundan sonra çekeceği var elimdenBence çok fazla uzatmayın evet bakmasaymış iyi olurmuş ama bazen dikkat çekici kadın veya erkeğe bende bakıyorum herkes bakar , çok sık olmadığı müddetçe böyle küçük şeyleri büyütmemek gerek.
bir kere oluyor ama güven gidiyor elbet uzatmıcam zindan etmicem konusunu daha açmıcam ama artık her güzel kız gördüğümde otomatikmen eşime bakıyor olucam sanırım bakıyor mu diye bir süre böyle giderolsun. yani simdi burda gekipte benim sevgilim/kocam asla bakmaz diyen kadin da, asla bakmam diyen erkek te yalan soyler. onemli olan baska seyler var. buyutmeyin cok fazla bence, daha once bunu sik sik yaptigini gorduyseniz hadi tamam. ama bi kereye mahsus bir olay icin hayati zindan etmeyi
he ben gösterişim yok dedim yada saçlarım kısa bunun sınırımı var allah aşkına ayrıca o erkeğin sorunu ben gayet kendim için bakımlı bir bayanım pasaklı değilim evde bile bakarım kedime eşim bakmaz tam tersiUpuzun saçlı gösterişli diyosun. Sende kendini bakıma sok saçlarını uzat sende gösterişli ol o zaman
:) hemen kadına yüklenirler sen güzel ol bakımlı ol o adam olsun önce sevilen kadın güzelleşiyor zaten :)O da evlenirken upuzun saçlı gösterişli biriyle evlenseymiş
ya alışma varya ondan oluyor güzellikle alakalı değil dikkat çeksin yeter benden gencini güzelini bulamaz ayrıcaZaten bakıma soksada evdekinin değeri unutuluyo evlenirken saclarım kalçamdaydı hiç kesmedim 4 yıllık evliyim adam daha yeni soylene soylene saçimi kestirdi kotuymuş yakışmıyomuş bilmemne evdeki güzel gelmiyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?