dün akşam annemden döndük eşim ve kızımla sitede oturuyoruz arabadan iner inmez kızım sitedeki parka koşmaya başladı genç bir kız vardı parkta upuuzun sarı saçlı gösterişli ...kızım o tarafa koşuna karşı karşıya geldik tabiki baktım karşımdak,i insan sonuçta neyse eşim arabayı halletti kapıyı kilitledi sonradan geldi kızım bu sefer diğer taraf dönmüştü kızdan uzaklaşmıştık göz mesafesi sonra ben durdum eşim kızımızla ilgilenmeye başladı gereksiz topla artis hareketler yapıp kıza bakıp durdu kaç kez sayamadım en az 3 4 yani sonra çocuklar vardı hem kızımı seviyor hem eşimin hareketlerini ooo felan diyip tezaraut tutuyorlardı sonra bisiklet ile ilgili birşey dediler kız çok farklı yerde olduğu halde eşim kıza tekrar baktı uzunca ve sonra bisiklete döndü ben hiç birşey demedim sadece izledim eve gidelim dedi geldik sonra yüzüm düştü sigara almayı unutmuş sigaraya almaya indi geldi neyse sorup duruyor birşey mi oldu diye hayırdır dedim birşey mi olması lazım neyse kızımı yatırdım yanına yattım gene birşey demiyorum resmen bakışları saçma sapan hareketleri aklıma geliyor midem bulanıyordu...başımı okşamaya başladı ısrarla sorunca kıza defa baktın benim yaNIMDA UTANMADAN DEDim midem bulanıyor konuşmak istemiyorum dedim sonra evet baktım ama art niyetli değil asen baktın sen rahatsız oldun diye baktım dedi inanmadım sustum hala susuyorum akşamdan beri sadece dinliyorum sürekli açıklıyor seviyor sabah uyurken sevdi gitti bence suçluluk duygusu ne yapmalıyım bilemiyorum susmak sanırım ona ceza oluyor nefisine sahip çıkması lazımdı oysa!!!