- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
- Konu Sahibi dutturudunya
-
+1Kadin ya deli ya da esinizden guc alip yapmis bunlari. Esiniz de ilk durumda masum,ikinci durumda masum degil ve tirsiyor.
Kavga ettigi bi kadin neden naber yazsin ki ama etrafta çatlak insan cok yapmista olabilir ama mesajlari niye sildiki bak boyle böyle oldu gör istedim diye niye gostermesin ki ama bilemedim simdi bence gozunuz ustunde olsun hatta isyerine haber vermeden ziyarete gidinEşim gece vardiyasında çalışıyor.Birkaç gündür değişik halleri vardı bana bişeyler anlatmak istediğini düşünmüştürm hareketlerinden ve konuşmalarından.Bu sabah işten geldi ve ordan burdan konu açarak sana birşey anlatıcam ama yanlış anlarsın diye çekiniyorum dedi.Bnde anlatmasını istedim.İş yerinde eski bir çalışan kadın ziyarete gelmiş tabi eşim kadını tanımadığı için içeri almak istememiş onun üzerine kavga etmişler falan.Kadın eşimden numarasını istemiş eşimde vermemiş.Kadında ben buluurm numaranı demiş eşimde bulamazsın diyip kızmış.Daha sonra bu bayan eşimin bi arkadaşından eşimin numarasını almış ve aramış hani hani numaranı bulamazdım demiş eşimde aradığı için kızmış ve telefonu kapatmış.Daha sonra bu kadın eşime whatsapp dan msj atmış nbr falan diye eşim tekrar kızmış ben eşimi seviyorm çoluğum çocuğum var demiş.Kadın ben zaten arkadaşça yazıyorm demiş.Eşimde ben bilmem bidaha ne ara nede yaz eşime anlatıcam zaten demiş kadında saçmalama yuvan yıkılır söz daha aramıycam falan demiş.Eşimin telefonu hep ortalıktadır saklamaz bunu bana anlatınca tabi ben biraz bozuldum niyr mesajları sildin falan dedim oda tepkini bilemediğim için korktum sildim dedi.Birdaha ararsa söz numarasını sana vercem dedi.Şimdi ben hiçbişey olmamış gibimi davranayım napayım bilmiyorm.Sizce eşimin anlattıklarıyla sınırlı kalmışmıdır yaşananlar..
Ortada bir tehdit varmı bilemiyorum ama bana savcılığa gidwlim whatsapp dökümlerini çıkarttıralım falan diyo onuda araştırdım sd kartı olmadığı için whatsapp mesajları yedeklenmemiş ve bulamıyoruz bana savcılık teklifinin nedeni de buD dutturudunya Yapacagin sey herseyi cozecek.. Napacaksin biliyor musun ?
Esini karsina alip
Bak cnm madem oyle seni rahatsiz etti bu durum beni de rahatsiz etti bu yuzden pztesi hemen gidip sikayetci olacagiz diyeceksin. Esinle savciliga gidip esin huzur bozma, tehditten sikayetci olacak. Mutlaka ifade tutanaginin bir ciktisininda alip sana gosterecek.. Eger gercekten dogru soyluyorsa bunu kabul edecektir ama kiviriyorsa iste o zaman sikinti var demektir..
yine de şikayetçi olun. kadın eşini taciz etmiş. eğer yalansa eşin şikayetçi olmak istemeyecektir. doğruysa hem kadına ders olur, hem de eşin bir daha cevap vermeden engellemeyi öğrenir.Ortada bir tehdit varmı bilemiyorum ama bana savcılığa gidwlim whatsapp dökümlerini çıkarttıralım falan diyo onuda araştırdım sd kartı olmadığı için whatsapp mesajları yedeklenmemiş ve bulamıyoruz bana savcılık teklifinin nedeni de bu
Iyi de savcılık o kadına ulaşır o kadının watsap dokumlerine bakılırOrtada bir tehdit varmı bilemiyorum ama bana savcılığa gidwlim whatsapp dökümlerini çıkarttıralım falan diyo onuda araştırdım sd kartı olmadığı için whatsapp mesajları yedeklenmemiş ve bulamıyoruz bana savcılık teklifinin nedeni de bu
Yani şöyle eşimin telde hafıza kartı olmadığı için mesajlar yedeklenmemiş oda diyorki savcılığa gidelim savcılık kimle ne zaman ne konuşmuşumum ne yazışmışım hepsi çıksın döküman versinler dedi mantıklı geldi sanırım savcılığa bi uğrıycaz tel dökümanları ve whatsapp dökümanları içinIyi de savcılık o kadına ulaşır o kadının watsap dokumlerine bakılır
En çok kızdığım noktada bu zaten neden cvp verdin yada neden engellemedinde konuşma gereği hissettin kadından şikayetçi olmak istediğini fakat iş yerinden kovulmaktan korktuğunu söylüyor çünki daha önce kadının bikaç kişi ile kavgasına denk gelmiş şikayet ederimde oda gelir işyerinde kavga çıkarır patronda işyerindeki disiplinden dolayı işten atarsa ben ne yaparım diyor.Off bilmiyorum yani kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez boşanmanın eşiğine gelenlerde çok iyi bilirki kolay verilebilen bir karar değil malesefki.Bi yanım ona inanıyor gibi oluyor diğer yanım neden madem kızıyoda engellemeden muhatap oluyor diyor.Açıkçası çok daraldım başımı alıp gidesim varda nereye gidiyosun 2 çocukla anne baba kapısına dönmek istesen anneye anlatsan birton nasihat verecekler sanki göz yummak zorundaymışım gibi ayrı eve çıkmak istesen meslek yok bişey yok okulu bırakıp koca peşine düşersen olacağı bu aklınızı başınıza toplayın okuyan bekar kızlar.Aşkınızdan ölseniz dahiii asla ama aslaa bi adam için okumamayı tercih etmeyin sonra ahanda kakalak gibi kalırsınız böle 2 çocukla ne yapcam diye.Rlimde mesleğim olsa doğrumu yanlanmı ortaya çıkarmak içinmi uğraşırdım yaaa.Atardım k.ç na tekmeyi hadi cnmmm mesajlaştığın kadın çeksin birazda kahrını der arkama bile bakmazdım.....yine de şikayetçi olun. kadın eşini taciz etmiş. eğer yalansa eşin şikayetçi olmak istemeyecektir. doğruysa hem kadına ders olur, hem de eşin bir daha cevap vermeden engellemeyi öğrenir.
Savcılığa gidip kocamdan şüpheleniyorum, kimlerle ne kpnuşmuş bana bi söylermisiniz mi diceksiniz???Yani şöyle eşimin telde hafıza kartı olmadığı için mesajlar yedeklenmemiş oda diyorki savcılığa gidelim savcılık kimle ne zaman ne konuşmuşumum ne yazışmışım hepsi çıksın döküman versinler dedi mantıklı geldi sanırım savcılığa bi uğrıycaz tel dökümanları ve whatsapp dökümanları için
Kendinize yüklenmeyin, okuyanları da görüyorum ben bazı ev hanımları daha gururlu emin olun..En çok kızdığım noktada bu zaten neden cvp verdin yada neden engellemedinde konuşma gereği hissettin kadından şikayetçi olmak istediğini fakat iş yerinden kovulmaktan korktuğunu söylüyor çünki daha önce kadının bikaç kişi ile kavgasına denk gelmiş şikayet ederimde oda gelir işyerinde kavga çıkarır patronda işyerindeki disiplinden dolayı işten atarsa ben ne yaparım diyor.Off bilmiyorum yani kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez boşanmanın eşiğine gelenlerde çok iyi bilirki kolay verilebilen bir karar değil malesefki.Bi yanım ona inanıyor gibi oluyor diğer yanım neden madem kızıyoda engellemeden muhatap oluyor diyor.Açıkçası çok daraldım başımı alıp gidesim varda nereye gidiyosun 2 çocukla anne baba kapısına dönmek istesen anneye anlatsan birton nasihat verecekler sanki göz yummak zorundaymışım gibi ayrı eve çıkmak istesen meslek yok bişey yok okulu bırakıp koca peşine düşersen olacağı bu aklınızı başınıza toplayın okuyan bekar kızlar.Aşkınızdan ölseniz dahiii asla ama aslaa bi adam için okumamayı tercih etmeyin sonra ahanda kakalak gibi kalırsınız böle 2 çocukla ne yapcam diye.Rlimde mesleğim olsa doğrumu yanlanmı ortaya çıkarmak içinmi uğraşırdım yaaa.Atardım k.ç na tekmeyi hadi cnmmm mesajlaştığın kadın çeksin birazda kahrını der arkama bile bakmazdım.....
Tabi öle olmuyormuydu yoksa.Şu aldatılan kadınlara da neden hepten cahil damgası vurursunuz anlamam ki.Ben öle dicem veriyolarmı vermiyolarmı sanada haber veririm ilerde lazım olur belki diye..Savcılığa gidip kocamdan şüpheleniyorum, kimlerle ne kpnuşmuş bana bi söylermisiniz mi diceksiniz???
Konu o kadar lambur lumbur ilerlemiş ki...
Eksik çok şey var sanki..
Kadın naber yazdığında,eşimi seviyorum demesi falan ne alaka olmuş...
Kurcala sen bu işi...
Evt öle dedim ama içim kıpırkıpır inan.Aynı soruyu sordum ona yrminler etti anlattıklarımdan ne bir eksik ne bir fazla dyee.Ama gelde onu bana sor inanabiliyormuyumBu yoruma katılıyorum . Ek olarak bunu eşine sakın belli etme, inanmadiysan bile inanmış gibi yap.
Şayet doğruysa bir daha bir şey anlatmaz tepkilerin eğer fazla olursa.
" Sana güveniyorum. Anlattığın için teşekkür ederim. O kadında bir daha ararsa ben muhatap olmak istiyorum " v.s tarzında bir şey dersiniz.
Esiniz o kadini hic gormedigi tanimadigi icin is yerine almamistiEn çok kızdığım noktada bu zaten neden cvp verdin yada neden engellemedinde konuşma gereği hissettin kadından şikayetçi olmak istediğini fakat iş yerinden kovulmaktan korktuğunu söylüyor çünki daha önce kadının bikaç kişi ile kavgasına denk gelmiş şikayet ederimde oda gelir işyerinde kavga çıkarır patronda işyerindeki disiplinden dolayı işten atarsa ben ne yaparım diyor.Off bilmiyorum yani kimse yuvası yıkılsın diye evlenmez boşanmanın eşiğine gelenlerde çok iyi bilirki kolay verilebilen bir karar değil malesefki.Bi yanım ona inanıyor gibi oluyor diğer yanım neden madem kızıyoda engellemeden muhatap oluyor diyor.Açıkçası çok daraldım başımı alıp gidesim varda nereye gidiyosun 2 çocukla anne baba kapısına dönmek istesen anneye anlatsan birton nasihat verecekler sanki göz yummak zorundaymışım gibi ayrı eve çıkmak istesen meslek yok bişey yok okulu bırakıp koca peşine düşersen olacağı bu aklınızı başınıza toplayın okuyan bekar kızlar.Aşkınızdan ölseniz dahiii asla ama aslaa bi adam için okumamayı tercih etmeyin sonra ahanda kakalak gibi kalırsınız böle 2 çocukla ne yapcam diye.Rlimde mesleğim olsa doğrumu yanlanmı ortaya çıkarmak içinmi uğraşırdım yaaa.Atardım k.ç na tekmeyi hadi cnmmm mesajlaştığın kadın çeksin birazda kahrını der arkama bile bakmazdım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?