- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Burada tek bir bosan yorumu yapilmadi. Yazilanlarin yorumlarin geneli makul. Kari koca bir olmus bizi cekistiriyolar. Adam demiyo ki ben hanima ne kadar yuklenmisim ki forumda devamli konu aciyo dert yaniyo millete. Bizi bosayamazsiniz haha ne ya hu biz zaten yapici elestiriler yapiyoruz burada. Ben anlamadim valla bu tripleri. Gecelerine renk lazimdi bu ciftin zaarYorumları tek tek okudum eşime. Söylediklerini aynen yazıyorum:
Bu kadar kısa sürede böyle bir konuya cevap veren bu kadar kişiyi görünce hayret ettim. Bir kaç üyenin de dediği gibi boşanmaya kadar götürebilecek tehlikede yorumlar var. Herhalde bazı bayanların hayatında ilgisizlik, kıskançlık ya da dominantlık var ama çerçevenin tamamını görmeden elde olanları yorumlayıp çok uç noktalara ulaşmışlar.
Dışarıda yağmur yağarken spor ayakkabı giydiğini görünce tabi ki de neden bu ayakkabıları giydin derim. Hava 30 dereceden 15 dereceye düştüğünde, boynunu kapat ya da neden bunu giydin derim. Sonuçta sen hasta olduğunda ilk üzülecek benim. Buranın Sivas olmadığını, Sivas'ta yolun ortasından yürüsen de sana bir şey olmayacağını bilmek ve İstanbul'a yerleştiğinde arabaların, kuryelerin her an kaldırıma çıkma eğiliminde bulunduğunu, dolayısıyla yol tarafından yürümen yerine iç taraftan yürümeni istememi neredeyse boşanmaya götürmüşler.
Ben yeterince yalnız yaşadım; çamaşırımı da bulaşığımı da yıkadım, yemeğimi de yaptım. hala da yapıyorum. Sana yardım etmediğimi de söyleyemezsin. Senin buraya yazdığın yazıdan "aman bu adam hiç bir şey yapmıyor, kız da adamın izniyle nefes alıyor" şeklinde düşüncelere dalmışlar. Çamaşırı ters yıka demekte alınacak bir şey yok, bir kere çamaşırların düz çıktığını görünce tabi ki de ters yıka derim. Bunu bir daha diyorsam Yine çamaşırı düz görmüşümdür. Bir daha diyorsam zaten bana inat ettiğin ortadadır. Ama ben yılmam yine derim (burada kahkaha atıyor:) )
Diğer örneklerde de tamamen İstanbul'a adapte olabilmen için verdiğim öğütler. Bunları yaparsan senin hayatın kolaylaşır. 4 aylık İstanbulluyken bunları söylemem gayet normal. Bence boşuna uğraşmasınlar boşayamazlar bizi (yine güler :) ) ayrıca bugün bizim nişan yıldönümümüz. Ben 6 sene bugünleri bekledim; gelse İstanbul'a da beraber yaşasak diye... Bu kadar bekleyip sonunda kavuşunca tabi ki de sahiplenip kollarım seni.