• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Bana Çocuk Gibi Davranması

Hiç zannetmem böyle dediğini.
Aslen bana desiği tek şey ne meraklısınız böyle bir şeyleri büyütmeye oldu. Bi sıkı giyin demeyi otorite savaşına çevirdiniz vs işte. Klasik erkek lafları o kadar. Alt mesajı ben sevdiğimden yapıyorumdu. Ama işte ben hoşlanmıyorum ki bunun yaşam biçimi olduğunu düşünün. Nevresim değiştirsem bugğn değil şu gün değiştir, bir şey yapacak olsam öyle yapma böyle yap. Hep bir yönetme modu.
benim eşimde öyle, seneler geçmeye başladıkça o bıkbık söylenirken, havada yükselip uçan tekme attığımı görüyorum ağır çekim, sonra kendime geliyorum, neyse iyidir kocam ama çok meraklıdır idare edip yönetmeye, seninkinden beter olmasın. bi de bi eleştirir, eleştiri manyağına döndürür insanı, ulan ben niye yaşıyorum dersin.

Kalın giyin elimi tut vs eşim de yapar ama bana iş öğretmeye kalkmaz çamaşırı şöyle yıka yanında şu kadar paran olsun hoş değil

:KK43: :KK43: :KK43: :KK43: başaklar iyi insanlardır :KK43: :KK43: :KK43:
canım ben de kötü demedim, sadece aşırı titiz, aşırı tenkitçi, mükemmeliyetçi insanlar, ama çok çalışkan. dürüst, fedakarlar, hem iyi yönleri var hem kötü, herkes gibi, sadece bu kadar kusursuzluk takıntısı beni yordu artık.

ilgi baska, herseye mudahale etmek muhalefet olmak ayar vermek baska.. bunaltmanin alemi yok.. boyle yapan birinin yaninda insan rahat hareket edemez, daralir..

canım ben de kötü demedim, sadece aşırı titiz, aşırı tenkitçi, mükemmeliyetçi insanlar, ama çok çalışkan. dürüst, fedakarlar, hem iyi yönleri var hem kötü, herkes gibi, sadece bu kadar kusursuzluk takıntısı beni yordu artık.
ben de şakayla karışık yazdım iyi insanlardır diye :)
malesef öyleyiz.. bu beni o kadar yoruyor ki.. keşke böyle takıntılı olmasam.. ama elimde değil.. erkek arkadasımla inanılmaz tartışmalarımız oluyor.. tutamıyorum kendimi :( çocugumun benim gibi takıntılı olmasını hiç istemem mesela :(

ben de şakayla karışık yazdım iyi insanlardır diye :)
malesef öyleyiz.. bu beni o kadar yoruyor ki.. keşke böyle takıntılı olmasam.. ama elimde değil.. erkek arkadasımla inanılmaz tartışmalarımız oluyor.. tutamıyorum kendimi :KK43: çocugumun benim gibi takıntılı olmasını hiç istemem mesela :KK43:
tut kendini 10 a kadar say içinden :)

esim basak. ama ben ona iyi insan olamazsin demedim iyi koca olamazsin dedim :D
hakkaten dunyaya bir daha gelsem asla basak burcu biriyle iliskiye girmem.
bu mükemmeliyetçilik olayı bizi de çok yoruyor ...
ama yapacak bir şey yok :(
çocugumun başak olmasını istemem ben de..
keşke anacığımın rahminde az daha dursaydım.
ya da erken fırlasaydım.

Eve rustik yaptıracakmış, beyaz eşyaları hep samsung alacakmış, koltuk takımımız köşeli olacakmış... ee ben ne istiyorum acaba:)

Konuyu cımbızlayıp iyice detaya girmek gibi oluyor ama ben evin beyaz eşyasına en çok kullanacak olanın ve markalar konusunda en çok araştırma yapmış olanın karar vermesi taraftarıyım. İki taraf için de geçerli tabi, gidip bizim evde şu vardı annem yıllardır kullanıyor veya bekar evinde kullandım memnundum diyerek alınmaz bence beyaz eşya. Saatlerce forum forum, site site dolaşıp, şikayetleri, kullanıcı yorumlarını ben okudum, sonrasında listemle mağazaları beraber gezdik fiyat/performans kalitesine göre beraber aldık. Ancak ben şu markayı çok araştırdım, okunacak, sorulacak herşeyi hallettim gidip bir de beraber bakalım tavrını kabul ederdim, öteki türlü :KK12:

Biri bana bir şeyi nasıl yapacağımı söyleyince uyuz oluyorum
İnadına tam tersini yapasım geliyor :KK34:

ayni benim kocam :)
simdi de 2.5 yasindaki kizima sardi
oyle giydir boyle yap sut ver vs.......
bir bebek daha geliyor
ben kurtuldum :)
saka bir yana bende cok bunaliyordum duymamazliktan geliyorum
huyu boyle birde gercekten ilgili yani :)

Asiri ilgili... Yakani kapa usume filan dese ben sevinirim mesela :D Ama sagdan yuru yok minibuste sunu yapma filan abarti olmus. Boyle abartilarda Nazikce cocuk olmadigini ima et :)

kalin giy, semsiye al, atkini unutma, telefon cuzdan anahtarlik... bu uyarilari sevgiliyle karsilikli olarak yapariz,
ben surekli yakani kapa ruzgar yeme derim o da yagmur yagdiginda daha ben ortmeden kapsonumu basima gecirir,
gerek var mi bunlara... aslinda yok ama rahatsiz olmuyoruz.

Fakat otobus dolmus uyarilari vs. bana biraz abartili geldi...
Ya siz cok daginik ve unutkan birisiniz, sonuclari esinizi de etkiliyor ve sikayet etmek yerine kendisi hatirlatarak bu sorunu cozdugnu zannediyor
Ya da esiniz fazla kontrolcu biri ve size hareket edecek alan birakmiyor, birey oldugunuzu unutuyor...

Bence ikisi de varmis gibi duruyor.
Esinize sınır koyun, alisana kadar da hem daha dikkatli olun hem de sorunlari kendiniz cozup ona firsat vermemeye calisin...

Ilgi değil bu yanlış anlama ama sen bence ya eksik yspiyorsun seni mukemmellestirmeye çalışıyor

Ilgiyle baskıyı karıştırmış bazı arkadaşlar.

Ceket giy, o ayakkabıyı giyme, önüne bak, sağdan yürü vs cümleler benim gözümde tamamen korumacı cümlelerdir. Bir insanın iyiliğini düşünüyorsan söylersin bunları.

Çamaşırı ters yıka, şöyle ütüle falan da doğruyu öğretmek içindir. Kimse yanlışı düzeltmeye çalışmıyor mu hayatta?

Baskı konusuna gelince "bunu giymeyeceksin çok açık, buraya gidemezsin kıskanıyorum, şunu yapamazsın sen bayansın, artık benim istediğim gibi giyineceksin"dir benim için baskı.

Back
X