- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
bak olabilir. ben de başağım aynen böyleyim. anaçlık varenişte başak burcu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak olabilir. ben de başağım aynen böyleyim. anaçlık varenişte başak burcu mu ?
benim eşimde öyle, seneler geçmeye başladıkça o bıkbık söylenirken, havada yükselip uçan tekme attığımı görüyorum ağır çekim, sonra kendime geliyorum, neyse iyidir kocam ama çok meraklıdır idare edip yönetmeye, seninkinden beter olmasın. bi de bi eleştirir, eleştiri manyağına döndürür insanı, ulan ben niye yaşıyorum dersin.Hiç zannetmem böyle dediğini.
Aslen bana desiği tek şey ne meraklısınız böyle bir şeyleri büyütmeye oldu. Bi sıkı giyin demeyi otorite savaşına çevirdiniz vs işte. Klasik erkek lafları o kadar. Alt mesajı ben sevdiğimden yapıyorumdu. Ama işte ben hoşlanmıyorum ki bunun yaşam biçimi olduğunu düşünün. Nevresim değiştirsem bugğn değil şu gün değiştir, bir şey yapacak olsam öyle yapma böyle yap. Hep bir yönetme modu.
ay anaçlık değil bu, hayattan bezdirmebak olabilir. ben de başağım aynen böyleyim. anaçlık var
ay anaçlık değil bu, hayattan bezdirme
esim basak. ama ben ona iyi insan olamazsin demedim iyi koca olamazsin dedim![]()
![]()
![]()
başaklar iyi insanlardır
![]()
![]()
![]()
canım ben de kötü demedim, sadece aşırı titiz, aşırı tenkitçi, mükemmeliyetçi insanlar, ama çok çalışkan. dürüst, fedakarlar, hem iyi yönleri var hem kötü, herkes gibi, sadece bu kadar kusursuzluk takıntısı beni yordu artık.![]()
![]()
![]()
başaklar iyi insanlardır
![]()
![]()
![]()
ben de şakayla karışık yazdım iyi insanlardır diye :)canım ben de kötü demedim, sadece aşırı titiz, aşırı tenkitçi, mükemmeliyetçi insanlar, ama çok çalışkan. dürüst, fedakarlar, hem iyi yönleri var hem kötü, herkes gibi, sadece bu kadar kusursuzluk takıntısı beni yordu artık.
tut kendini 10 a kadar say içinden :)ben de şakayla karışık yazdım iyi insanlardır diye :)
malesef öyleyiz.. bu beni o kadar yoruyor ki.. keşke böyle takıntılı olmasam.. ama elimde değil.. erkek arkadasımla inanılmaz tartışmalarımız oluyor.. tutamıyorum kendimiçocugumun benim gibi takıntılı olmasını hiç istemem mesela
![]()
bu mükemmeliyetçilik olayı bizi de çok yoruyor ...esim basak. ama ben ona iyi insan olamazsin demedim iyi koca olamazsin dedim
hakkaten dunyaya bir daha gelsem asla basak burcu biriyle iliskiye girmem.
bazen yapıyorum onu. bu sefer suscam diyorum. susuyorum susuyorum yine patlıyor bir yerdentut kendini 10 a kadar say içinden :)
Eve rustik yaptıracakmış, beyaz eşyaları hep samsung alacakmış, koltuk takımımız köşeli olacakmış... ee ben ne istiyorum acaba:)