Eşimin bana hitap şekli

whatsapp profilini degistir bence. Soyle elinde koca bi tesbih,yuzunde koca bi sakal,kafasinda koca bi takke ....bi haci ol...ben olsam oyle yapardim

amaan tek derdin bu olsunn.. icinden gelerek hatun diyo iste en azin sst demiyo... ben ne insanlar gordum birbirlerine hitaplarini duydugumda gozlerim aha boyle acilmisti

benim eşim evlenmeden once aşkım hayatım sevgilim bebeğim ne varsa derdi, ismimi sadece kavgalıyken kullanırdı, yok kullanmazdı o zaman da canım derdi.
evlendikten sonra o duyacak bu duyacak diye kimse yanında söylememeye ve söyletmemeye başladı.
sonra da yavaş yavaş dilimizden gitti bu kelimeler.
şimdi ismimizle hitap ediyoruz.
acayip uyuz oluyorum. bazen ismini de söylemiyorum. uyuz, gıcık vs. çağırıyorum.

3 yıl olucak benimki hala kadınım ruhum tapınağım der heryerde içinden gelmeli insanın

Benimki sokakta falan aşkım , bebeğim, hayatım diye seslenip eğer duymamışsam adımla sesleniyor e ben buna da alışkın değilim "bana değildir amaaan" diyorum adam yanıma geliyo koşa koşa diyceni demek için

Ben de kullanmam hiç, yani mesajda falan illa söylemişimdir de hiç yüz yüze aşkım bile demedim :)
Hatta adıyla da seslenmiyorum pek şimdi farkettim... Genelde "gelsene, baksana,hişşşt..." falan

Hayatım bebeğim bitanem bütüm hepsi var... Tatlım demesine uyuz oluyorum, bütün cinlerim tepeme çıkıyor. İsimle hitap etmek yasak bizde Aşkım diyemezdik, sonunda onuda dedirttim Hatun, yaşlı işi değilde böyle ağır abi lafı gibi. Herkesin özeli çok ayrı. Bence tadını çıkartın

sen söylersen o da alısır bence..

eşim de bana hatun der hem de evlenmeden bir yıl önce hatun demeye başladı :) sahiplenici bir kelime bence aslında hoş :) bence sen onun sana o şekilde hitap etmesini sevmeye çalış derim.. bırak içinden geleni yapsın ayrıntıları dert edip kendini de üzme onu da sıkma :)

askim bitanemden baslayip herturlu flort vari hitaptan sonra hatunumda der ki bana daha samimi geliyor artik..cunku yillarca askimli cicimli hitap ettik siradanlasti artik isim gibi oldu.hatunm daha hos bence kafaya takmayin enazindan isminizle hitap etmiyor.siz hep istediginiz kelimeleri soylerseniz alisir belki zamanla.siz boyle soyle dedikce icinden gelmiyordur belki

Bu konuyu 4 yıl önce açmıştım cnm. O zaman hatun diyordu şimdi o da yok :) Zeynep aşağı Zeynep yukarı :)

whatsapp profilini degistir bence. Soyle elinde koca bi tesbih,yuzunde koca bi sakal,kafasinda koca bi takke ....bi haci ol...ben olsam oyle yapardim

canım eşim yüzünden hiç de arkadaş ve iş çevreme rezil olamam..
paşa paşa yola getircem, bekleyin anacım

Benim eşimde demiyordu ilk zamanlar genelde lakaplar takardı yada kanki derdi ben aşkım hayatım diye diye alıştırdım ama şimdi ben diyemiyorum o diyor çok fazla takılma yani önemli olan sana değer vermesi ve bunu hissettirmesi başına kakarak aşkım balım böceğim dese nolacak

ama yaa... yaşlı işi gelio onlar bana ben daha 23ümdeyim yaa yorum guzel sumeyra 86 da.... ya you_knowcum ben zaten içinden gelerek desin diyorum....

kocasından dayak yiyen ilgi görmeyen aldatılan hor görülen çok kadın var. üzüldüğün bu olsun. hatun desin. öp başına koy başka sorunun yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…