amaan kuzum işve mişve bırakmıcak bu adam bende..
odunun önde gideni..
ama kararlıyım..hacıdan soğutcam onu..
hacı nekadar erkeksi ve itici bi hitapsa, tontiş bebiş de okadar kızsı ve ergensi..
hadi bakalım hodri meydan nekadar dayanacak...
amaan kuzum işve mişve bırakmıcak bu adam bende..
odunun önde gideni..
ama kararlıyım..hacıdan soğutcam onu..
hacı nekadar erkeksi ve itici bi hitapsa, tontiş bebiş de okadar kızsı ve ergensi..
hadi bakalım hodri meydan nekadar dayanacak...
onun gibi karşılık verin anlar benceartık ben de herif diycem sadece kızlar ... öle karar verdim!!
sen söylersen o da alısır bence..valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce
valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce
Bu konuyu 4 yıl önce açmıştım cnm. O zaman hatun diyordu şimdi o da yok :) Zeynep aşağı Zeynep yukarı :)askim bitanemden baslayip herturlu flort vari hitaptan sonra hatunumda der ki bana daha samimi geliyor artik..cunku yillarca askimli cicimli hitap ettik siradanlasti artik isim gibi oldu.hatunm daha hos bence kafaya takmayin enazindan isminizle hitap etmiyor.siz hep istediginiz kelimeleri soylerseniz alisir belki zamanla.siz boyle soyle dedikce icinden gelmiyordur belki
Bu konuyu 4 yıl önce açmıştım cnm. O zaman hatun diyordu şimdi o da yok :) Zeynep aşağı Zeynep yukarı :)
whatsapp profilini degistir bence. Soyle elinde koca bi tesbih,yuzunde koca bi sakal,kafasinda koca bi takke ....bi haci ol...ben olsam oyle yapardim
ama yaa... yaşlı işi gelio onlar bana ben daha 23ümdeyim yaa yorum guzel sumeyra 86 da.... ya you_knowcum ben zaten içinden gelerek desin diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?