Eşimin bana hitap şekli

Oy maşallah konuma seneler sonra da yorum yazılıyor :) hakkaten hortlamış gibi olmuş konu Valla kızlar güzel kelimeleri ben sakınmadım hiç zaten 5 yıllık evliliğimde ve nişanlılık süremizde ama işteruhunda olmayınca. Bi arkadaşımız demiş bu kadarcıkmutlulık çok görülmemeli diye aynen katılıyorum... Ama işte.... Şekil a ben Hala aynı yerdeyim... En doğal mutluluktan yoksun bırakılıyorum Bazen diyorum eşime de ölsem ve sen yeniden evlensen ikinciden sakınmasın böyle lafları diye.... Gülüyor :)

evli değilim,sevdiğim insan 2 yıldır ''aşkım'' -''hayatım'' demedi, tontişim,fındığım,sincabım,yavrum der.Bende ona '' ömrüm '' derim,,kelimelere takılmaya gerek yok bence ne hissettirdiği önemli

Evli değilim. Erkek arkadaşım da "hatun, tosunum, aşkım" falan der."Hayatım, meleğim, canımın içi" de der ama tabi ilk saydıklarım kadar sık değil. Varsın içinden geleni söylesin.

aslında hatunum sözü de hoş takma kafana

ama aaah biz bayanlar dimi

illa tattlı tatlı şımarcaz
bende öyleee

evlendiğimiz zamanlar gülüm derdi hep

sonra etrafımızdakiler bıdır bıdır bıdır bıdır

zamanla bıraktı

bazen diyorum ne sabırlıyım ha

şimdi ise karışık

canım aşkım

en sık olanı bitanem

ki bana aşkım garip geliyor artık yani gençlere bırakalım bu sözü

arada benimkide lan karı der

Keske hatun dese benimki :) sosisim,karalahanam,lahana tursusu ozaman benim intihar etmem gerek

Tabiki genel olarak kadinim , coki(kız) diye seslenir.:)

ama yaa... yaşlı işi gelio onlar bana ben daha 23ümdeyim yaa yorum guzel sumeyra 86 da.... ya you_knowcum ben zaten içinden gelerek desin diyorum....
Canım bu biraz alışkanlıkla ilgili birşey hatun demeyi alışkanlık haline getirmiş demekki,hafiften kız hoşuma gitmiyor de.alisirsa zaten söyler.ben sözlümle aynı yerde çalışıyorum bazen unutup hastaların önünde bile aşkım diye hitap eder bana.ben iş yerinde biraz daha dikkat ederim ama o alıştığı için söyler yani

Anacim sanki kotu bisey soyluyo adam hem bak 4 yil gecmis buyumussun artik hatun diyebilir:))benimkide hanimim der hep bende cok sevmem o duygusunu oyle anlatir cok takilmamak lazim:)

Genelde balim die hitap eder keyfi yerindeyse kusum der fakat morali iyi degilse ismimle.hitap eder. Ama hatun kelomesi hosuma.gidrdi benimde sahiplenmee anlami tasidigi icin bence takilma essin sana degrr verihormu bunu hissrttiriyor mu sana senin yaninda mutlumu seninle birseyler yapmaktan tat aliyormu yanindayken muhabbet etmeyye istrklimi bence bunlar daha onemli kucuk ayrintolara takilma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…