eşinin yaşı senden büyük sanırım genelde yaş olarak bıraz daha olgunlar hatun diyor da[/QUOTE
tam tersi canm yaşı genç olmasına rağmen böle hitap ediyor
Vayy canına seneler geçmiş ben bu başlığı açalı az önce aklıma geldi bakayım dedim tekrar okudum baştan sona paylaşımda bulunan arkadaşlarım tekrar görür mü bilmiyorum da zor diyen arkadaşlarım doğru söylemiş zira kocamda hiçbir gelişme yok hatta bi bomba var yıkılacaksınız gülmekten artık hatun da demiyor
valla arkadaşlar benim hep hayalimdi eşimin bana hayatım diye hitap etmesi. bunu öylesine değil gerçekten içinden gelerek yapması. ama benim sevgili kocam saolsun ne aşkım der, ne hayatım der, ne sevgilim der... of ya sinir edio beni o kadar da söledim bu kelimelerden hoşlandığımı. tutturmuş bi hatun gidiyo... :umursamaz: sanki dede nine olduk... nasıl dedirtebilirim bu hitapları sizce
bende konu hortladı sandım ama konu sahibi hortlatmış sıkıntı yok...
üzülme bacım benimki de hacı diyo bana..
ben de sen bana hacı dedikçe ben de sana minnoş, bebiş, tontiş dicem dedim..
bakalım nolcak sonuç....
Ümitl daha bugün düşündüm seni
Dedim işveliyim kocam anlamıyo diyodu noldu acabamesaj atıcaktm vazgeçtim :)
Hacı çok garip yabenim gülesim gelir heralde tontiş ahahahah
Konu sahibi dimyata hayatıma giderken evdeki hatundan olmuş
Ben kuzucuğum dediğimde daha erkeksi bişey de ya bana kuzu deme diyodu benim ilki ..amaan kuzum işve mişve bırakmıcak bu adam bende..
odunun önde gideni..
ama kararlıyım..hacıdan soğutcam onu..
hacı nekadar erkeksi ve itici bi hitapsa, tontiş bebiş de okadar kızsı ve ergensi..
hadi bakalım hodri meydan nekadar dayanacak...
Ben kuzucuğum dediğimde daha erkeksi bişey de ya bana kuzu deme diyodu benim ilki ..Denemelisin..
bende konu hortladı sandım ama konu sahibi hortlatmış sıkıntı yok...
üzülme bacım benimki de hacı diyo bana..
ben de sen bana hacı dedikçe ben de sana minnoş, bebiş, tontiş dicem dedim..
bakalım nolcak sonuç....
daha önce de bikaç yerde bu konuya değinmiştiniz.kusura bakmayın gülüyorum her seferinde.yani hacı denir mi gerçekten?
işe yarıyor mu peki minnoş vs.demek sonucu paylaşın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?