Eşimin bana hitap şekli

Evde bana güzelim diye seslenir telde hacı diye

Vayy canına seneler geçmiş ben bu başlığı açalı az önce aklıma geldi bakayım dedim tekrar okudum baştan sona paylaşımda bulunan arkadaşlarım tekrar görür mü bilmiyorum da zor diyen arkadaşlarım doğru söylemiş zira kocamda hiçbir gelişme yok hatta bi bomba var yıkılacaksınız gülmekten artık hatun da demiyor

ne diyor peki

Icinden gelerek soylesin demissiniz. Demek ki gelmiyor.
Demek ki o boyle bir adam degil, icinden gelmiyor. Insanlari oldugu gibi degil de kendi istedigi sekle sokmaya calisan insanlardan hazetmiyorum. Insanlari zorla, baskiyla romantik yapmaktan ne anliyorsunuz anlamiyorum. Sanki sirf sorun cikarmayin diye yarim agizla "hayatim" deyince cok mu mutlu olacaksiniz Allah askina. Kendinizi kandirmayin bence.

aklıma bir anım geldi
ilk haftalarımızda sevgilime onların dilindeki sevgi sözcüklerini sormuştum,
habiby(sevgilim) alby(kalbim) bi de omry (ömrüm) var.Yeter zaten bu üçü demişti.
Adamın sevgilisi olmadığından üç kelimeyle işi götürürüm sanmış.Ama zamanla öyle hale geldi ki arapça sevgi sözcüğüne türkçe iyelik ekleri ,tamlamalar ekleyip yeni yeni sevgi sözcükleri oluşturmaya başladı "omrişkoşların omrişkoşu" falan gibi
teeeee 3 sevgi sözcüğünden bugünlere nasıl geldi diye düşünüyorum da en büyük payı kendime biçiyorum.Adam alışkın değil söylemiyo,ama ben o kadar çok kullandım ki güzel kelimeleri o da öğrendi,alıştı...

bence siz de başlayın.Bi süre karşılık göremeseniz de ona sevgi sözcükleriyle yaklaşın,alakasız nesnelerden ona olan aşkınızı ilan edin...Yani mesela incir yiyorsunuz,inciri ne kadar çok sevdiğinizden bahsedin ve ona "incir sevgilim" deyin,sırnaşın...Belki de aşkım sevgilim kelimelerine uyuz oluyodur,kendi aranızda aşk sözcükleri oluşturun,onları söyler muhtemelen.
Benim dünyada en sevdiğim şey kediler mesela,1 kilometre yol yürüsek en az 6 kere "aaa şu kedi ne tatlı" diyorum (Arapçasını da öğrendim,şuf hel ittah şu helwa ^^ ) bu kedi aşkımdan dolayı sevgilime "I miyaw you" diyorum mesela
ben uydurdum,seni miyavlıyorum-yani çok seviyorum demek
bunlar kadar saçma olmasa da ikinizi anlatan sevgi sözcükleri bulabilirsiniz bence...
sakın "kadınım benim duymaya hakkım var" diye düşünmeyin,siz bi adım atın
inşallah devamı da gelir ^^

bende konu hortladı sandım ama konu sahibi hortlatmış sıkıntı yok...
üzülme bacım benimki de hacı diyo bana..
ben de sen bana hacı dedikçe ben de sana minnoş, bebiş, tontiş dicem dedim..
bakalım nolcak sonuç....

Bu kelimelerden hoşlandığınızı söylemişsiniz. Nasıl söyletebilirim diyorsunuz ya aslında yapmanız gerekeni yapmışsınız. ben çiftlerin birbirlerini mutlu edecek bu kadarcık bir şeyi yapmaktan neden çekindiklerini anlamıyorum. Yani size hayatım dediğinden vereceği mutluluğu belki bir pırlanta kolye alsa veremeyecek ama yapmıyor. Çok mu zor? Anlamıyorum. Siz onun için güzel kıyafetler giyinin, kendinize onun kendisine baktığından daha fazla bakın, cilveli işveli olun ama o şu kadarcık bir şeyi sizden mahrum bıraksın. İşte böyle böyle ölüyor insanın içindeki bir şeyler. Sonra siz de özenmemeye başlıyorsunuz, onu mutlu edecek şeyleri ekstra yapmamaya. Çünkü insanın kendi ruhu bu kadar açken hep vermek hep vermek yoruyor.

Ümitl daha bugün düşündüm seni
Dedim işveliyim kocam anlamıyo diyodu noldu acaba mesaj atıcaktm vazgeçtim :)

Hacı çok garip ya benim gülesim gelir heralde tontiş ahahahah

Konu sahibi dimyata hayatıma giderken evdeki hatundan olmuş

amaan kuzum işve mişve bırakmıcak bu adam bende..
odunun önde gideni..
ama kararlıyım..hacıdan soğutcam onu..
hacı nekadar erkeksi ve itici bi hitapsa, tontiş bebiş de okadar kızsı ve ergensi..
hadi bakalım hodri meydan nekadar dayanacak...

Ben kuzucuğum dediğimde daha erkeksi bişey de ya bana kuzu deme diyodu benim ilki .. Denemelisin..

Bana da askim falan ergen isi geliyor. Şoyle agiz dolusu hatun denmesi gibi var mi.

daha önce de bikaç yerde bu konuya değinmiştiniz.kusura bakmayın gülüyorum her seferinde.yani hacı denir mi gerçekten?
işe yarıyor mu peki minnoş vs.demek sonucu paylaşın lütfen

daha önce de bikaç yerde bu konuya değinmiştiniz.kusura bakmayın gülüyorum her seferinde.yani hacı denir mi gerçekten?
işe yarıyor mu peki minnoş vs.demek sonucu paylaşın lütfen

diyo...pissss...
daha bi kez dedim bebiş diye..
kasıtlı yaptığım için bişi demedi..
ama eminim rahatsız olcak..
taşfırın erkeği bi yere kadar sabreder, dayanamaz...
sonuçları paylaşırım anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…