- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Offf benim kocam da 1,95
Ben 1,60 ım
Evin içine geliyor aksamlari işten gelince
Minnosuuuumm nerdesin diyor
Ben beni cocugu gbi bebeği
Gbi gördüğünü düşünüüp üzülüyorum
Hiç canim demio mesela
Hayatım falan demiyo
Sevgili iken bana karıcım diyen adam
Şimdi yataga yatırıp pamugum diye oramı buramı sıkıyor
Konu hafiften bir dağılacak ama sizi cevaplarken banlanan herkesi cevaplamış olayım, sitede hiçbirinizin karakterine takıntım yok inanın, özellikle aratıp taratıp banlamıyorum veya takip etmiyorum sizleri, edememde 500 bin üye var :)) hatta itiraf edeyim kimi ne zaman banladım, kaç gün banlı kaldı pek bilmemde, kötü içeriklere bakarım, yapılan kötü içerik bildiriminde söylendiği gibi gerçekten site kuralına uyulmamışsa uyarı veririm, kurallar başka sizlerin karakteri, kim olduğunuz başka, banlanmaları hiçbiriniz asla kişisel almayın çünkü asla kişisel değil, o iş, bu muhabbet, ayrımını yapalım olur mu
Bak ne güzel aylardır banlanmamışsınız demek ki site kurallarına uyuyorsunuz.
Konuya gelirsek minnoş, tontiş sözleri bize tatlı geliyor ama eceezgi kadınsı hissettirecek sözler duymak istiyor, çok üzülüp dert etmeye değer mi? Değmez, konuşarak çözeceği küçük bir sıkıntı, ki ben eşinin sevdiği için içinden geldiği gibi hitap ettiğini düşünüyorum çünkü bazen bende eşimin sakallarına yapışıp çekiştirerek sakallarını yerim senin diyerek seviyorum, anlık nasıl hitap etmek istiyorsam öyle seslenirim.
herkese selam
Birsey sormak istiyorum
Eşim evin içinde , dısarıda , telefonda bana sürekli hitap ederken
Minnoşum , pompişim, pamuğum falan diye hitap ediyor
Evin içinde mesela hanimiş benim minnoşum
Hanimiş benim pamuğum
Benim fındıgım cok güzel
Benim pamugum cok tatlı
Falan diyor
Bunların dısında bana karsı kullandıgı hiçbi kelime yok
Bazen tostosum falan da diyor
Evlenmeden evvel , karıcım , aşkım , bitanem , yavrum falan derdi
Şimdi hitap sekli ve sevgi biçimi hep böyle
Yerimde olsaniz tepkiniz düşünceleriniz ne olurdu?
ben de kedımı cocugum gbı severımHayvanini oyle sevmek isteyen de sevebilir bazilari cocugu gibi goruyo hayvani, aileden bir birey neticede.
Konu sahibinin de durum hosuna gitmemis konu acmis bana da komik geldi hitap sekli fikrimi soyledim.
Cocuk hayvan kiyaslamasi da yapmadim ilk msjimda, kedi sever gibi sesleniyomus dedim ki konu sahibi de saka oldugunu anlayip msjimi like lamis zaten.
Ikisi de melektir bana gore . Daha neler demelik bir durum yok benim fikrime gore.
Herkesin kendi fikri
yo hayır almadımevlendikten sonra kilo aldın mı???
Senin de bebisini nasil sevdigin belli oldu .Ben de samimiyetten olduğunu ddşünenlerdenim bebek sevmeye ihtiyaç duyuyor ayrıca eşiniz hazırsanız bebek düşünün 3 yıl da olmuş zaten düşündüğün gibi çekici bulmasa soğuk davranır uzaklaşır hitaplarını yumuşatmaz bence
Durumunuz tamamen içtenlik ve yüzgöz olmaktan kaynaklanıyor
yo hayır almadım
3 senelık evlıyım
size göre bu şekildeNe işsiz bir konu...
Ben de başlığa bakarak küfür, hakaret ve bilumum insanlık dışı söylemler beklerken bir bakıyorum ''Bana minnoşum, pamuğum diyor.'' yazıyor.
La havle... Dertsizlik başına mı vurdu?
valla bilemiyorum neyden esinlendiğinitostosum minnoşum direk tonton bir bayan canlandırdı kafamda... acaba evdeki kediyi sevme şeklinden esinleniyor olabilir mi
karıcım daha güzel işteTaamam o kelimeler de kotu deilki ama
Bak farkettmde benm esim hic ole sevmiyo yaaa beni
Hatun hayatim karicim yavrum bu tut seyler.
Sanrim dengeleri tutturamyozz
size göre bu şekilde
herkesın derdı küfür dayak olacak diye bir kural mı var?
Bence diyorsunuz bakınKomik yani, dert mi bu? Konu değeri bile yok bence.
Allah dert vermesin insana. Kafaya taktığın şeyin kafaya takılacak yanı yok.
Biraz öyle düşğnüyorum hep bebek gbi sevince :)Anliyorim aslinda sorununuz kadinsi mi görmüyor diye düşünüyorsunuz..
Saka yollu bi sorun benc3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?