Sende onu "Ömür törpüsü "diye tel rehberine ekleSozlum bana 50 kilo olmama ragmen tosun paşam diyor demistim bugün bir şey daha ekliyim :) Telefon rehberinde Gereksiz yaziyor ismim :) Bir ara kızdım diye Gerekli olarak değiştirdi :) Birde Merviş Meyviş Diue dalga geçiyor. Neleri var :)
Tövbe Yarabbi
Degisik istege bagli kimisi komik sever kimisi romantik sever kimisi agir sever....herkese selam
Birsey sormak istiyorum
Eşim evin içinde , dısarıda , telefonda bana sürekli hitap ederken
Minnoşum , pompişim, pamuğum falan diye hitap ediyor
Evin içinde mesela hanimiş benim minnoşum
Hanimiş benim pamuğum
Benim fındıgım cok güzel
Benim pamugum cok tatlı
Falan diyor
Bunların dısında bana karsı kullandıgı hiçbi kelime yok
Bazen tostosum falan da diyor
Evlenmeden evvel , karıcım , aşkım , bitanem , yavrum falan derdi
Şimdi hitap sekli ve sevgi biçimi hep böyle
Yerimde olsaniz tepkiniz düşünceleriniz ne olurdu?
Hayvanini oyle sevmek isteyen de sevebilir bazilari cocugu gibi goruyo hayvani, aileden bir birey neticede.Ona bakarsanız kedisine köpeğine aşkım bebeğim diyende var.İnsanın içinden ne geliyorsa odur.Kelimelere takılmanız anlamsız.Niyet önemli.Adam beni kalpten seviyor,diliylede dokunarakta hareketleriyle de seviyorsa Allahtan daha ne isteyeceğim.
Birde çocukla hayvanları kıyaslamanız hoşuma gitmedi.
Sende onu "Ömür törpüsü "diye tel rehberine ekle
Artık nasıl korkuttuysanız oh olmuş ona işte
Birkaç yıl evvel eşim telefonumda eyvah kocam diye kayıtlıydı
Artık nasıl korkuttuysanız oh olmuş ona işte
Söz aramızda isminizi görünce eyvah Mune adminemden banı yedim diye benide korkuttunuz :)
Minnoşum, pamuğum, tontişimi de bulamayanlar var, şükret! Diye
Aramızdaki espriydi obiz o an içimizden nasıl geçiyorsa öyle hitap ettiğimizden pek takılmıyoruz sözcüklere, içten dense yetiyor.
Bu arada korkmayın benden, hep atacak halim yok arada muhabbete de katılıyorum, hafiften beniz atması oluyor değil mi topikte görünce, bu kadın yine geldi ne yumurtlayacak acaba diye
Konu hafiften bir dağılacak ama sizi cevaplarken banlanan herkesi cevaplamış olayım, sitede hiçbirinizin karakterine takıntım yok inanın, özellikle aratıp taratıp banlamıyorum veya takip etmiyorum sizleri, edememde 500 bin üye var :)) hatta itiraf edeyim kimi ne zaman banladım, kaç gün banlı kaldı pek bilmemde, kötü içeriklere bakarım, yapılan kötü içerik bildiriminde söylendiği gibi gerçekten site kuralına uyulmamışsa uyarı veririm, kurallar başka sizlerin karakteri, kim olduğunuz başka, banlanmaları hiçbiriniz asla kişisel almayın çünkü asla kişisel değil, o iş, bu muhabbet, ayrımını yapalım olur muEvet yaaa nasıl bir korku bu tahmin edemezsiniz yine ne yaptımda ban yedim suçumda yokki dedim en çokda sizden yiyorum ban Mune fobi oldum resmen hatta sanki kk bir tek bana kafayı taktınızzannetmeye başlamıştım ama nerdeyse 3 aydır tık yok ban yok sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?