Eşimin bana hitap şekli

Düşündüm düşündüm eşim bana nasıl hitap ediyor bir türlü bulamadım whatsapp geçmişimize baktım hep ben aşkım canım filan demişim eşim 2-3 kere demiş. Yüzyüzeyken de sanırım hep ben söylüyorum o bana ismimi söylüyor.

Adım mesela Hatice olsun, Haticoş Haticem Hatice hocam simdi bide bebek doğduğundan beri "oğlumun annesi" diye hitap etmeye başladı.

Neyse bence sen haline şükret, gör bak neler var eceezgi

Sozlum bana 50 kilo olmama ragmen tosun paşam diyor demistim bugün bir şey daha ekliyim :) Telefon rehberinde Gereksiz yaziyor ismim :) Bir ara kızdım diye Gerekli olarak değiştirdi :) Birde Merviş Meyviş Diue dalga geçiyor. Neleri var :)

Sende onu "Ömür törpüsü "diye tel rehberine ekle

Kocam bana bunlari dese takintili oldugum icin sorun ederdim sanirim ben de. Ama araya kadinsi hitaplar da serpistiriyosa sorun etmezdim.
Askim, hatun, arada seksi karım benim bizim hitaplar.Ara sıra sasirtmayla kurtarıyor benimki tekduzelikten

Degisik istege bagli kimisi komik sever kimisi romantik sever kimisi agir sever....

Benim sevgilimde bitanem, yavrum, askim, yarim, sevdam, hatunum vsvs der.. sapsal demeyide ihmal etmez uyuz.. sapsal demeside hosuma gider .. <3

Hayvanini oyle sevmek isteyen de sevebilir bazilari cocugu gibi goruyo hayvani, aileden bir birey neticede.
Konu sahibinin de durum hosuna gitmemis konu acmis bana da komik geldi hitap sekli fikrimi soyledim.
Cocuk hayvan kiyaslamasi da yapmadim ilk msjimda, kedi sever gibi sesleniyomus dedim ki konu sahibi de saka oldugunu anlayip msjimi like lamis zaten.
Ikisi de melektir bana gore . Daha neler demelik bir durum yok benim fikrime gore.
Herkesin kendi fikri

Birkaç yıl evvel eşim telefonumda eyvah kocam diye kayıtlıydı
Artık nasıl korkuttuysanız oh olmuş ona işte
Söz aramızda isminizi görünce eyvah Mune adminemden banı yedim diye bende korktum

Artık nasıl korkuttuysanız oh olmuş ona işte
Söz aramızda isminizi görünce eyvah Mune adminemden banı yedim diye benide korkuttunuz :)

Aramızdaki espriydi obiz o an içimizden nasıl geçiyorsa öyle hitap ettiğimizden pek takılmıyoruz sözcüklere, içten dense yetiyor.

Bu arada korkmayın benden, hep atacak halim yok arada muhabbete de katılıyorum, hafiften beniz atması oluyor değil mi topikte görünce, bu kadın yine geldi ne yumurtlayacak acaba diye

Neden rahatsız oldun ki bundannn☺☺benm eşimde bana tombalağım fıstığım minik kuşum der ama bunlar benim çok hoşuma giderrr işe giderken prensesim uyuyo öpiim der tombalak tombalak uyuu der valla kendimi çocuk gibi hissettirmeside güzel☺☺☺bence rahatsız olmayın.dışardaki odunlardan bi farkı var

Minnoşum, pamuğum, tontişimi de bulamayanlar var, şükret! Diye
sebepsizce güldüm ya ama çok güzel bir noktaya değinmişsiniz özellikle bdv sınırlarını düşününce

bu arada bence çok kişisel hitap şekilleri olmuş ya benim hoşuma giderdi bence karıcığım kocacığımçok sıkıcı geliyor bana mesela bence pamuğum tontişim çok eğlenceli ben olsam çok eğlenceli bir eşim olduğunu düşünürdüm ki benimde sevdiklerime hitabım sarı fasülyem falan o nedenle yadırgamadım nutellam diyede severim mesela gerçi şu an hitap edecek biri de yok ya elmadilimi ne gönderme bknz yorumdaki kişi ben ayrıca

Evet yaaa nasıl bir korku bu tahmin edemezsiniz yine ne yaptımda ban yedim suçumda yokki dedim en çokda sizden yiyorum ban Mune fobi oldum resmen hatta sanki kk bir tek bana kafayı taktınız zannetmeye başlamıştım ama nerdeyse 3 aydır tık yok ban yok sevgilerimle

Konu hafiften bir dağılacak ama sizi cevaplarken banlanan herkesi cevaplamış olayım, sitede hiçbirinizin karakterine takıntım yok inanın, özellikle aratıp taratıp banlamıyorum veya takip etmiyorum sizleri, edememde 500 bin üye var :)) hatta itiraf edeyim kimi ne zaman banladım, kaç gün banlı kaldı pek bilmemde, kötü içeriklere bakarım, yapılan kötü içerik bildiriminde söylendiği gibi gerçekten site kuralına uyulmamışsa uyarı veririm, kurallar başka sizlerin karakteri, kim olduğunuz başka, banlanmaları hiçbiriniz asla kişisel almayın çünkü asla kişisel değil, o iş, bu muhabbet, ayrımını yapalım olur mu
Bak ne güzel aylardır banlanmamışsınız demek ki site kurallarına uyuyorsunuz.

Konuya gelirsek minnoş, tontiş sözleri bize tatlı geliyor ama eceezgi kadınsı hissettirecek sözler duymak istiyor, çok üzülüp dert etmeye değer mi? Değmez, konuşarak çözeceği küçük bir sıkıntı, ki ben eşinin sevdiği için içinden geldiği gibi hitap ettiğini düşünüyorum çünkü bazen bende eşimin sakallarına yapışıp çekiştirerek sakallarını yerim senin diyerek seviyorum, anlık nasıl hitap etmek istiyorsam öyle seslenirim.

hehehe çok güldüm gerçekten de :))
komık yani ben ıstemezdım sanki cok kilo almıssın gıbı terımler kullanmıs
pompişle tostos nedir yaa :))

Tobestt en büyük derdin bu oLsun be arkadaşım bende kocama oyLe derim daha tatlı geliyo niyese :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…