Eşimin bana hitap şekli

Kızmayın ama bu yüzden. Zorlamayın :) Siz ona nasıl hitap edersiniz?
Ben de ona eskiden güzel kelimeler soylerdim
KocAcım canım seklınde
O minnoş minnoş dedikce bnm de içimden gelmıyor
Adını soyluyorum
Eşimin adını da cok severim ismi ile de hitap etmek hosuma gidiyor
Hem o rahatsız değil bu durumdan

Ya hoşlanmam ama bu durumdan bir çıkarım yapılır mı bilmiyorum. Çekici bulmasa oranızı buranızı sıkmaz herhalde. umarım yani

Ya hoşlanmam ama bu durumdan bir çıkarım yapılır mı bilmiyorum. Çekici bulmasa oranızı buranızı sıkmaz herhalde. umarım yani
Ahahahha :))))
Valla ben de anlayamadım düşün düşün içinden cıkamıyorum

Ben sevmem bu tür ifadeleri,kadın oldgmu hissetiren kelimeler duymk isterim.kocAm bana , karım napyon der , aşkm bebeğim yawrum der.bunları severim.
Sevmediğim bişey söleseydi,direk bana bunu deme sevmiyorm derdim

Yoo sizi beğeniyor bence. Ama bazı sözler var "libido killer" :) Bu sözler de onlardan. "Hayatım anlıyorum sevdiğinden diyorsun ama bu şekilde deyince ben kendimi gerçekten çocuk gibi hissediyorum. Eşinim ben senin biraz dişiliğimi hissettirsen bana" deyip bir-iki hamle yaparsanız sanıyorum söylemez bir daha.

Peki içten içe üzüldüğünüzü söylediniz mi eşinize? Sizi çok seviyor bu belli, çok içten sevdiği için söylüyordur, eşimde kızımda ufak tefekliğimi vurgulayarak severler, kızım benim minik annem seni çok seviyorum der mesela, eşimde küçük karım der ama dediğim gibi ben zaten böyle sevildim hep o yüzden yadırgamıyorum ama siz üzülüyorsunuz ve eşiniz sizi üzdüğünü fark etmiyordur, bence bir konuşun eşinizle, içten sevdiği için minnoşum gibi sözler söylediğini anladığınızı ama size farklı hitap etmesini istediğinizi söyleyin.

Allahin allahiimmm @

Okurken ben mi yazdım bunları acaba dedim, sanki bizi anlatmışsın.
Benim eşim de evlenmeden önce aşkım balımdı, artık minnağım küçümenim diye seviyor beni ya deli oluyorum. Arada söyleniyorum ben de. Eskiden ne güzel sözler söylerdin, şimdi niye böyle olduk diye.
Sorunca çok hoşuma gidiyor ya diyor bi de gıcık gıcık gülüyor ya. Sanırım içten gelen bir şey, değişmeyecek gibi duruyor.
Galiba ben de seviyorum bir yandan

Ona tam olarak boyle soylersiniz problemde cozulur bence

Şahsen ben her zaman minnoş ponçik gibi olmaktan hoşlanmam. Yani çocuksuluk bir yere kadar.
Evde biraz özenli ol birkaç zaman ayıcıklı pijamalardan vaz geç

Nedeni buymuş bak Anlamışsın

Canım yanlışım varsa düzelt eski bir konunda eşinin çocuk istediğini yazmıştın sanırım, belki artık o sevgiyi sana odaklıyordur farkında olmadan,rahatsız olduğunu söyle bence

Aşkım, hayatım, karıcığım ile ömür geçmez. Ha onlar da güzel tabii ama kişiye özel, orijinal sevgi sözcüklerinin yerini de hiçbir şey tutmaz. Biz de birbirimize isim taktık bir süreden sonra, şimdi habire öyle hitap ediyoruz. Saçma sapan birşey ama biz böyle seviyoruz

Aşkım, hayatım, karıcığım ile ömür geçmez. Ha onlar da güzel tabii ama kişiye özel, orijinal sevgi sözcüklerinin yerini de hiçbir şey tutmaz. Biz de birbirimize isim taktık bir süreden sonra, şimdi habire öyle hitap ediyoruz. Saçma sapan birşey ama biz böyle seviyoruz

Yani çok şirin ama kedi yavrusu sever gibi :) Bence siz bunu eşinizle konuşun ve rahatsız olduğunuz ne ise bunu eşinize anlatın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…