- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Keşke ben de böyle düşünebilsem olumluayy çook güzel ya bana kötü gelmedi.
demek ki sizinkinin de sevme şekli öyle.
ben 1.80im eşim beni minnak diye sevse bile alınmam.
sevsin de belli etsin de kelimelerin anlamı yok ha karıcım olmuş ha tostos
Evet işte ben de hissedemiyorum.Benim hoşuma gitmezdi. Ponçiğim tontişim falan. Hoş değil bence. Kendimi kadın gibi hissedemem büyük ihtimalle
Farklı bi bakıs acısı sizinki de :)Ben de böyle abidik gubidik hitaplar uydurup söylüyorum, sevgilimi de alıştırdım artık o da söylüyor.
kendime göre yorumlarsam mutlu olduğumda, sevgi pitircigi olduğumda böyle uydurmalara daha yatkın oluyorum. Sevgilim aşkım falan pek kullanan biri değilim zaten. Sıradan onlar, herkes söylüyor hiçbir emek yok. Oysaki sevgi neydi sevgi emekti.
Bizde isimle hitap boşanma sebebi olur heraldeYok demiyorum öyle seyler
Adını soyluyorum
Eskiden ben de aşkım canım falan derdim artık demiyorum
Bana şöyle böyle hitap et demiyorum zatenadamların size nasıl hitap etmesini de siz söyleyin, bu kadar da her şeye karışmayın kızlar, nasıl seviyosa öyle söylensin, buna kızmayı akıl edicek kadar sorunsuz evliliğiniz var, allah başka dert vermesin. (amin)
Evet soyledim
Ben seni böyle seviyorum diyor
Dedim kaç kereBence de aşkım, bitanemden daha samimi kullandığı hitaplar. Bende hep bize özel olmasını istemiştim benim erkek arkadaşımda hiç demez böyle şeyler adımın sonuna -iş -m -cik falan koyar aşkım demesinden daha çok hoşuma gider ama sizin hoşunuza gitmediyse söyleyebilirsiniz eşinizin kötü karşılayacağını sanmıyorum. "Karım demen çok hoşuma gidiyor " diye eşinize derseniz zaten kullanır gibi geldi.
Bilmiyorum ki ben de eşime bazen diyorımBende evlenmeden önce eşiniz gibi diyordum şimdi minnoşum tontinişkom falan diyorum neden bilmem ama sanırım artık çocuk vakti geldiği için Bebek gibi sever oldum eşimi onunda tuhafına gidiyor.:) Yapmayınca da küsüyor.
Ben de böyle abidik gubidik hitaplar uydurup söylüyorum, sevgilimi de alıştırdım artık o da söylüyor.
kendime göre yorumlarsam mutlu olduğumda, sevgi pitircigi olduğumda böyle uydurmalara daha yatkın oluyorum. Sevgilim aşkım falan pek kullanan biri değilim zaten. Sıradan onlar, herkes söylüyor hiçbir emek yok. Oysaki sevgi neydi sevgi emekti.
Ahahahhahdilberaya selamlar
o olsa boşamıştı
ne o pombişim aşkitom tontişim boşarım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?