Eşimin bana hitap şekli

Benim hoşuma gitmezdi. Ponçiğim tontişim falan. Hoş değil bence. Kendimi kadın gibi hissedemem büyük ihtimalle

ayy çook güzel ya bana kötü gelmedi.
demek ki sizinkinin de sevme şekli öyle.
ben 1.80im eşim beni minnak diye sevse bile alınmam.
sevsin de belli etsin de kelimelerin anlamı yok ha karıcım olmuş ha tostos
Keşke ben de böyle düşünebilsem olumlu
Ben bazen beni cekici bulmuyor mu acaba sürekli böyle seviyor diye üzülüyorım içimden
Hatta bazen kızıyorum sen beni
İice cocugun gbi sevmeye basladın. Kendine yeni bi hatun bul karınn gbi sevece k diyorım ama beni ciddiye almıo

Benim hoşuma gitmezdi. Ponçiğim tontişim falan. Hoş değil bence. Kendimi kadın gibi hissedemem büyük ihtimalle
Evet işte ben de hissedemiyorum.
Beni cok sevdiğini bilsem aramız her yonden ii olsa da cocuk gbi sevilmek hosuma gitmiyor
Ama o da öyle seviyor zorla baska kelimeler soyletemem ki

Ben de böyle abidik gubidik hitaplar uydurup söylüyorum, sevgilimi de alıştırdım artık o da söylüyor.
kendime göre yorumlarsam mutlu olduğumda, sevgi pitircigi olduğumda böyle uydurmalara daha yatkın oluyorum. Sevgilim aşkım falan pek kullanan biri değilim zaten. Sıradan onlar, herkes söylüyor hiçbir emek yok. Oysaki sevgi neydi sevgi emekti.

Farklı bi bakıs acısı sizinki de :)

Bence de aşkım, bitanemden daha samimi kullandığı hitaplar. Bende hep bize özel olmasını istemiştim benim erkek arkadaşımda hiç demez böyle şeyler adımın sonuna -iş -m -cik falan koyar aşkım demesinden daha çok hoşuma gider ama sizin hoşunuza gitmediyse söyleyebilirsiniz eşinizin kötü karşılayacağını sanmıyorum. "Karım demen çok hoşuma gidiyor " diye eşinize derseniz zaten kullanır gibi geldi.

Bana şöyle böyle hitap et demiyorum zaten
Sadece cocugu gbi değil eşi gbi sevdiği kelimeler kullansın istiyorum içten içe

Evet soyledim
Ben seni böyle seviyorum diyor

"Arada bir de benim sevilmek istediğim gibi sev beni, karıcığım demezsen dönüp bakmayacağım" filan deyin olmazsa. Karıcığım diyene kadar da ilgilenmeyin.
Ne diyim, Allah başka dert vermesin :)

Bende evlenmeden önce eşiniz gibi diyordum şimdi minnoşum tontinişkom falan diyorum neden bilmem ama sanırım artık çocuk vakti geldiği için Bebek gibi sever oldum eşimi onunda tuhafına gidiyor.:) Yapmayınca da küsüyor.

Dedim kaç kere
Ama kullanmıyor
Şimdi bile napıyorsun sen minnoşum diye karsı koltuktan sesleniyor:))))

Bebiş der Minnak der genelde. Rahatsız değilim evet çocuğu gibi seviyor ama biraz nazlıyım hoşuma gidiyor.

Bilmiyorum ki ben de eşime bazen diyorım
Bizim cocuk yapmamıza gerek yok zaten ben varım senin cocugun diyorum :)

Aynı ben bir ara baybidol diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…