Kız o da iyiymiş, dur ben onu modifiye edip kullanayim.Aynı ben bir ara baybidol diyordum
Aşkito bi nebze olabilir yaaa:))Ay aklıma Dilberay geldi " kimsenin aşkitosu değilim ben "Bırakın adam içinden geldiği gibi seslensin yahu yeter ki aranız iyi olsun.
Dedim kaç kere
Ama kullanmıyor
Şimdi bile napıyorsun sen minnoşum diye karsı koltuktan sesleniyor:))))
Evet aynı öyle bende Bebek gibi seviyorum.Bütün havası düşüyor.Eşimi de alıştırdım artık çocuk yapalım da kurtulayım artık diyor.Seni içten sevdiği içindir.Çünkü daha içli dışlı oluyoruz evlenince.Artık sahipleniyoruz ondan.Bilmiyorum ki ben de eşime bazen diyorım
Bizim cocuk yapmamıza gerek yok zaten ben varım senin cocugun diyorum :)
Ben beni cekici bulmadığınıEvet aynı öyle bende Bebek gibi seviyorum.Bütün havası düşüyor.Eşimi de alıştırdım artık çocuk yapalım da kurtulayım artık diyor.Seni içten sevdiği içindir.Çünkü daha içli dışlı oluyoruz evlenince.Artık sahipleniyoruz ondan.
mutlu olmalısın bence ya içinden gelerek seviyor seni. sevgiden yani bu kelimeler. benim ağzımdan "gıbış" çıkmışlığı var :))
Benim ki alışkın 10 yıldır birlikte oluncaKız o da iyiymiş, dur ben onu modifiye edip kullanayim.
kadın delirdi yine diyor benimki.
Offf benimki de göbeğimi açıp hanimiş göbüş bakım hanimiş göbüş dioBenim ki alışkın 10 yıldır birlikte oluncaböcek kafa güzel surat memeli göbüşlü horultu böcüğü gibi saçma ifadelerde kullanmışlıgım vardır
Aşkito bi nebze olabilir yaaa:))
Tostos nedir
Bizim 7 kilo bi
Kedimiz var adam onu da oyle sevio
Beni de
Gıbışmutlu olmalısın bence ya içinden gelerek seviyor seni. sevgiden yani bu kelimeler. benim ağzımdan "gıbış" çıkmışlığı var :))
ağzımdan çıkıverdi hiçbi anlamı yok:)) kuzum derim bebeğim derim ve bunlar istemsiz çıkar ağzımdan. sevgiden heeep sevgideen:))O ne gız
Offf benim kocam da 1,95
Ben 1,60 ım
Evin içine geliyor aksamlari işten gelince
Minnosuuuumm nerdesin diyor
Ben beni cocugu gbi bebeği
Gbi gördüğünü düşünüüp üzülüyorum
Hiç canim demio mesela
Hayatım falan demiyo
Sevgili iken bana karıcım diyen adam
Şimdi yataga yatırıp pamugum diye oramı buramı sıkıyor
Ay sen ben kedimi nasıl sevdiğimi görsen bu kadın delirmiş dersin şarkılar türküler söyleyip karşısında oynarken buluyorum kendimiAşkito bi nebze olabilir yaaa:))
Tostos nedir
Bizim 7 kilo bi
Kedimiz var adam onu da oyle sevio
Beni de
Kahkaha attımAynı ben bir ara baybidol diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?