Eşimin bana hitap şekli

Dedim kaç kere
Ama kullanmıyor
Şimdi bile napıyorsun sen minnoşum diye karsı koltuktan sesleniyor:))))

Demekki sevmiyor artık kullanmayı. Herkes kullanıyor diye rahatsız mı oluyor nedir bilemedim valla yine de üzülcek bir durum yok eşine hiç bir şey demeyen eşlerde var öyle düşünün canınızı sıkmayın

Bilmiyorum ki ben de eşime bazen diyorım
Bizim cocuk yapmamıza gerek yok zaten ben varım senin cocugun diyorum :)
Evet aynı öyle bende Bebek gibi seviyorum.Bütün havası düşüyor.Eşimi de alıştırdım artık çocuk yapalım da kurtulayım artık diyor.Seni içten sevdiği içindir.Çünkü daha içli dışlı oluyoruz evlenince.Artık sahipleniyoruz ondan.

Ben beni cekici bulmadığını
Dişi bulmadıgını düşünüyorum bazen
Çok içerliyorum içten içe

Annemlerde çay içiyoruz dün
Minnoş bizim elektrik faturasını ödedim diyor annem babamın yanında
Minnoş aşağı minnos yukarı
Watsaptan bişi yazıyorum
Tamam minnoşum diyor

Benim ki alışkın 10 yıldır birlikte olunca böcek kafa güzel surat memeli göbüşlü horultu böcüğü gibi saçma ifadelerde kullanmışlıgım vardır
Offf benimki de göbeğimi açıp hanimiş göbüş bakım hanimiş göbüş dio
Bazen yemek yediğimde göbüş doydu mu diyor

Aşkito bi nebze olabilir yaaa:))
Tostos nedir
Bizim 7 kilo bi
Kedimiz var adam onu da oyle sevio
Beni de

Hahahahhaha tostos :) adam kolaya kaçıyor bence kediye ayrı size ayrı seslenmemek için :)) Eşim de bana aşkım der %80 daha sonra yavrum, bebeğim kızınca da hayatım Nedense hayatım = kızmak bizde. Bu aşkım da zamanla evrildi işi çoksa Şkum , Şku oldu

Sesli güldüm vallahi ya
Siz ne diye hitap ediyorsunuz?

Aşkito bi nebze olabilir yaaa:))
Tostos nedir
Bizim 7 kilo bi
Kedimiz var adam onu da oyle sevio
Beni de
Ay sen ben kedimi nasıl sevdiğimi görsen bu kadın delirmiş dersin şarkılar türküler söyleyip karşısında oynarken buluyorum kendimi soylediğim anlamsız şeylerde cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…