Bizde isimle hitap boşanma sebebi olur heraldeaşkım tatlım desem msj yazarken neye kızdın der kızginken o kelimeleri kullanıyoruz
Onun hormonları çocuk istiyo benceOfff benimki de göbeğimi açıp hanimiş göbüş bakım hanimiş göbüş dio
Bazen yemek yediğimde göbüş doydu mu diyor
Ben de hoşlanmazdım çocuk/kedi köpek sever gibi geliyor kulağa.
Seninki iyiymiş yaHahahahhaha tostos :) adam kolaya kaçıyor bence kediye ayrı size ayrı seslenmemek için :)) Eşim de bana aşkım der %80 daha sonra yavrum, bebeğim kızınca da hayatımNedense hayatım = kızmak bizde. Bu aşkım da zamanla evrildi işi çoksa Şkum , Şku oldu
mutlu olmalısın bence ya içinden gelerek seviyor seni. sevgiden yani bu kelimeler. benim ağzımdan "gıbış" çıkmışlığı var :))
Hahahahhaha tostos :) adam kolaya kaçıyor bence kediye ayrı size ayrı seslenmemek için :)) Eşim de bana aşkım der %80 daha sonra yavrum, bebeğim kızınca da hayatımNedense hayatım = kızmak bizde. Bu aşkım da zamanla evrildi işi çoksa Şkum , Şku oldu
Bence kocan çok tatliş bir adamOfff benimki de göbeğimi açıp hanimiş göbüş bakım hanimiş göbüş dio
Bazen yemek yediğimde göbüş doydu mu diyor
Adı soyluyorum benSesli güldüm vallahi ya
Siz ne diye hitap ediyorsunuz?
Fazla tatlıBence kocan çok tatliş bir adam
Ben de aynı sekildeEsim de benim ufak tefek olmama vurgu yaparak seviyor. Daha kadinsi bir sekilde hitap etsin isterdim.
Ya bacım bu adama karşı sen nasıl adını söylüyorsun eşinin yerinde olsam adını bile söylemezdim kusura bakamAdı soyluyorum ben
herkese selam
Birsey sormak istiyorum
Eşim evin içinde , dısarıda , telefonda bana sürekli hitap ederken
Minnoşum , pompişim, pamuğum falan diye hitap ediyor
Evin içinde mesela hanimiş benim minnoşum
Hanimiş benim pamuğum
Benim fındıgım cok güzel
Benim pamugum cok tatlı
Falan diyor
Bunların dısında bana karsı kullandıgı hiçbi kelime yok
Bazen tostosum falan da diyor
Evlenmeden evvel , karıcım , aşkım , bitanem , yavrum falan derdi
Şimdi hitap sekli ve sevgi biçimi hep böyle
Yerimde olsaniz tepkiniz düşünceleriniz ne olurdu?
Telefonunda ne diye kayıtlısınız peki merak ettim:)Ben de aynı sekilde(
Minnağım falan diyor
Sinir oluyorum
Sanmıyorum çok sevdiği içindir:) Bu şekilde belli ediyor işte daha ne istiyorsunuz.Ben beni cekici bulmadığını
Dişi bulmadıgını düşünüyorum bazen
Çok içerliyorum içten içe
Ben de öyle hissediyorum ama anlamıyorHepsini anladim.da pompişim ne demek?
Kendimi cocuk gibi hisseder uyarirdim sanirim.
Telefonunda sevgili oldugumuz günden beri karıcım diye kayıtlıyımTelefonunda ne diye kayıtlısınız peki merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?