- 9 Kasım 2014
- 31
- 4
- 18
- Konu Sahibi melek-2014
Ben 6 senelik evliyim.evlendiğimden bu yana sürekli tartışıyoruz en ufak konudan bile.tartışma yaşadığımızda normal evli çiftler gibi konuşamıyoruz.bağırmama rağmen bile değişmiyor kriz geçiriyorum ağlıyorum yine aynı.o kadar alıştı ki bunlara umrumda olmuyor günlerce küs kalıyoruz severek evlendik ama saygı azaldı bazen boşanmayı düşünüyorum küçük kızım beni hep sinirli görüyor hep düşünüyorum moralim çok bozuk.
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim