eşimin bana karşı davranışları.

melek-2014

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
31
4
18
Ben 6 senelik evliyim.evlendiğimden bu yana sürekli tartışıyoruz en ufak konudan bile.tartışma yaşadığımızda normal evli çiftler gibi konuşamıyoruz.bağırmama rağmen bile değişmiyor kriz geçiriyorum ağlıyorum yine aynı.o kadar alıştı ki bunlara umrumda olmuyor günlerce küs kalıyoruz severek evlendik ama saygı azaldı bazen boşanmayı düşünüyorum küçük kızım beni hep sinirli görüyor hep düşünüyorum moralim çok bozuk.
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim

Ben 6 senelik evliyim.evlendiğimden bu yana sürekli tartışıyoruz en ufak konudan bile.tartışma yaşadığımızda normal evli çiftler gibi konuşamıyoruz.bağırmama rağmen bile değişmiyor kriz geçiriyorum ağlıyorum yine aynı.o kadar alıştı ki bunlara umrumda olmuyor günlerce küs kalıyoruz severek evlendik ama saygı azaldı bazen boşanmayı düşünüyorum küçük kızım beni hep sinirli görüyor hep düşünüyorum moralim çok bozuk.
Hiç arkadaşım yok evden işe işten eveyim
Ailesiyle görüşmüyorum
Maddi anlamda çok sıkıntı çektik yıprandık.
Özgüvenim yok
Düşünüyorum neden olabilir diye gerçekten evde huzurum olmayınca kendimi çok çaresiz hissediyorum.eşi birşeye üzülünce gözünün içine bakan eşlere çok özeniyorum.eşime karşı nasıl özgüvenli olucam.sessizmi kalayım,bağırıp çağırayım mı,yemeğini mi yapmıyayım ne yapayım lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim
Bence bağırdığın ve tartıştığın için değişmiyor. Biraz zor ama bence önce kendini değiştirmelisin. Bir süre hiç tartışma ve bağırma, söylediği herşeye gülüp geçmeye çalış, umursama kızınla ilgilen mutlu olmasanda öyle görünmeye çalış. Sen böyle davranınca umarım o seni umursmaya başlar. Zor bir durum ben de çok sıkıntılar çektim ama erkeklerin çok üstüne gitmemeli ve onları çok fazla umursamamalı bence. O zaman değer görüyor insan. Tabi biraz da sosyal olman lazım. Sen onu önemsemezsen o seni önemser ama mutlu görün dediğim gibi. Umarım işe yarar...

Böyle umursamaz erkekler insanı ortadan ikiye çatlatır.
geçen yıl eşimle sorunlar yaşadım vurdum duymazlığı başlamıştı.
Baktım olmuyor yemek yapmadım,asla kıyafetlerini makinaya atmadım,ütüsünü yapmadım,tıpış tıpış kendi yaptı.baktı olmuyor canım cicime başladı.
erkeklere fazla yüz verirsen astarını istiyor.

Bağırmayı bırakmalısınız bence. Yazık günah değil mi bebeniz nasıl da korkuyordur.
Sorunlarınızı anlatmamışsınız ama sakince konuşmaya çalışın. Orta yol bulamayacak kadar neyi paylaşamıyorsunuz ki?

Bence bağırdığın ve tartıştığın için değişmiyor. Biraz zor ama bence önce kendini değiştirmelisin. Bir süre hiç tartışma ve bağırma, söylediği herşeye gülüp geçmeye çalış, umursama kızınla ilgilen mutlu olmasanda öyle görünmeye çalış. Sen böyle davranınca umarım o seni umursmaya başlar. Zor bir durum ben de çok sıkıntılar çektim ama erkeklerin çok üstüne gitmemeli ve onları çok fazla umursamamalı bence. O zaman değer görüyor insan. Tabi biraz da sosyal olman lazım. Sen onu önemsemezsen o seni önemser ama mutlu görün dediğim gibi. Umarım işe yarar...
denedim hertürlü şeyi denedim ben umursamaz davranınca o iyice vurdumduymaz oluyor.umursamamaya çalışıyorum aynı odada olmuoyr.derdimi anlatabileceğim hiç arkadaşım yok.kafayı yemek üzereyim.bana her tartışmada sen suçlusun sen şöylesin sen böylesin diye laf söylüyor ben birşey yapmadım diyor.artık dayanamıyorum

Böyle umursamaz erkekler insanı ortadan ikiye çatlatır.
geçen yıl eşimle sorunlar yaşadım vurdum duymazlığı başlamıştı.
Baktım olmuyor yemek yapmadım,asla kıyafetlerini makinaya atmadım,ütüsünü yapmadım,tıpış tıpış kendi yaptı.baktı olmuyor canım cicime başladı.
erkeklere fazla yüz verirsen astarını istiyor.
zaten vermiyorum bu yöntemide denedim eşim kafasına takmayan birisi takmaz yani ben neyaparsam yapayım günlerce küs kalıyoruz bıktım artık yemin ederim ağlamaktan bağırmaktan.her dediğimi yapmaya çalışıyor hakkını yiyemem yardım da ediyor bana ama tartışma olduğunda bana sen şöylesin sen böylesin diyor savunmaya geçince tartışma büyüyor iyi bir anne olamıyorum kızım beni hep bağırırken ağlarken görüyor komşular hep sesimizi duyuyor rezil oluyoruz.akşam hüngür hüngür ağladım geliyor açıklama yapıyor ama bana ben birşey yapmadım diyor eşime karşı güçlü bir kadın değilim ağlamak istemiyorum.sosyal hayatımız yok bunları düşünerek evlenmedim çalışıyorum ailem arkamda ama mutsuzum çok mutsuzum

Erkekler karşısında güçli kadın görmek ister. Bazen düşünüyorumda kadınlar evlilikte ne kadar çok kendinden ödün veriyor. Yazık. Ama bence eşin seni az da olsa umursuyor gibi geldi bana. Seni umursamasa her dediğini yapmaya çalışmaz, açıklama yapmaz ve küs bile kalmaz seninle... İnşallah sorunların en kısa zamanda düzelir..

Bağırmayı bırakmalısınız bence. Yazık günah değil mi bebeniz nasıl da korkuyordur.
Sorunlarınızı anlatmamışsınız ama sakince konuşmaya çalışın. Orta yol bulamayacak kadar neyi paylaşamıyorsunuz ki?
Erkekler karşısında güçli kadın görmek ister. Bazen düşünüyorumda kadınlar evlilikte ne kadar çok kendinden ödün veriyor. Yazık. Ama bence eşin seni az da olsa umursuyor gibi geldi bana. Seni umursamasa her dediğini yapmaya çalışmaz, açıklama yapmaz ve küs bile kalmaz seninle... İnşallah sorunların en kısa zamanda düzelir..
beni sevdiğini biliyorum fakat yaşanan bu tartışmalar bağırmalar krizler ağlamalar hep yıprattı biz iş konusunda çok sıkıntı çektik ve evliliğimizi yaşayamadık ben boşanıcam diyorum soğudum diyorum ağlıyorum bunları artık umursamıyor 2 ay önce ayrılık yaşadık 2 gün ayrı kaldık ben boşanıcaktım kendisi geldi önümü kesti pişmanlığını anladım ve affettim bana ben seni o günden sonra hiç üzmedim diyor.hani bazı çiftler olur kadın tek cümle kullanır adamın içine işler ve elinden geleni yapar.bizde cümleler geçildide krize dayandı ama çok basit geliyor ona artık ağlamam beni sevdiğini biliyorum ama çok değer verdiğini düşünmüyorum tamam bendede çene çok konuşurum ama ne bileyim bayan ağlayınca erkek elinden geleni yapmazmı?ben depresyondamıyım

Bayan her zaman ağlayınca erkek umursamıyor gerçekten. Bende hamilelik dönemimde çok ağlıyordum en ufak şeye bile. Eşim birgün .. Ne ağlıyosun sen çocukmusun... falan dedi. Çok üzüldüm ama geçiciydi benimkisi. Bence de depresyona girmiş olabilirsin. Zaman zaman hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler. İnanın artık hiçbişey düzelmez, bitti dediğim yerden şimdi şükür mutlu günlerimize döndük. Yani sabırlı olun herşey güzel olur. Fazla konuşma, herşeyi irdeleme bakalım zamanla nasıl davranacak...

Bence saygi karsilikli esinin sana saygi duymasini istiyorsan saygili seviyeli olucaksin ben uc yillik evliyim ama esim simdiye kadar bana bir kere sesini yukseltmedi aynen bende oyle tartisirken bile sakin konusur gibiyiz cunku ses yukseldikce saygi bitiyo diye dusunuyorum birde surekli aglsyinca amaan nede olsa surekli agliyo oluyo ilgilenmiyo.ben agladigimi gostermek isemem esime gizli sakli agkarim aglarsamda bunu farkederse cok uzulur surekli sorar ne oldu benmi bisey yaptim diye buda bnm hosuma gidiyo ilgilenmesi yani surekli aaglsmicaksin bence bi uzmandan yardim alin surekli aglamakta normal degil..

Bence saygi karsilikli esinin sana saygi duymasini istiyorsan saygili seviyeli olucaksin ben uc yillik evliyim ama esim simdiye kadar bana bir kere sesini yukseltmedi aynen bende oyle tartisirken bile sakin konusur gibiyiz cunku ses yukseldikce saygi bitiyo diye dusunuyorum birde surekli aglsyinca amaan nede olsa surekli agliyo oluyo ilgilenmiyo.ben agladigimi gostermek isemem esime gizli sakli agkarim aglarsamda bunu farkederse cok uzulur surekli sorar ne oldu benmi bisey yaptim diye buda bnm hosuma gidiyo ilgilenmesi yani surekli aaglsmicaksin bence bi uzmandan yardim alin surekli aglamakta normal degil..
benim istediğim gibi evlilik işte.ama sen eşine ssakin konuşunca eşin anlayor mu benim eşim bana ço kkez söyletiyor bende dayanamıyorum ağlıyorum belki sosyal olmadığım içindir bilemiyorum ama sakin konuştuğumuz nadirdir hep kavga

Bayan her zaman ağlayınca erkek umursamıyor gerçekten. Bende hamilelik dönemimde çok ağlıyordum en ufak şeye bile. Eşim birgün .. Ne ağlıyosun sen çocukmusun... falan dedi. Çok üzüldüm ama geçiciydi benimkisi. Bence de depresyona girmiş olabilirsin. Zaman zaman hepimizin hayatında oluyor böyle şeyler. İnanın artık hiçbişey düzelmez, bitti dediğim yerden şimdi şükür mutlu günlerimize döndük. Yani sabırlı olun herşey güzel olur. Fazla konuşma, herşeyi irdeleme bakalım zamanla nasıl davranacak...
inanın herşeyi denedim ama eşimin karşısında güçsüz birisi gibi duruyorum sanki beni umursamıyor gibi yani ben eşinin karşısında güçlü duran kadınların bunu nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum 6 yıldır değişmedi.2 ay önce ayrıldık kendisi geldi ben artık huzursuzluktan bıktım intiharı bile düşünücek duruma geldim inanı çok sinir oluyorum sinirden dudaklarımı ısırıyorum ne yapıcam diye

inanın herşeyi denedim ama eşimin karşısında güçsüz birisi gibi duruyorum sanki beni umursamıyor gibi yani ben eşinin karşısında güçlü duran kadınların bunu nasıl yaptıklarını çok merak ediyorum 6 yıldır değişmedi.2 ay önce ayrıldık kendisi geldi ben artık huzursuzluktan bıktım intiharı bile düşünücek duruma geldim inanı çok sinir oluyorum sinirden dudaklarımı ısırıyorum ne yapıcam diye
Depresyondasınız büyük ihtimalle. İçinize attıkça da iletişim bağrış çağrışa dönüşmüş. Bir psıkoloğa gidin, yardımı olacaktır.

Bagırmak hiç yakışmıyor bi kadına..
Eşinize saygı duymalısınız,oda sıze..

Sen pozıtif bi insan olursan,herşey degısır hayatında..kızın için en azından!

Ayrıca neyi pay edemiyorsunuz anlamadım?

Öncelikle ağlamamayı deneyeceksiniz.Arkadaşlarında dediği gibi eşiniz bu duruma alışmış ve tabiri caizse sizi takmıyor.
Şahsen sürekli karşımda ağlayan birini düşününce çok gerilirim.Oturup konuşmaya çekinirim ağlayacak diye.
Diğer bir sorununuz öfke kontrolü sürekli oluyorsa gerçekten ortada büyük bir sıkıntı var demektir.
Yardım alırsanız düzeleceği kanaatindeyim.Eşiniz sizi sürekli suçluyorsa evlilik danışmanı işinizi çözer.

Sanırım benim eşim bu konuda en kötü örneklerden biriydi
Evlendigi mde öfke kontrolü neredeyse hiç olmayan biriyle evlendigi mi anladım .
Ilk iki ay kavga ettiğimizde rezil olduk etrafa. Çünkü bende altta kalmamak adına bağırıp çağırıyordum o da bağırıp küfür ediyordu. Çok kötüydü durum . Sonra barışırdik bi şekilde gönlümü alırdı ama çok zor bir dönemdi...
Sonra bi kavgada yine küfür çıktı ağzından eşyalarımi topladım gittim.. ayrılacaktim kesin kafaya koymuştum.. Bu defa gerçekten kafamda vardı. . Bu defa gerçek olduğunu anladi.. ve seni kaybedemem dedi.. o gün bugündür bir daha ağzından küfür duymadım. .....
Sonra sakin sakin konuşmaya başladık. Neden dedim. Kavga ettiğimizde böyle yapıyorsun. . Canım yanıyor dedi.. biz kavga ederken üzülüyorum. . Sen ağlıyorsun ama ben ağlayarak kendimi disa vuramiyorum.. Neyse sonra ben sakin olmaya başladım kavga larda. . Hani bi laf vardır ya es eşin aynasıdır. . Gerçekten inanıyorum ona.. ben sakin Kaldık ca onun da tepkileri azaldı. . En son dün tartıştık ağzından aptal aptal kelimeler konuşma çıktı. . Cevap olarak da dedim ki kurban sakin ol böyle kelimeler söyleyince kalbim kırılıyor. . (Eşim dogulu birbirimize kurban diyoruz ben sana kurban olurum demekmis) ben öyle deyince sakinim kurban bişey yok hadi evimize gidelim dedi.. Cok sukur bu aşamaya 2 yılda geldik..
Artik öfke kontrolü var.. bence sizde eşinize bağırmayi bırakın inanin hersey çok farklı olacak. Erkekler gerçekten çocuk gibiler.. biraz sevgi biraz şefkatli olun çözmeye çalışın . Maalesef kadınlar yapıyor genelde yuvayi daha akıllı oldukları için. .
Hemen ayrılmayı dusunmeyin bi yuva kolay mı kuruluyor . Ayrılırken de kolay olmamalı. . Verdiğiniz emeğin hatrına mücadele edin..

Back
X